- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация..
.. Здравейте.. знам,че има много такива случаи като моя,но моля ви трябва ми съвет ! Ще се опитам да бъда кратка.. Харесвах едно момче много време той нямаше чуства.След време го забравих и започнах да имам чуства към негов добър приятел.. и тогава онова момче разбра,че ме обича,харесва и т.н. е да ама прекалено късно! Приятелят му не иска да му прави гадно и всичко става много кофти..
Ако някой може да ми даде съвет нека го направи ще съм благодарна
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Аз предлагам да тръгнеш с това второто момче...така де,ти сама каза,че вече нямаш чувства към първия.
Е да ама второто момче не иска да прави гадно на първото момче защото му е приятел..Първоначално написано от blackvelvet
soulless![]()
..
Права си,но просто не мога да се откажа от второто момче привързах се..Първоначално написано от nikitka_
soulless![]()
Остави ги и двамата.
Ако тръгнеш с единият,ще нараниш другият.
И обратно.
Кофти тръпка, а?
Тръгни със второто момче и му кажи, че ако иска да е с теб ще спре да му пука за приятелят му... ако не иска да тръгне с теб, значи е идиот и не те заслужава и му тегли майната..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Благодаря за отговорите..! Ще се радвам ако и още някой сподели мнението си![]()
soulless![]()
Браво на пича! Истински мъж е. Казвам ти няма да зареже приятеля си за жена ако е такъв! Попитай го ако иска да каже на приятеля си и ако той може да го понесе тогава да тръгнете ( това пък първия ще направи ако той е мъж ! ) . И общо взето ако си имаш работа с 2-ма зрели човека ще се получи всичко. Ако са някви лапета дето се сърдят за щяло и нещяло.. няма да стане нищо.Първоначално написано от scandalousLady
ваУ рокс
Grell
В единия случай, той държи на добрия си приятел и не иска нищо с теб.
В другия, предава добър приятел, за момиче което бегло познава, сигурна ли си че искаш подобен човек до себе си?
Според мен си намери трети![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
И това го прави при положение,че другото момче не е направило нищо за него просто не иска да му се сърди.Всичко е много сложно,но все пак благодаря за мнението..Първоначално написано от BladeDancer
soulless![]()
ся го забелязах. С риск да бъда груб ще кажа.Първоначално написано от nepowtorima
Как подяволите мислиш така. Ти имаш добра приятелка и някакво момче ти казва чакай остави я тая ако ме обичаш..
Добре че поне авторката разбира малко и уважава момчето, че да го остави ако то наистина накрая не желае да има нещо между тях...
ваУ рокс
Grell
За съжаление в тези случаи всичко зависи от тях и техният ' Friendship code". Според мен, ако си сигурна, че и второто момче има чувства към теб, да му кажеш, че искаш да бъдеш с него, но той е този, който трябва да реши дилемата с приятеля си. Не му давай конкретен срок, до когато да го направи, но го помоли да ти каже, когато и каквото реши.
В това решение ще му покажеш едновременно, че го харесваш много, но и че го разбираш. Това ще бъде само в твой плюс, защото той ще направи избора на база на това кой от двама ви цени повече.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мамка му .. мойто мнение написано от грамотен човек! (bow)!Първоначално написано от Josefinne
Та същото исках да кажа де.
ваУ рокс
Grell
успяла си веднъж и втори път ще успееш ..Първоначално написано от scandalousLady
+ това ако толкова те харесва при положение, че първия ти е отказал няма за какво да се прави на "добър приятел" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен тръгни с първия. Какво като вече нямаш чувства? Може да се върнат. Пък виждаш, че 1-вия е осъзнал, че те харесва след като те е изгубил - може да стане същото и с 2-рия. пък така хем ще му дадеш урок, че те изпуснал за да не нарани приятеля си пък на приятеля му не му и дреме за тва. Късмет!
Ама аз не искам да се връщат чуствата ми към първия или пък да тръгвам с него!Първоначално написано от girl6
soulless![]()
Ами тогава пробвай да разговаряш с 2-рия за това. Изяснете си чувствата и може би ще ти даде отговора, който търсиш.
(sun)Първоначално написано от BladeDancer
![]()
P.S. Як аватар BladeDancer!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1 ...Първоначално написано от Rorschach
Кво първия се е стреснал, че вече не го бръснеш за слива и ся като е разбрал, че приятелят му те харесва изведнъж му щуква че те "обича" и че те харесва и нз си кво...
Наистина говори с втория, той да се оправя с приятеля си. Ти не се намесвай.
Първоначално написано от Rorschach
Както се вика "Двама се карат,трети печели".При мои приятели беше станало нещо подобно.Просто станете близки приятели и с двамата,ма без никакви чувства.Намери си някакъв трети неутрален...Приятелството е ценно нещо и такива неща не бива до го развалят.Лично мнение.