- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силиконов/гумен скин за телефон
Някой знае ли къде в Русе мога да намеря подобни силиконови или гумени скинове за телефон? http://images.esellerpro.com/2209/I/...ne%20Combo.jpg
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Не може ли да си го поръчаш, примерно от магазин на някой оператор![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В какъв смисъл да си го поръчам? За интернет ли става въпрос ?Първоначално написано от Pamaa
![]()
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
5.B-Rabbit
Една приятелка си поръча капак с някакви картинки точно при оператора, но не знам дали ще има такива скинове. Прегледай по магазините за аксесоари, може да има
.
Успех![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще се оглеждам ...мерси <3
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
5.B-Rabbit
Поръчай си от ebay.com .. много по-евтино ще ти излезе, а и има голям избор (е, зависи за какъв телефон говорим).. :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
+1. Ако е като този на картинката, с подобни размери, можеш да провериш в магазините на Ейпъл, там съм виждала такива.Първоначално написано от KumchoValcho
В магазините на Apple продават такива само за Iphone, а на него камерата му е в левия горен ъгъл, а ако на момичето телефона му е такъв дето е пуснала, тоест htc - на него камерата му е в средата, а предполагам момичето не иска да я закрива..Първоначално написано от LaffyTaffy
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само давам идея. Да каже за какъв телефон търси калъфче..Първоначално написано от FuckingFreak
Точно такъв ми е телефона ...HTC Wildfire. Родителите ми няма да ми позволят да си поръчам от ebay ;[Първоначално написано от FuckingFreak
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
5.B-Rabbit