.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А защо всеки казва, че и той е така, а не дава съвет ?
    Яжте бавно и по-малко, по-често и като сте гладни, просто хапнете примерно малко препечен хляб и изчакайте ПОНЕ 20 минути и ще усетите, че сте сити .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    А защо всеки казва, че и той е така, а не дава съвет ?
    Яжте бавно и по-малко, по-често и като сте гладни, просто хапнете примерно малко препечен хляб и изчакайте ПОНЕ 20 минути и ще усетите, че сте сити .
    Защото, ако знаехме как да се справим, нямаше да сме така

п.п. на мен нищо не ми помага пробвала съм ама нъц

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако пиете повече вода може и да избегнете малка част от глада! При мен лично помага!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А иначе, ако не вярвате, че вопдата не действа ето ви една статия да прочетете и МОЖЕ БИ ще се убедите .
    http://gotvach.bg/n6-14054-Чаша_вода...и_до_7_кг
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ауууу.. 2 часа сутринта е, а аз съм гладна като вълк
    Днеска сигурно цял хляб съм изяла, както и репички и домати и млечна салата, банани ................... до 1 месец ще приличам на топче :[[[[

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Това е напълно нормално,и аз съм така.Все пак сме подрастващи. Хормони,растеж,всичко това се нуждае от много енергия.Яжте колкото искате,но гледайте да е по-малко и по-често,а не супер много и наведнъж.Пийте достатъчно течности(без газирано).Опитвайте се храната да е по-полезна - по-добре яжте сандвич,направен вкъщи,отколкото чипсове и снаксове... Спортувайте активно.Така ще сте в добра форма,въпреки многото ядене,а и в спорт,като например плуването 1-2 часа преди тренировка не се яде,тъй че през това време ще изпуснете няколко яденета.
    Не се опитвайте да поттискате апетита си,защото растете.Аз от 2 години съм с вълчи глад,но спортувам и нямам проблеми.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    хаха и аз ям сега и ти най полезното пикантен чипс
    иначе постоянно ми се яде нещо,много съм лакома да има как да изям всичко у нас и да няма за друг,скоро си мислех че като забременея ще стана 100 кила

При мен се получава така от скуката.. ако съм си цял ден в нас - цял ден ще ям..
    Водата уж помага, ама ако някой е като мене - до 15 минути ше му е излязла от системата
    а във всички шибани списания и статии пише "пийнете чаша вода и изчакайте ДВАДЕСЕТ минути.. ще видите ще се почуствате сити" натам бешее.. акоо не сее - хапнете плод.. илии там чаша млякоо,
    а бе глупости, на мен поне не ми помагат особено - ябълките ми пълнят корема, ама тва не означава че пак не съм гладна..
    btw някъде бях чела че като си дъвчеш устната апетита намалява
    Аз като се върна от тренировка сутрин нямям апетит поне 3 часа след това,
    а и мисълта как си се мъчил, а сега ше седнеш да опукаш всичко шоколадово в хладилника и всичкото бъхтене е било напразно си е стимул.. а и няма как да го забравиш[както се забравят диетите], щото я крак ше те боли, я мускулна треска имашш..
    Наскоро открих, че на мене мноооооооого ми помага за апетита супата - 1-2 купички пилешка и съм екстра [само да се пазя от шкафа с шоколада дее ] .. на някои прясното мляко им помага, ама гледайте да е нискомаслено или обезмаслено, че иначе ефекта е никакъв

пийте вода с лимон и дъвчете дъвки, щото от такова тъпкане се пълнее хем много хем бързо, от личен опит ви казвам

Град
    WonderLand
    пфу, имам ти проблема... опитай се да заместиш 'тъпченето' с много вода, дъвки, лимони и разни други плодове... гледай да не се застояваш много време вкъщи /особено в кухнята / излизай - времето е идеално за дълги разходки с приятели
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Мега фен Аватара на Infinity
    Прихване ли ме вълчият глад излизам навън, защото в противен случай оправия няма !!

Цитирай Първоначално написано от lamoon
    По 1 чаша топла вода преди ядене.. действа
    Ма то проблема е,че доколкото разбрах на всички им се яде през 1-2 часа... то тв дначи по цял ден да се налива с гореща вода

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    А, значи не съм само аз. С приятелките ми ще се избием за храна.. Ако нямам нещо за ядене в ръцете, имам чувството, че ще изпадна в нервна криза..
    Не искам да си се представям след 1 месец.. 100 килограмова топка..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

И аз започнах да ям твърде много напоследък. Диетата ми свършва днес и общо съм свалила 10 килограма. Онзи ден, вчера и днес тотално я наруших Ако продължавам така бързо ще ги кача
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен Аватара на Djuff
    И аз така днеска, изядох целия хладилник!Не можех да се спра, опитах за половин час и ме заболя главата и корема и ми се доспа.Сигурно е от времето.

Повече от фен Аватара на ggb
    Мисля,че много натурален сок и чай без захар помагат!Когато си гладна изпивай по една чаша с вода...при мен донякъде помага.Също може да пробваш да дъвчеш дъвка орбит и да си сипеш чаша вода и да я изпиеш.Не е добре и да стоиш гладна защото по този начин забавяш метаболизма си.Винаги при глад яж и ябълка,моркови,стебла от целина или сурово цветно зеле.

Апф, докато ви прочета коментарите, и аз огладнях!
    И аз съм така. И съм си изградила някои тактики, които само от време на време спазвам.
    1. Пия много вода. Ама много. Постоянно съм с чаша вода пред компютъра. Като я изпия, веднага отивам си наливам наново. Е, друг е въпроса, че ходя до тоалетна през 1 час. Но поне се пречиства така организма и може би до известна степен залъгвате стомаха, че е "пълен".
    2. Всеки път, когато ми се прияде нещо, почвам да тършувам в кухнята. Затова най-добрият вариант е да НЯМАТЕ разни бисквитки, солетки, чипсове, пастички и всякакви други такива работи, които обичате да похапвате между яденетата.
    3. Чувала съм, че и от семките се дебелеело (което ми звучи малко странно ), но аз без семки не мога. Така че редовно си изяждам по 1 купичка семки, които малко или много пак засищат.
    Та всичкото това е за времето, в което ви се дояде така нещичко междувременно. Нямам предвид всеки ден, цял ден да карате на вода и семки.
    Но имам и един лош навик - малко съм злояда (ха, ирония) и много от готвените работи не ям. В такива случаи винаги си правя сандвичи. И хлебчето залепва за дупето... Кофти тръпка.

Да не забравяме и спортуването, де. Преди седмица някъде бях много горда от себе си - ограничих вредните работи, гледах да ям повече полезни, пих повече вода, дори ходих 1 път ( все файда ) да бягам. И се чувствах много по-жизнена! Мисля да се нахъсам пак да направя нещо такова.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ужасно е. Понякога просто ям и огладнявам. Не знам к'во да праа. Майка ми вика всяка вечер да си записвам всичко, което съм яла през деня и да си правя сметка. , ,

1. водата ти пълни корема и чувстваш засищане, но имам чувството, че понякога след 1-2 часа ставаш двойно по-гладен
    2. сладкото не наяжда, а ти отваря апетита (неш такова бях чула)
    3. чувала съм, че честото хранене е полезно, но аз не мога така. В момента го карам на 2 главни яденета - закускообяд (корнфлейкс, държи ме целия ден ) + вечеря. . .
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Oт месеци се тъпча със всичко възможно най-калорично, но съм едва 40 кг Постоянно съм гладна, излезе ми прякора свини и няма ден, в който да не омахам ПОНЕ 1 голям шоколадд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си