.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 299
    Ааа,историята с изневерите е друга.Съставихме си списък с по 10 човека,с които можем да си изневерим.В моя фигурират Дженсън Екълс и Аштън Кътчър,правете си сметка за другите
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на valll
    krem4et0 пиши, не е казано, че искаме да чуваме само розови неща. всичко, което казваш го приемам и като съвет. аз самата се страхувам за момента, в който ще сме заедно, но не за 10 или 20 дни. при мен е малко по-различно, защото аз не отивам при българско семейство и тяхната малка българска общност. италианците имат по-различен манталитет, държание и т.н. страхотни хора са наистина, но осъзнавам, че няма да ми е лесно. страх ме е именно от това, че може да не се разбираме, когато заживеем заедно. мен лично ме дразни, че и сега като ходя чисти и мие чинии, което аз искам да правя и може да ме изкара от равновесие

SuperBadSuperFresh разбирам те наистина много добре. всеки път на летището като ме посреща (и двата пъти кацам посред нощ) няма много хора на летището и той веднага ме фиксира. тази прегръдка по-силна и по-топла и от мечешка не бих я заменила за нищо. и стоим така 2-3 минути без да си кажем нищо. хората са дали хиляди години за азбука и милиони думи, а в такъв момент оставаш безмълвен. различно е когато си тръгвам. последният път ми прилоша вече в салона за чакане. от плакане и сърцето ме заболя, ама наистина не просто от тъга. един полицай така ме гледаше, че реших, че си мисли да ме закара до психодиспансера.

Chefinkaaa разбирам те напълно радвам се много, че семейството му те приема толкова добре. при мен също е така итова ме прави страшно щастлива. като отидох и си викам сегаааааа ще си кажат, тя някаква там от незнам си къде, хваналаго щот италианец, има кола и къща(неща, които разбрах, чак когато пристигнах). първо отидохме да ме запознае със семейството си. в момента, в който престъпих праха майка му ме прегърна толкова силно, че просто нямах думи( не че можех и нещо да кажа на италиански) баба му се разплака, кажа, че си мислела, че ще умре, но няма да познава приятелка на Вито. от всички получих толкова подаръци, че на връщане бях с 10 килограма повече багаж. той ми вика "майка ми ме кара да я заведа в някакъв магазин, видяла много хубава рокля. аз я заведох и тя взе роклята. после и викам няма ли да я даваш на сестра ми и тя ама роклята е за Валето, не за сестра ти". много ме радва това, че ми обръщат такова голямо внимание.

относно ревността. и той се дразни, че ме заглеждат, но го прави на майтап. аз му казах, че ако Киану Рийвс или Тиесто дойдат и ми поискат ръката давам се веднага. той пък ще се даде на Джесика Алба

Valll Не мисля,че някога ще се изнервиш от миенето на чиний и чистенето от негова страна.. хД.
    Имам впредвид, мисля че би се изнервила повече ако като някои от онези с "Българския манталитет" и комунистичести разбирания се прибере седне миризлив, дето цял ден е бил на работа.. поотърква се във всичко, което ти си чистила/прала цял ден.. кръстосва си краката на масата с чорапите.. и си чопли в носа.. Определено ще предпочиташ и той да ти помага. Има само един вариант, в който това може да те изнервя - а именно ако ти ходи постоянно зад гъза и не ти дава да си самостоятелна. сякаш не си способна да се грижиш за себе си и не ти дава нищо да правиш. Този тип мъже не мисля,че съществуват вече независимо от расата или пък ако е така.. то се оказва че са обратни или с такива наклонности .

Цитирай Първоначално написано от valll
    Chefinkaaa разбирам те напълно радвам се много, че семейството му те приема толкова добре. при мен също е така итова ме прави страшно щастлива. като отидох и си викам сегаааааа ще си кажат, тя някаква там от незнам си къде, хваналаго щот италианец, има кола и къща(неща, които разбрах, чак когато пристигнах). първо отидохме да ме запознае със семейството си. в момента, в който престъпих праха майка му ме прегърна толкова силно, че просто нямах думи( не че можех и нещо да кажа на италиански) баба му се разплака, кажа, че си мислела, че ще умре, но няма да познава приятелка на Вито. от всички получих толкова подаръци, че на връщане бях с 10 килограма повече багаж. той ми вика "майка ми ме кара да я заведа в някакъв магазин, видяла много хубава рокля. аз я заведох и тя взе роклята. после и викам няма ли да я даваш на сестра ми и тя ама роклята е за Валето, не за сестра ти". много ме радва това, че ми обръщат такова голямо внимание.

относно ревността. и той се дразни, че ме заглеждат, но го прави на майтап. аз му казах, че ако Киану Рийвс или Тиесто дойдат и ми поискат ръката давам се веднага. той пък ще се даде на Джесика Алба
    Хахах и двамата не отстъпвате по вкус ... и си мечтаете де.. няма лошо..
    А относно майката.. просто като съм с тях толкова храна се прави.. имам чувството,че качвам по 1кило всеки час.. хД Честно казано ако не се разбирахме така с тяхните.. нищо нямаше да е толкова хубаво, все пак като родителите са пречка... много препядствия има по пътя и на двама ви.. Майка го знае и го приема много добре, татко и той ама се прави че не му дреме (Бащи - пукат се от ревност). Понякога даже си позволява да използва прилагателни относно моя приятел, уж на майтап от сорта на "Пръдльо" и аз се изнервям и се карам много лошо с него хД.. ама разбираемо е .. и приятеля ми ме ревнувфа.. но бащината ревност е нещо неописуемо.. понякога даже супер гадно..ако реши да се келеши .. доколкото от страната на момчето .. хич не е така.. майка му ми вика "Взимай го с тебе.. " баща му ми вика "Стеф зимай го и го вкарвай в пътя.. да види как се вадят пари" изобщо го няма тва както от страна на баща ми хД.. шанс ся.. поне не ми прави проблеми.

Никитка щом твърди така.. значи може и да е истина.. аз лично не бих си седла в къщи.. 1во щото ще изперкам на 2рата седмица... и 2ро щото ще се чувствам задължена да направя нещо.. живея в неговия апартамент.. той е единствения дето работи..а аз да седя в къщи по цял ден.. ххмм не мисля.. поне бих се хванала на няква почасова да убивам време или да се правя че работя нещо хД да се отървавам от чувството за вина.

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Ей,тук станахме нещо като във форума на БГ Мама
    Нека, само пу пу да не сме Мами наистина скоро.. хД Не съм планувала в следващите няколко години да пускам тема във форума " Колики "

еми да ама някакси не ми се връзва. честно да ти кажа поне за момента предпочитам да седне да гледа телевизия, защото иначе се чувствам все едно нищо не правя. после сигурно ще го моля да мие чинии а за момента аз няма как и да готвя, защото тяхната кухня няа нищо общо с вариациите които на нас тук са ни познати. а той е алергичен към половината неща от българската половина, а другата половина не ги яде, а сега ми кажи какво да правя

все забравям. има един момент, който всеки път ми се струва нереален. една вечер просто така реши, че ще ме води в една типична италианска сладоледена къща, ама точно като по филмите. и някакви той с костюм и вратовръзка, аз с официална сатенена рокля. излизаме вече от сладкарницата, а то като вали един топъл кротък дъжд. а до колата има към 50 метра. и той си сваля сакото да ме наметне да не се намокря и се обръща да ми го даде, аз обаче съм вече посредата на улицата и се радвам на дъжда. казах му да дойде, а той с някаква усмивка на недоумении ми вика много си луда. само го прегърнах и затънцувахме, макар че от никъде не се чуваше музика. целите мокри, но много влюбени. танчуваме, той ме целува и по едно време се обръщам и виждам двама полицаи от тея карабинерите . стоят извън колата под един навес и ни гледат. жената се беше разплакала и като спряхме ни пляскаха. аз се полконих после влязохме в колата и се прибрахме.

Хихихи Колко сладко ! Думи нямам .. иначе тука ги има и тези сладоледени къщи, не са като тези в Италия .. определено ! Но сладоледа е мн добър. Аз бях в Рим преди няколко години ии трябва да идеш да понахраниш гълъбите някой път ако вече не си ходила, имах една снимка с гълъб на главата.. за съжаления другия комп ми се скапа и всичко остана там.. само 2-3 снимки спасих.. хД

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Аз съм същата... Той никога не ми позволява да плащам сметки .. Никога .. Подаръци - както и да е (когато са с повод) ама само да се харчи за мене.. смисъл.. познавам страшно много момичета, които са с момчетата буквално да им бъркат колкото се може по-надълбоко в джобовете.. Според мен тов ане е любов.. щото какво според теб ще стане ако един ден тва момче отиде и каже "Не мога да дойда на кафе,щото нямам пари да си платя" или "Сори не мога да си купя подарък за рд-то щото съм разорен" Как мислиш ще реагира момичето ?

Chefinkaaa радвай се, че така реагира баща ти, на мен това ми липсва. с моят баща вече от 3 години не поддържам никаква връзка и само от роднини знам, че е наясно за връзката ми. макар, че тя мама много го харесва, ама ми вика, ако ти направи нещо ще го заколя
    незнам дали сме като бг мама, ама аз чак фейсбука забравих да поглеждам, най-накрая намерих с кой да си споделям, защото само вие можете да ме разберете.
    никитка, какво стана с матурата?
    ами той е от торино, аз в милано кацам, но рим се пада далечко и не сме ходили до сега. по-нататък като му дадат по-голяма отпуска.

о за парите и при мен е така. дразня се и само веднъж най-накрая ми позволи да платя сметката в един ресторант, защото в който магазин ме вкара (понякога и насила, защото сърцето ме заболява като видя какви хубави неща има) и ако си харесам нещо и ми го купува. вече ботуши, рокли, преси, гримове....ужас, много ми е неудобно, а той все ми вика, пази си парите за университета.ама пак ми е гадно.

аз съм Валентина, може вале, само моля не Валя, че направо подивявам

Хахах .. а аз си исках да не го виждам .. сложни отношения имаме с него.. не че нещо имам против него..просто искам да си почина от тва..

Иначе страшно ми е приятно тук, но ще ви посетя по към довечера, че съм на колеж.. трябва да тръгвам .. и хич не ми е кеф да излизам особено сега в Тоси слънчев Лондон, където не спира да вали..
    Айде момичета, лек ден че счетоводството ме чака. Довечера ще чета още, че тази тема все още не се е изчерпала хихи

Ааа и да се представя . -Стефани на галено Чеф,Стеф.. ника ми е много стар и е от онези лигавещи се времена с малките и големи букви .. около 13-14 годишна. хД

Иначе между дурото Стефани - италиянско име .. хехе Съвпадения !

е то и моето име е италианско, просто съм си родена със съдбата приятно ми е да се запозная със всички, страхотни сте, айде на лично може и фейсбук да си разменим.
    Стеф, лек ден ти желая

айде успех и аз става да уча, че в събота имам много труден изпит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си