.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

какво да правя в този случай ?

Здравейте отвново, имам още 1 въпрос.... вече за втори път ми се получава така... правихме секс с една приятелка и след 1 2 дена ми излязоха някакви пъпчици по главата ... някой знае ли защо се получава така ?! благодаря предварително

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да знам. Забравил си да облечеш дъждобрана.

но защо така ми излизат тези пъпчици.. и има ли някъкъф проблем ?

Бременна е!

инфекция !?
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    шапчицата си забравил това е май

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Не ви ли омръзна?! Шапчицата.. ;х Та... иди на лекар. После драсни тука кво е станало. Не съм чувала за подобно нещо досега.
    I MISS YOU . . . ;[

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от TeodorKoichinov4ever
    Не ви ли омръзна?! Шапчицата.. ;х Та... иди на лекар. После драсни тука кво е станало. Не съм чувала за подобно нещо досега.
    няма да ми омръзне ;д ако имаш нещо против поста ми сподели

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

А защо без презерватив бе,приятелю?Сега може хем да имаш инфекция,хем да е бременна.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Да,има!Отиди на уролог!
    + кажи на това момиче, че има проблем при нея и тя да отиде на гинеголог.

И темата приключи... общо взето.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    шшш.. стреснахте момчето .. нищо ти няма да ти е за урок и другия път внимавай !

Ами ако тези въпросните пъпки са изчезнали след първия път и никви ги няма докато не си ѝ го боднал втория път, значи едва ли има някакъв сериозен проблем. Все пак ако толкова се притесняваш - бЕгай на лекар. ма от мен да знаеш, че ако си заразен с нещо в 90% от случаите симптомите (пъпките) няма да изчезват така бързичко Тва е все едно алергията - нямаш проблем докато не се натъпчеш с яйца. Но пък ако са си останали тея пъпчици по добре отивай на лекар. И предполагам че тея пъпки не ти излизат по горната глава... ако съм прав - сам си прави изводите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си