- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми се вярва
Все още съм на 17 години и имам някакви смущения......:Х
От доста време не съм девствен и не бях имал проблеми с ерекцията. Обвързах с една кака.Всичко беше толкова хубаво,но когато тръгнахме да правим секс не можах да го вдигна.И преди съм опотребявал амфетамини и никога не ми е пречило дори ми е десетки пъти по-яко.......:Х :Х Но не и този път.После опитахме от ново без да съм опотребявал в-ва но без резултат.Някой има ли представа на какво се дължи това?
Знам че може да ви се види смешно
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Попринцип когато момче е употребявало наркотични в-ва не може самолета му да излети така да се каже. Аз мисля че е заради наркотиците. Пробвай някой път без да си пушил![]()
П.С. Влез в някой сайт за зависими хора. Не се пристрастявай към наркотиците!
Женско съм
Може и др да е причината, но ако мн често влизаш във филма по "начертания" път: еми точно това ще да е причината
Махай ги тез хапове:
1. Скъпи са, чисто финансова гледна точка
2. Това, което продават в БГ е мн долно качество, освен ко не си много човек на някой мафиотски бос, дет ти дава от първа ръка
3. Това са синтетични химии, смисъл изкуствено създадени и нямат нищо общо с нормалните вещества, които преработва организмът ти. Откъдето минат скапват наред: едно е да не можеш да зарадваш каката, др през ден да лежиш по няколко часа, вързан за машина да ти са чисти кръвта, щот бъбреците са отказали
4. Крачка са към по-hard работи с по-hard последствия: примерно LSD: директно може да превартиш и да те вкарат в стаята с меките стени и лекарите дет ти говорят като на малко дете
Като тупаш трябва да стане точно обратното във всеки случай... Не е от джама, а от теб..
наркотиците на никой непрощават![]()
sleda ot lubovta
От амфетите е. Спри да смъркаш, може и да ти стане.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Наистина сигурно си се притеснил.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Спри наркотиците.
И с пиенето се поучава същото нещо.
Не е от наркотиците.
Ако си притеснен последно време е нормално.
Все пак иди на лекар.
Не е нужно каката да е на майка ти на годините. Стига да се държи така ... примерно.
Въпреки, че ако се спазва предписанието на опаковката, до едно време с кака много се отскача.
Набавяне на адреналин
според мен е от наркотиците.. но е възможно и да си притеснен.. за нещо .. има ли за какво да се притесняваш.. колко по-голяма е от теб. отракана ли е
![]()
Първоначално написано от LightningMcQueen
Не разбрах каква е връзката с амфетите и проблемът на момчето...![]()
![]()
Първоначално написано от Dreadl0ck
Първоначално написано от zooyork
АХАХАХА ОТ КОЕ СЕЛО СТЕ БЕ?Първоначално написано от naQkataRaota
Can It All Be So Simple ?
И питаш?
Верно, спри наркотиците, бате!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
Аз най-обичам да пия хероин, пък...
е па ти може много работи да обичаш ;д ама никой не те пита хахаПървоначално написано от LambOfGod
:P :P
Набавяне на адреналин
Причина:Първоначално написано от Dreadl0ck
И преди съм опотребявал амфетамини
Следствие:
но когато тръгнахме да правим секс не можах да го вдигна
Като дереш редовно бяло сладко си идват последствията. Познавам не един, двама или трима, при които ТОЧНО от амфети малкия е останал малък. Като искате keep walking и са отешавайте, че "не е от амфети"
амфетките свиват пишката пич, виж на кока ще я изкъртиш![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Наркотиците(спираш ги) или си бил притеснен(пиеш малко алкохол преди да започнете следващият път,за да се отпуснеш).![]()
малко оффтопик: Абе скоро не бях влизала в този раздел и гледам, че темата за снимките я няма. Та, къде е ?![]()
*сън*
И кво? На интересн ли ше се правиш?Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
тебе бърка ли те някъде мойто момчеПървоначално написано от LambOfGod
![]()