- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя в този случай ?
Здравейте отвново, имам още 1 въпрос.... вече за втори път ми се получава така... правихме секс с една приятелка и след 1 2 дена ми излязоха някакви пъпчици по главата ... някой знае ли защо се получава така ?!благодаря предварително
Да знам. Забравил си да облечеш дъждобрана.
но защо така ми излизат тези пъпчици.. и има ли някъкъф проблем ?
..
инфекция !?
sleda ot lubovta
шапчицата си забравилтова е май
![]()
няма да ми омръзне ;д ако имаш нещо против поста ми споделиПървоначално написано от TeodorKoichinov4ever
![]()
+ кажи на това момиче, че има проблем при нея и тя да отиде на гинеголог.Първоначално написано от nikitka_
И темата приключи... общо взето.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
шшш.. стреснахте момчето .. нищо ти няма да ти е за урок и другия път внимавай !
Ами ако тези въпросните пъпки са изчезнали след първия път и никви ги няма докато не си ѝ го боднал втория път, значи едва ли има някакъв сериозен проблем. Все пак ако толкова се притесняваш - бЕгай на лекар. ма от мен да знаеш, че ако си заразен с нещо в 90% от случаите симптомите (пъпките) няма да изчезват така бързичкоТва е все едно алергията - нямаш проблем докато не се натъпчеш с яйца. Но пък ако са си останали тея пъпчици по добре отивай на лекар. И предполагам че тея пъпки не ти излизат по горната глава... ако съм прав - сам си прави изводите
![]()