.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 299

Повече от фен Аватара на valll
    незнам от къде да почна. божествени сте всичките. нямам думи. чета и на всеки коментар се разплаквам.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Наистина когато обичаш някого го обичаш дори с недостатъците му... Те не те дразнят, а напротив не ти пречат и го разбираш. Например моят като се прибере крив от работа иска да седне за 1 час на компа и да убие няколко човека на играта и да се отърси от напрежението. Аз го знам това и не му преча, ами напротив даже му давам да яде.

Кефи ме това при него, че когато му кажа, че ми се яде нещо определено и когато отидем след 2 дена да си пазаруваме, той се сеща, дори когато аз вече съм забравила. Много ми хареса, когато просто ми купи Милка сърце, без да е Свети Валентин, а просто така за мен. Или когато беше на командировка в София и пътува цяла нощ до Варна, за да ме види за един ден, а аз дори бях на училище и после пак пътува цяла нощ наобратно... Също така се разтапям, когато ме погледне влюбено и нежно и ме каже, че иска да се ожени за мен! Никой до сега не е правил такива неща за мен..

Лелеее толкова много позитивна енергия има в тази тема! Толкова много любов! Пожелавам на всички да бъдете все по-щастливи! Хубаво е да намериш любовта, независимо къде по света е!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

SuperBadSuperFresh всичко звучи страхотно. не го пускай. радвам се за вас и това с песента. лелелелелеле думи нямам

nikitka_ вярваш ли ми че не е честно. ти си причината пак да се раплача и вече се чувствам като тоталната ревла, но всичко което каза, все едно аз го говоря. най-накрая чивек, който да ме разира.
    направо от снимките ви струи любов. прекрасни сте.

marin4itu сега наистина вече разбирам, че имаме нужда от изпитания. преди се предавах лесно. мн ми хареса това, че те чака с ваще.... а между другото и ние сме си сами, защото той живее вече сам, но всеки ден ходехме до родителите му. сега направи ремонт на чисто новата и токущо обзаведена къща заради мен. каза, че според него не е достатъчно красиво за мен и нямало място за обувките ми. милият ми той.

Lorein мога само да кажа по-красиво момиче не съм виждала през живота си, а по принцип блондинки не харесвам. прави ми впечатление, че всички сте създадени като един за друг.

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Eхх.. ужасно ми е приятно да чета постовете на всеки от вас! Сериозно,темата е чудесна!Нито една друга тема не е предизвиквала такъв интерес у мен! :P
    И аз така.. Не мога да си легна, а съм първа смяна

а забравих да отговоря на въпроса за бъдещите ни планове. еми планът е, когато завърша да замина за италия, да си намеря работа, после сватба и после дете. това е кратката версия. наистина в очите ми каза искаш ли да се омъжиш за мен? и аз му казах само. запомни си въпроса и ми го задай тогава, когато знам, че кажа ли ти да ще те видя и на другия ден и ще знам, че никъде няма да ходя. просто не искам да сме сгодени и аз тук а той там.

Град
    Варна/Русе
    valll, много е готино чувството на съвместен живот да наближава! Много сладко ми стана на това с обувките

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Eхх.. ужасно ми е приятно да чета постовете на всеки от вас! Сериозно,темата е чудесна!Нито една друга тема не е предизвиквала такъв интерес у мен! :P
    благодаря, благодаря

така е, защото е създадена за нас. и nikitka_ не забравяй, че без подкрепата ти нямаше да я създам а без вашите отговори нямаше да просъществува дълго (не че 3-4 часа са много )

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    От два месеца съм тук близо.
    Запознах се с него точно ден преди да замина.
    И остава близо месец и нещо докато се прибера ваканцията.
    И честно казано не знам.
    Живея за днес и мига, не ми се мисли за утре...Времето може да ме пречупи и за това така, и ми е много трудно найстина.
    Вярвам и че на него също.
    Може би по-натам ще кача и аз снимки.

Vall, обичаме се и то прекалено много, ако имаш свободно време, може да съдиш по това http://specialvi.blog.bg/izkustvo/20...rovenie.722171
    само едно да ти кажа. сега най-големите оферти на авиокомпаниите са за англия.

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от valll
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    благодаря, благодаря

така е, защото е създадена за нас. и nikitka_ не забравяй, че без подкрепата ти нямаше да я създам а без вашите отговори нямаше да просъществува дълго (не че 3-4 часа са много )
    Ама 3 страници за толкоз са си много! Момичета много щастие ви желая! Нече че няма да следя темата де.. Просто си лягам, че утре не мога да стана.. Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от Roland
    Аз с моята приятелка сме заедно от 2г. и 5м. сега на 15 ще ги правим , но от 5 февруари тя замина за Германия сега се опитвам да понауча някой дума иречения на немски че лятото като дойде смятаме да отида в тях на гости за 2 седмици и да се опитам да си намеря работа там че да си останем заедно все не става да остана в тях тя все още учи по малка е но много се радвам че има и други историй подобни нашата :} надявам се на всички вас връзките ви да продължат и да се съберете след време заедно :P
    радвам се, че и едно момче се включи. ей това е много ме радваш щом чак и работа ще търсиш. дано всичко ви се нареди.

Лека,marin4itu :P То и аз лягам след малко!Утре имам пробна матура
    лека и от мен на всички и аз лягам вече. утре ще си прдължим терзанията

Мега фен Аватара на Biskfitka
    наистина в очите ми каза искаш ли да се омъжиш за мен? и аз му казах само. запомни си въпроса и ми го задай тогава, когато знам, че кажа ли ти да ще те видя и на другия ден и ще знам, че никъде няма да ходя. просто не искам да сме сгодени и аз тук а той там.
    Толкова сладко,много сте хубави всички.
    Аз няма да качвам снимки,нямам и желание да разказвам историята в темата,пък и не сме заедно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не знам до колко сте склонни да приемете мнение от човек, който живее всеки ден с половинката си, а в началото на връзката също по независещи и от двамата причини е бил разделен от нея. А и от малко по-голям и зрял човек от вас...На върха на пръстите ми са много неща, но не знам дали да ги напиша и дали сте склонни да ги прочетете и да ги възприемете. Само ви съветвам да опознаете по-добре половинките си, но не по скайп или телефона, а на живо, да сте заедно не 10, а 100 поредни дни и да видим дали ще мислите по същия начин. И аз съм имала периоди, в които съм се виждала с моето момче по 2 дни на 2 месеца, а даже по скайп (или по-скоро тогава мирк) е нямало как да си говорим (пишем). Естествено като сме заедно това е цветя и рози и всеки се старае да даде максимума, защото знае, че времето е ограничено. Но когато се виждате всеки ден, когато няма нещо, което да не сте видяли, усетили, разбрали и казали...тогава идва страшното във връзката. Не мога да съм разделена от его повече от 4-5 часа (защото си идва на обед през почивката). Направо ми се струва абсурдно, но проблемите, караниците, дразгите и споровете са ежедневие. Толкова не сме имали в месеците, когато сме били физически разделени. Аз съм се изживявала като романтична героиня която брои дните до идването на любимия и просто за друго не може да мисли. После тези дни станаха да броя часовете до следващата вечер, когато ще сме пак заедно. Сега броя минутите...и пак е тежко. Когато някой не е до теб физически той все си ти липсва...

Та...имам и други неща да напиша, ако сте склонни да прочетете, но утре. Лека вечер и много щастие на всички. Радвайте се на раздялата. Истински трудно е да живееш с човек, с който не си длъжен (или нямаш избор да не живееш) и пак да сте щастливи заедно и да не ви убият битовизмите, навика и еднообразието. Тогава може да говорите за истинска любов.

Не се сърдете. Просто гледна точка.

Lorein мога само да кажа по-красиво момиче не съм виждала през живота си, а по принцип блондинки не харесвам. прави ми впечатление, че всички сте създадени като един за друг.
    WOW Благодаря за прекрасния комплимент!

Много ме разчуствахте всички с постовете си... Забих тука на по-тъжни песнички и реших да ви пусна една. Не знам дали я знаете, защото не е много известна, но текста е прекрасен. Надявам се да ви хареса.

http://www.youtube.com/watch?v=Fz-HhfVZRYM

Леле момичета,и мен успяхте да разплачете.Замислих се колко съм мечтала да го целуна,как е било едиственото нещо за което мечтая.И се сетих за момента,в който го видях за първи път.Бешее слязъл от влака,когато отидох на гарата.Не ми каза нищо и просто ме целуна.Никога няма да го забравя.След целувката...първото нещо,което ми каза наживо беше "Извинявай,че не ти казах здрасти,ама да чакаш 3 години за една целувка май изпреварва поздрава ".А първото което казах аз беше "Леле,ама ти наистина си истински"
    Най-ужасното знаете ли кое е.Не това,че не мога да го докосна в даден момент.Най-ужасното е,когато съм била с него 24/7 за няколко дни,а в един момент осъзнавам,че ми остават примерно 3 часа с него.Просто не мога да го понеса.Завива ми се свят,започвам да плача.При което той започва да ми говори най-страхотните неща на света в опит да спра да плача и не осъзнава,че само влошава положението(мъже,какво да правиш).В момента в който си отиде и остана сама на гарата всичко изчезва...
    Последния път се видяхме в София,моя влак беше първи,качих се.А той стоеше отвън,обади ми се и ми каза просто "Не забравяй,че те обичам"Такива малки нещица няма да забравя никога.
    Стига съм дърдорила,да ви се похваля колко сме фотогенични

http://www.prikachi.com/images/62/2477062g.jpg
    http://www.prikachi.com/images/343/2477343D.jpg
    http://www.prikachi.com/images/100/3180100E.jpg
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Едва ли има човек,на когото да не му е трудно!Това все пак е разстояние.. На мен живота ми се превърна в скайп,телефон,букви.. Ужасно е!С него съм била за максимум 10 дни!И това всяка сутрин да се будиш до него и да кажеш "Имаме само още 4 дни",примерно,е направо убийствено!.. Колкото и да е тежко,всичките сълзи и нерви,цялото това мъчение,все пак не ме накара да се откажа!Нито за миг не съм съжалила,че съм започнала тази връзка!Крепи ме мисълта,че ще дойде един ден,в който броенето на дни ще свърши!

Но има и хубава страна на такива връзки!Това е едно изпитание на чувствата,намеренията и любовта!Някак.. започваш да цениш всичко!И най-вече малките неща,съвсем дребните и обикновени,които преди си приемал за даденост!В моментите,когато сте разделени,разбираш колко важно за теб е само да можеш да го докоснеш!И това би ти стигнало,за да се почувстваш щастлив!Ебаси.. разплаках се.. Или пък да можеш да го хванеш за ръка,да го усетиш до себе си.. да го прегърнеш и целунеш.. Да погледнеш в очите му и да се огледаш в тях,да му се усмихнеш или пък той на теб..!!!Какво ли не бих дала в момента да мога да направя дори само едно от изброените!!!А преди никога не се бях замисляла колко важно е всъщност това!
    Да не говорим,че при едно обикновено скарване,проблема става голям!Понякога е нужно само да го прегърнеш и отношенията ви да се оправят.. Но от разстояние ти затваря телефона или спира да пише!Пък ти после се оправяй!Или пък скарате ли се.. започва се с въпросите,които те вбесяват "Ама ти да нямаш друг?","Изневеряваш ли ми?","Искаш ли изобщо да си с мен?" и т.н. И става еднаааа.. дълга и широка!А ако сте заедно,достатъчно е само да те погледне в очите и да си отговори сам на шибаните въпроси!!!
    И какви ли още не проблеми и трудности се отварят!Ние вече минахме критичния период!Е,и сега се случва понякога,ама не толкова често!
    И ако след всички тези психически изтезания,нерви,стрес,стра ,напрежение,раздяла останете заедно и все още се искате.. Значи това между вас наистина е било любов и всичко това си е струвало!Мен нищо не може да ме убеди,че това няма да е истинската любов!
    Тук няма как да не напиша,че все едно чета за себе си.. всяка дума написана от теб.. ми свива сърцето..

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    момичета страхотни сте, пожелавам ви още безкрайно много любов, любов и пак любов! Никога нестихващи чувства, положителни емоции и повече време заедно. Супер много радвате, скоро не бях срещала такива силни връзки, поддържани от чувства, не само от секс.. може би обкръжението ми е такова, но вие страшно ми променихте представата за връзките от разсотяние
    Другото, което ме радва са момчетата ви, всички сте случили с тях, оценяващи половинките си.. я романтични, я пеещи, супер мили постъпки.
    Темата кипи от положителни енергия, не позволявате и след време да иде на задните страници, най-малко пък да остане там
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Иначе, нека и аз напиша няколко думи за мойта ситуация..
    2007ма на един селски събор (хехе селянчета) го срещнах.. Там с още цяла банда момчета, не му знаех името а се видяхме и 2 дни след това.. просто го знаех като "онова красивото момче" .. даже като го видях казах на приятелката, която беше с мен "Виждаш ли това момче.. той ще е мойта любов" .. Така почна нещо мъничко,.. нещо детско .. ии тогаава разстоянието Пловдив-Асеновград ни се струваше прекалеееено многооо, за да се виждаме няколко дни в седмицата. Така прекратяваме сякви връзки почти за цялото лято доо 12 март 2008ма .. Когато аз вече бях в Лондон.. Може би преди и аз не вярвах, че любов може да съществува от растояние, и ест бях страшно скептично настроена към всяка една негова дума.. Но като видиш един човек, дори и по скайп да му се насълзяват очите и да ти казва "Ще те дочакам, каквото и да ми коства.. ще те дочакам да те видя отново" ии така се влюбив до уши в тогавашния ми и настоящ приятел. Преди не беше толквоа трудно да си тръгна.. ноо всеки път когато знам че имам броени дни с него ии ми се разкъсва всичко.. да не говорим носталгията, депресията, която следва още откакто кацна на летището.. Започнах да работя, за да мога да изкарвам пари да си ходя в Бщя по-често, за да виждам него.. за да си ме топли като ми е студено.. ..да се гоним и пълним гърба със сняг а после да седим пред камината ..
    Тези изключителни моменти с него ми показват,че чакането си заслужава. а не говоря, че с тяхните се познавам от лятото на 2010, сестра му единствено познавах от преди това... Веднъж седяхме със сестра му и майка му.. и тя изведнъж се изказа "Боже мой, щастлива съм..!ѝ следователно всички я погледнахме с учудване и тя "Ами чувствам се сякаш имам 2 дъщери и едно синчеѝ усмихнах се скришом и се направих че искам да отида да тоалетна..защото очите ми се напълниха със сълзи.. И най-пресния случей... на Бъдни вечер, аз бях с баба и дядо.. той с тяхните..така го бяхме решили, все пак е Бъдни вечер.. В 12 часа ми се обажда и ми казва "Шлънчи пожела ли си нещо, аз да ." На следващия ден ми казваше как тяхните специално отчупили къстче от питката и за мен .. защото ме чувствали като част от семейството... Тогава веч не издържах и се гушнах в него и заплаках от щастие примесено с малко тъга..Не мога да ви опиша просто колко много съм щастлива,когто той е до мен.. пишаа..треперам и плача.. и страшно много се вълнувам, че той ще дойде при мен точно след 11 дни .. не за дълго но ще дойде при Мен.. ! Което доказва.. че той иска да е с мен също.. Е спирам да пиша, че съм пред цикъл и се разплаках

LoveHurT,лично аз съм чела постове на много момичета в сходно положения тук.А също и момчета.Надявам се да се престрашат,темата наистина е страхотна.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    момичета страхотни сте, пожелавам ви още безкрайно много любов, любов и пак любов! Никога нестихващи чувства, положителни емоции и повече време заедно. Супер много радвате, скоро не бях срещала такива силни връзки, поддържани от чувства, не само от секс.. може би обкръжението ми е такова, но вие страшно ми променихте представата за връзките от разсотяние
    Другото, което ме радва са момчетата ви, всички сте случили с тях, оценяващи половинките си.. я романтични, я пеещи, супер мили постъпки.
    Темата кипи от положителни енергия, не позволявате и след време да иде на задните страници, най-малко пък да остане там
    Аз вдигам и двете си ръце и подкрепям теорията, че връзка от разстояние е възможна..трудна НО възможна.. Всичко си е до хората и тяхната нагласа.. Според мен, това е за някой с доста силни нервички.. И все пак зависи кой колко държат един на друг, аз лично се чувствам така сякаш ако има и един ден, в който не го чуя по тел дори дори и за 2 мин.. ще полудея.. това всичко е на 80% постигнато по скайп и телефон .. Разстоянието като чи ли ни сближава още повече.. Ако искаме да си изневеряваме - МОЖЕМ и още как - Кой ще разбере ??? Ама не искаме.. Именно поради причините споменати от всички съфорумници и моя милост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си