- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям апетит.. :<
А защо всеки казва, че и той е така, а не дава съвет?
Яжте бавно и по-малко, по-често и като сте гладни, просто хапнете примерно малко препечен хляб и изчакайте ПОНЕ 20 минути и ще усетите, че сте сити.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Защото, ако знаехме как да се справим, нямаше да сме такаПървоначално написано от Pamaa
![]()
п.п. на мен нищо не ми помагапробвала съм ама нъц
![]()
Ако пиете повече вода може и да избегнете малка част от глада! При мен лично помага!![]()
А иначе, ако не вярвате, че вопдата не действа ето ви една статия да прочетете и МОЖЕ БИ ще се убедите.
http://gotvach.bg/n6-14054-Чаша_вода...и_до_7_кг
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ауууу.. 2 часа сутринта е, а аз съм гладна като вълк![]()
Днеска сигурно цял хляб съм изяла, както и репички и домати и млечна салата, банани ................... до 1 месец ще приличам на топче :[[[[
Това е напълно нормално,и аз съм така.Все пак сме подрастващи.Хормони,растеж,всичко това се нуждае от много енергия.Яжте колкото искате,но гледайте да е по-малко и по-често,а не супер много и наведнъж.Пийте достатъчно течности(без газирано).Опитвайте се храната да е по-полезна - по-добре яжте сандвич,направен вкъщи,отколкото чипсове и снаксове... Спортувайте активно.Така ще сте в добра форма,въпреки многото ядене,а и в спорт,като например плуването 1-2 часа преди тренировка не се яде,тъй че през това време ще изпуснете няколко яденета.
![]()
Не се опитвайте да поттискате апетита си,защото растете.Аз от 2 години съм с вълчи глад,но спортувам и нямам проблеми.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хаха и аз ям сега и ти най полезното пикантен чипс![]()
иначе постоянно ми се яде нещо,много съм лакома да има как да изям всичко у нас и да няма за друг,скоро си мислех че като забременея ще стана 100 кила![]()
При мен се получава така от скуката.. ако съм си цял ден в нас - цял ден ще ям..
Водата уж помага, ама ако някой е като мене - до 15 минути ше му е излязла от системата![]()
а във всички шибани списания и статии пише "пийнете чаша вода и изчакайте ДВАДЕСЕТ минути.. ще видите ще се почуствате сити"![]()
натам бешее.. акоо не сее - хапнете плод.. илии там чаша млякоо,
а бе глупости, на мен поне не ми помагат особено - ябълките ми пълнят корема, ама тва не означава че пак не съм гладна..
btw някъде бях чела че като си дъвчеш устната апетита намалява![]()
![]()
Аз като се върна от тренировка сутрин нямям апетит поне 3 часа след това,
а и мисълта как си се мъчил, а сега ше седнеш да опукаш всичко шоколадово в хладилника и всичкото бъхтене е било напразно си е стимул.. а и няма как да го забравиш[както се забравят диетите], щото я крак ше те боли, я мускулна треска имашш..
Наскоро открих, че на мене мноооооооого ми помага за апетита супата - 1-2 купички пилешка и съм екстра [само да се пазя от шкафа с шоколада дее] .. на някои прясното мляко им помага, ама гледайте да е нискомаслено или обезмаслено, че иначе ефекта е никакъв
пийте вода с лимон и дъвчете дъвки, щото от такова тъпкане се пълнее хем много хем бързо, от личен опит ви казвам![]()
пфу, имам ти проблема... опитай се да заместиш 'тъпченето' с много вода, дъвки, лимони и разни други плодове... гледай да не се застояваш много време вкъщи /особено в кухнята/ излизай - времето е идеално за дълги разходки с приятели
![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Прихване ли ме вълчият глад излизам навън, защото в противен случай оправия няма !!![]()
![]()
Ма то проблема е,че доколкото разбрах на всички им се яде през 1-2 часа...Първоначално написано от lamoon
то тв дначи по цял ден да се налива с гореща вода
![]()
А, значи не съм само аз. С приятелките ми ще се избием за храна..Ако нямам нещо за ядене в ръцете, имам чувството, че ще изпадна в нервна криза..
![]()
Не искам да си се представям след 1 месец.. 100 килограмова топка..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И аз започнах да ям твърде много напоследък. Диетата ми свършва днес и общо съм свалила 10 килограма. Онзи ден, вчера и днес тотално я нарушихАко продължавам така бързо ще ги кача
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
И аз така днеска, изядох целия хладилник!Не можех да се спра, опитах за половин час и ме заболя главата и корема и ми се доспа.Сигурно е от времето.
Мисля,че много натурален сок и чай без захар помагат!Когато си гладна изпивай по една чаша с вода...при мен донякъде помага.Също може да пробваш да дъвчеш дъвка орбит и да си сипеш чаша вода и да я изпиеш.Не е добре и да стоиш гладна защото по този начин забавяш метаболизма си.Винаги при глад яж и ябълка,моркови,стебла от целина или сурово цветно зеле.
Апф, докато ви прочета коментарите, и аз огладнях!![]()
И аз съм така. И съм си изградила някои тактики, които само от време на време спазвам.![]()
1. Пия много вода. Ама много. Постоянно съм с чаша вода пред компютъра. Като я изпия, веднага отивам си наливам наново. Е, друг е въпроса, че ходя до тоалетна през 1 час.Но поне се пречиства така организма и може би до известна степен залъгвате стомаха, че е "пълен".
2. Всеки път, когато ми се прияде нещо, почвам да тършувам в кухнята.Затова най-добрият вариант е да НЯМАТЕ разни бисквитки, солетки, чипсове, пастички и всякакви други такива работи, които обичате да похапвате между яденетата.
3. Чувала съм, че и от семките се дебелеело (което ми звучи малко странно), но аз без семки не мога.
Така че редовно си изяждам по 1 купичка семки, които малко или много пак засищат.
Та всичкото това е за времето, в което ви се дояде така нещичко междувременно. Нямам предвид всеки ден, цял ден да карате на вода и семки.![]()
Но имам и един лош навик - малко съм злояда (ха, ирония) и много от готвените работи не ям. В такива случаи винаги си правя сандвичи. И хлебчето залепва за дупето... Кофти тръпка.
Да не забравяме и спортуването, де.Преди седмица някъде бях много горда от себе си - ограничих вредните работи, гледах да ям повече полезни, пих повече вода, дори ходих 1 път ( все файда
) да бягам. И се чувствах много по-жизнена! Мисля да се нахъсам пак да направя нещо такова.
![]()
ужасно е. Понякога просто ям и огладнявам. Не знам к'во да праа. Майка ми вика всяка вечер да си записвам всичко, което съм яла през деня и да си правя сметка. , ,
1. водата ти пълни корема и чувстваш засищане, но имам чувството, че понякога след 1-2 часа ставаш двойно по-гладен
2. сладкото не наяжда, а ти отваря апетита (неш такова бях чула)
3. чувала съм, че честото хранене е полезно, но аз не мога така. В момента го карам на 2 главни яденета - закускообяд (корнфлейкс, държи ме целия ден ) + вечеря. . .
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Oт месеци се тъпча със всичко възможно най-калорично, но съм едва 40 кг![]()
Постоянно съм гладна, излезе ми прякора свини и няма ден, в който да не омахам ПОНЕ 1 голям шоколадд
![]()
![]()
![]()