.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Майнатаун

Най-"опасни" дни

Кога се падат най-опасните за забременяване дни? Някой ми беше казвал, че през първите 3-4 дни след края на цикъла има по-голям шанс за забременяване от нормалното. Само през овулацията ли е най-голям шансът? С приятелката ми правим секс, но и на двамата ни харесва много да го правим без презерватив "вкарвания" в началото, защото чувството е изключително интензивно.

За "интензивно чувство" никога не съм и чувал.
    Редовно си го правя без и ще е добре да се научиш да се сдържаш и да се усещаш, щом желаеш да го правиш по този начин.

А иначе на въпроса ти - през овулацията, да. По време на цикъла няма особена опасност, защото се изхвърля замърсена кръв и мъртви клетки, което реално значително намалява възможността от забременяване.

Град
    Майнатаун
    Интензивно чувство не е някакъв термин, че да си чувал за него Усещам кога ще свърша и мога да го извадя преди това, но ме притеснява предеякулационната течност. Не питах по време на цикъла, а за дните преди и след него.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Без е много яко беееее луд ли си ГАЗ ГОРЕ ЕЙ! =D> =D>
    Can It All Be So Simple ?

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Братле преди цикъл,там 2 3 дена преди да и дойде вероятността да забременее е много-малка!

Забременяването е възможно САМО по време на овулация. Вече кога е овулацията за повечето тийнейджърки е много трудно да определят, понеже цикълът е нередовен. Има възможност да си правил секс дни преди овулация, но смерматозоидите да живеят известно време в момичето, докато настъпи овулация и пак да се забременее. За друг шанс не се сещам.

На много хора ни харесва да го правим без презерватив. Аз държа да слагаме презерватив през седмицата, в която би трябвало да ми настъпи овулацията. Иначе препоръките са - ВИНАГИ с презерватив (знаеш, че предпазва не само от бебе).

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цикъл е различно от менструация..
    При цикъл от 28 дена овулацията настъпва на 14. Ако цикълът е примерно 31 дена, овулацията ще настъпи на 31-14=17 ден. Ако цикълът е 26 дни, овулацията настъпва на 26-14=12 ден. Общо взето колкото е цокъла на момичето ти изваждате 14 и се получава деня на овулация. Но и дните около нея са опасни.
    Тя трябва да си обръща внимание на тялото и сама ще разбира кога е в овулация, ако не й е редовна менструацията.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    И аз не обичам със презерватив и вече 1 и нещо го правим с приятеля ми по метода на прекъснатия полов акт,и нокога не сме имали никакви проблеми,но не се препоръчва защото има жени който са забременяли така..и най-добре е да се практикува от хора който мислят да стават семейство или такива за който не е проблем забременяването.Иначе да ти копирам да прочетеш кой са най-рисковите дни за забременяване:

Най-благоприятният период за забременяване включва 6-те дни в месеца, които започват 5 дни преди овулацията и свършват 1 ден след нея. Най-добрата стратегия за забременяване е да се прави секс поне през ден в периода на тези 6 фертилни дни. При нормален цикъл от 28 дни, най-подходящите за забременяване са: 9, 11, 12, 14 и 16 ден на цикъла.

Единствените най-опасни дни са дните около и в овулацията.

С две думи така ли да го разбирам - при нормален цикъл от 28 дни овулацията е на 14-тия ден и съответно до десетия ден няма шанс мацката да забременее?

Абе к'во ти пука, нали няма да забременееш ти?
    Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!

@potatomaster не си прав... Не винаги важи крилатата фраза "нема закон, нема ред, вадим к*ро и наред" Малко или много всеки от нас има съвест и носи някаква отговорност... Още повече ако има някакви чувства към въпросния човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си