Преди около година се запознах с едно момче една моя фр ме запозна с него и компанията му и тогава излизахме заедно но бяхме само на здрасти и чао. Сега прекратих отношенията си с тази моя Уж приятелка и вече не го виждам.Но понеже толко много го харесвах и още го ... превете сметка ... от една година насам... и то на моята възраст...така..и рових се рових се в нета и мунамерих Facebook от там и Skype и го добавих и в двете. Той ме прие- и в двете. Писах му по скайп писахме си там някакви глупости забивах му се ма той сякаш изобщо не разбра... Писах му всеки ден в продължение на 4-5 дена. след това се отказах защото имах чувството че ставам досадна и че падам под нивото сикато му пиша постоянно.Но след това сега наскоро почнах да харесвам и друго момче от моето училище харесвам и двамата много. но тоя да го зарежем да се върнем на първия. Започнах да го сънувам постоянно .... не мога всеки път като се събудя и рзбера че всичко е било само сън плача и то без да знам ... майка ми ми казва.. .. :X какво да правя помогнете ми .. много го харесвам наистина искам да стане нещо между нас но при положение че сме се виждали само 3-4 пъти,,,,,,, ПОМОЩ