.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 299
    Повече от фен Аватара на valll
    просто се надяваме, че няма да се разделим. и майка ми е говорила така за баща ми, но след 16 години брак той ни остави. никога не може да бъдеш сигурен какво ще стане. ако мислиш само, какво може да се случи и живееш в съмнение си пилееш времето. все някой ден стигаш до човека, който ти е на сърце и до момента, в който си отидеш от този свят не може да си сигурен дали той ще е винаги с теб.

Супер фен
    Споко бе ladies ;d 1во мерси за нападките.. 2ро аз не казвам че връзките от разстояние за "невъзможни", напротив - имах такъв тип връзка близо 2 години. Това което казвам е, че любовта като цяло е глупост.. или по-скоро за глупаци.. Не че човек не трябва да я търси, просто... как да кажа, като се сетя от мой лични преживявания и наблюдение на мой приятели - еми човек е способен на много глупави дела под нейно въздействие. А и като идва момента в който всичко умира. И не ми говорете глупости от сорта, че истинската любов е вечна, щото такъв филм не съществува. Всичко има своя край (е.. като изключим кренвирша, който има 2 края ;д ;д) и е просто въпрос на време да се стигне до този край. Макар и банален, има един лаф, ще го цитирам : "Няма песен без край"... Не знам дали ме разбирате правилно, но и да не е така, това си е ваша работа ;д Пиша коментара без лоши чувства, без да търся нападки или да се заяждам с някого, просто изказвам виждането си по въпроса Които искат да се обичат, здраве да е

Цитирай Първоначално написано от vls
    Хахха докато четях писаното от вас, за момент помислих че любовта съществува и че мъжете не сабоклуци Но не мислите ли, че всичко е до едно положение ? Сега говорите миличко, лигаво, наивно , но после като се разделите ?? Какво ?/ шепа спомени
    Това нашето се нарича ОПТИМИЗЪМ . Не мисля , че някой мисли за раздяла. И това да стане - НЕКА . Нали съм имала ЛЮБОВ, дори и от далече. Нали съм я изживяла, колкото и банално и наивно да звучи.
    И нека са Шепа Спомени, Нали ми са се случили ! Има хора, които и това нямат

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Хубаво е да живееш в сапунен балон.... сигурно.Не ме разбирайте погрешно - чуждото страдание не ми носи радост. Вярно е че сме свикнали ако в нещата няма значителна доза мръсотиика да не ги намираме реални и въпреки това от постовете на влюбените момичета лъха леко чувство на откъсване от реалността ,сякаш са на тяхна планета.Няма лошо.Лошото е като сапунения мехур се спука.
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на djipsito
    Чета и се сещам как преди няколко години и аз имах такава връзка, която приключи през 2008. Няма да ви убивам мечтите, при мен не беше много розово и се видяхме за първи път чак 2009 когато вече бях продължила напред, обаче се сещам за всичко това, което описвате, всичко което чувствах. Разбирам неразбирането, което срещате от повечето хора, които не знаят какво е и не вярват, че такава връзка е възможна.
    Хубаво е да има една такава тема, положителна и кипяща от емоции предполагам, че на всеки му е дотегнало да чете за разделени двойки и все такива кофти работи ;р

Айде успех от мен ;р

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Еее опасни сте!Браво на вас!А ,когато завършиш образованието си,как ще се развият нещата при вас?

Ето наши снимки :

http://www.prikachi.com/images/412/3179412N.jpg

http://www.prikachi.com/images/426/3179426q.jpg

http://www.prikachi.com/images/734/3065734y.jpg

http://www.prikachi.com/images/728/3065728b.jpg

http://www.prikachi.com/images/436/3179436z.jpg

http://www.prikachi.com/images/441/3179441P.jpg

Valll,качи и ти ваши снимки :P Нека и останалите качат,ако имат желание!И хайде,активизирайте се!Знам,че не сме само ние!
    sladuRi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    valll, не мога да се съглася, че връзката във вашия случай е по-силна и е повече връзка (ако мога така да се изразя), отколкото като се виждате всеки ден или сте заедно. Понеже всеки си гледа от камбанарията, няма как да те убедя, че да съжителстваш с някого, да се грижите само двамата за абсолютно всичко - от пазар, през сметки, домакинство, развлечения и се стигне до отношения с вашите си семейства, си личи колко е здрава връзката ви и колко може да понесе. Преди около година съжителството ни беше в начален проект и аз си мислех, че това да стане и край-проблемите ни свършват. А те започнаха да се случват наистина едва след като сме семейство. Не ме разбирайте, че се караме и спорим непрекъснато, но имаме търкания за почти всяко нещо, докато се нагодим. Трябва много търпение и много компромиси да живееш с някого, а любовта ти трябва да е невероятно силна, за да продължиш да го обичаш и след като нещо те е издразнило на макс.

Наистина с тези връзки изпускаме много неща.Момчето ти да те гушне,ако някой те е ядосал в даскало/работа.Да ти звънне в 1 през нощта и да ти каже аз съм пред вас.Да си готвите заедно,да гледате телевизия...Преживяла съм тези неща и мога да кажа,че не ми липсват.За сметка на това,се научих да оценявам всеки един миг.Всяка една секунда с него ми е ужасно ценна.Както писах в една подобна тема,ако някой е изпитал пълното щастие,се бори докрай отново за него!Съжалявам,но тези моменти в които всичко,абсолютно всичко в живота ти е наред,никога няма да заменя.Дори и да е за няколко дни...
    Различни сме,по-позитивни от хората в "обикновените" връзки.Наслаждаваме се на малките неща,не обръжаме внимание на ежедневните малки дразнещо неща,които могат да съсипят връзката ни.
    И това,че може някога пътищата ни да се разделят,пречи ли ми да бъда щастлива!?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Свищов
    Видях, че си правите планове да се съберете и да живеете с половинките си. За това написах горното. Не мисля, че може по телефон, скайп или при срещи за няколко дни на няколко месеца де се добие пълна представа за човека отсреща. Просто ви казвам да го имате предвид, защото при такива връзки е много по-трудно да разбереш отрицателните черти на половинката, защото всеки се стреми да покаже най-доброто в оскъдното време. Да не говорим, че като гаджета нещата са коренно различни от тези като партньори. Може 10-20 дни да сте нон-стоп заедно, и да си мислите колко ще е ок, но да сте 10-20 месеца или години е по-различно. И аз съм била по почивки заедно с мъжо непрекъснато и нещата пак са избивали нанякъде, но да кажем, че е било почивка и нещата са били добре, но сега избиват много неща на повърхността, за които никога не съм предлагала, че може да си правим проблем. Просто искам да се замислите за това, преди да зарежете род и родина за някакъв си мъж, с който нещата 100% ще са по-различни, отколкото са сега.
    Не ме разбирайте погрешно - аз съм щастлива, че живея с партньора си и за мен е сбъдната мечта, но не е лесно и ежедневно ми се налага да си държа езика зад зъбите и да премълчавам нещо, за да не стане проблем. С него е същото 100%. Не съм разочарована от него, а даже за някои неща е надминал очакванията ми, но винаги има нещо дребно, което да преобръща колата. Аз съм свикнала да понасям караници и да отреагирам. Знам до къде води спорът и какво може да оправи или не. А вие?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    И аз съм разделена с приятеля ми - Райън Филип. Аз живея в България, а той - в Америка. Вече сме заедно 5 години, но той не го знае. Ужасно се зарадвах, когато се раздели с жена си. Знам, че го направи заради мен. Надявам се скоро да се върне. Писна ми да гледам " Секс Игри" 1, само заради него.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    И аз съм разделена с приятеля ми - Райън Филип. Аз живея в България, а той - в Америка. Вече сме заедно 5 години, но той не го знае. Ужасно се зарадвах, когато се раздели с жена си. Знам, че го направи заради мен. Надявам се скоро да се върне. Писна ми да гледам " Секс Игри" 1, само заради него.
    И това реши да го напишеш,защото... ?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    И това реши да го напишеш,защото... ?
    Причина 1 > За мен връзките от разстояние не са връзки, а или прекратени връзки, или прекъснати връзки, или несъществуващи връзки.
    Причина 2 > Стана ми смешно и забавно, като прочетох първото мнение.
    Причина 3 > Реших, че в този форум е позволено да си изказваме свободно мнението по начин, по който изберем, стига да не нарушаваме етикета и добрите нрави.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Josefinne,пожелавам ти някога да изпиташ толкова силни чувства към някого,че да не може никой и нищо да те спре.Пожелавам го на всеки.Както и на останалите момичета тук (сигурна съм),вече ни е малко безмислено да убеждаваме когото и да било в каквото и да било относно връзките ни.Благодаря,че сподели мнението си .
    Diamonds,Mexico,Tequila

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Josefinne,пожелавам ти някога да изпиташ толкова силни чувства към някого,че да не може никой и нищо да те спре.Пожелавам го на всеки.Както и на останалите момичета тук (сигурна съм),вече ни е малко безмислено да убеждаваме когото и да било в каквото и да било относно връзките ни.Благодаря,че сподели мнението си .
    Мерси. Изпитвала съм. Не беше яко. Наложи се да самоубия чувствата си. Не искам да се повтаря. Изводът беше това, което написах по-горе.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Споко бе ladies ;d 1во мерси за нападките.. 2ро аз не казвам че връзките от разстояние за "невъзможни", напротив - имах такъв тип връзка близо 2 години. Това което казвам е, че любовта като цяло е глупост.. или по-скоро за глупаци.. Не че човек не трябва да я търси, просто... как да кажа, като се сетя от мой лични преживявания и наблюдение на мой приятели - еми човек е способен на много глупави дела под нейно въздействие. А и като идва момента в който всичко умира. И не ми говорете глупости от сорта, че истинската любов е вечна, щото такъв филм не съществува. Всичко има своя край (е.. като изключим кренвирша, който има 2 края ;д ;д) и е просто въпрос на време да се стигне до този край. Макар и банален, има един лаф, ще го цитирам : "Няма песен без край"... Не знам дали ме разбирате правилно, но и да не е така, това си е ваша работа ;д Пиша коментара без лоши чувства, без да търся нападки или да се заяждам с някого, просто изказвам виждането си по въпроса Които искат да се обичат, здраве да е
    виж не те нападам по никакъв начин, просто искам да обясня, че ако цял живот стоиш и чакаш края на своята любов или всеки ден се надяваш да не ви е последен, няма да изживеех добре дните си прекарани с този човек. да, има поговорка, че няма песен без край, но нали и нея някой я е казал. и аз сега мога да кажа, че има такова нещо и не ме интересува кой ще повярва или не. както казах преди. до последният ти ден на земята не можеш да си сигурен, че половинката ти няма да те изостави, но това не означава, че трябва да изживееш дните си в съмнения.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    valll, не мога да се съглася, че връзката във вашия случай е по-силна и е повече връзка (ако мога така да се изразя), отколкото като се виждате всеки ден или сте заедно. Понеже всеки си гледа от камбанарията, няма как да те убедя, че да съжителстваш с някого, да се грижите само двамата за абсолютно всичко - от пазар, през сметки, домакинство, развлечения и се стигне до отношения с вашите си семейства, си личи колко е здрава връзката ви и колко може да понесе. Преди около година съжителството ни беше в начален проект и аз си мислех, че това да стане и край-проблемите ни свършват. А те започнаха да се случват наистина едва след като сме семейство. Не ме разбирайте, че се караме и спорим непрекъснато, но имаме търкания за почти всяко нещо, докато се нагодим. Трябва много търпение и много компромиси да живееш с някого, а любовта ти трябва да е невероятно силна, за да продължиш да го обичаш и след като нещо те е издразнило на макс.
    виж аз явно не съм се изразила правилно. имах в предвид, че нашата връзка е по-силна в сравнение с връзката на хора, които не живеят заедно, но се виждат всеки ден или почти всеки ден. всички около мен са с такава връзка и виждам какво е. въпреки всичко и на мен ми се иска да ме вземе от гарата като се връщам от изпит, да се разхождаме заедно и т.н. но когато един човек е известно време надалеч това е моментът, който показва колко са силни чувствата ви, щатото ако не са всичко приключва до този момент. вярно е, че всеки гледа от своята гледна точка и не слагам всички под един знаменател, но това е моето виждане.

да, това наистина е форум, където всеки може свободно да изразява мнениенто си. но има толкова много теми в които се говорят само отрицателни неща. не може ли една тема да остане, в която това да го няма. 2 дин си бяхме добре и изведнъж някакви хора почват пак да обясняват как си живеем в измислен свят или че любовта ни е невъзможна. вярвайте ми в ежедневието си срещам всеки ден такива хора. аз уча задочно поради което си стоя в родния град, и всички мои приятели се пръснаха из България. тук намерих хора, които ме разбират по-добре от самата мен и се чувствам страхотно да говоря с тях. защо трябва и тук да си изразявате негативното отношение? като не ви харесва, моля ви се недейте коментира, няма критика, която вече да не съм я чувала. единствено мнението на kremen4et0 приемам като конструктивна критика. моля ви спрете, защото темата не е за критики, а за хора, които могат да споделят подобни истории.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valll

виж аз явно не съм се изразила правилно. имах в предвид, че нашата връзка е по-силна в сравнение с връзката на хора, които не живеят заедно, но се виждат всеки ден или почти всеки ден. всички около мен са с такава връзка и виждам какво е. въпреки всичко и на мен ми се иска да ме вземе от гарата като се връщам от изпит, да се разхождаме заедно и т.н. но когато един човек е известно време надалеч това е моментът, който показва колко са силни чувствата ви, щатото ако не са всичко приключва до този момент. вярно е, че всеки гледа от своята гледна точка и не слагам всички под един знаменател, но това е моето виждане.
    Нямах намерение да се включвам в дискусията ви, но тук не съм въобще съгласна с теб.

Първо ти не можеш, както и никой друг, да определяш връзките на другите колко са силни. Една двойка може да се карат и дразнят ежедневно за глупости, но да имат в пъти по-силна връзка от тези, които непрестанно си угаждат и мазнят един на друг. Ти не можеш като страничен наблюдател да определиш силата на чувствата им.

И съм напълно съгласна с krem4eto. Една връзка си проличава каква е, както и хората в нея, едва след като са излезли наяве всички лоши страни на партньорите. Само тогава, когато си опознал напълно човека отсреща с всичките му недостатъци, когато си бил свидетел на най-лошите му страни, можеш да разбереш дали това наистина е човека за теб. При кратките срещи всеки се стреми, както krem4eto каза, да покаже най-доброто от себе си. Всичко ви е розово защото е за каратко. Не сте се сблъскали с трудностите, с които се сблъскват другите двойки в ежедневието. И тук не става въпрос за живеещите заедно.

Да, ще кажеш, че разстоянието само по себе си е достатъчно изпитание, но точно малките ежедневни проблемчета, които за вас изглеждат незначителни и тривиални на фона на физическата отдалеченост, точно те ще покажат дали сте един за друг. Защото когато сте с нагласата "Имаме само Х дни преди да замине" вие подминавате великодушно дребните спорове и игнорирате малките недостатъци у другия, с идеята да не губите ценното време един с друг. Но когато факторите време и разстояние отпаднат тези малки неща ще започнат да ви се виждат все по-големи и значителни и точно тогава идва въпросът можете ли да приемете тези недостатъци, не да си затваряте очите временно в името да доброто изкарване, а да живеете всеки ден с тях.

Не ме разбирай погрешно , радвам се на оптимизма ви и ви желая един ден да ви се сбъднат мечтите. Но е очевадно, че имате прекалено големи очаквания и някакви идеалистични възгледи за ситуацията, в която се намирате, които ще ви изиграят много лоша шега.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

не знам дали си забелязала изречението, в което казвам, че не мога да слагам всички под общ знаменател. аз изразявам лично мнение не определям връзките на другите хора и още нещо, моля те прочети последният ми коментар там ясно показвам молбата си да се спре с коментарите по тази тема. не съм я направила, за да срещна още хора, които да ме убеждават, в това което и ти се опитваш да ме убедиш. достатъчно ми е ежедневието. темата е направена с цел да се съберем хора с подобни истории и да има къде да си споделим преживяванията и проблемите, не за да бъдем критикувани.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не знам защо приемате съветите като критика. Както ти имаш право да си изразиш мнението, такова право имам и аз. Това, че мнението ми не ти допада е друг въпрос.

И не написах всички тези неща с цел да се заяждам, нито да омаловажавам връзките и чувствата ви. Просто се опитвах да ви покажа друга гледна точка и да ви подтикна да осмислите положението от друг ъгъл. Не искам да те "убеждавам" в нищо. Ти сама ще стигнеш до тези заключения след време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Свищов
    Не го приемай като критика, а по-скоро като съвет. Не мога да огранича писането в дадена тема (след като е по нея), ако не се нарушават правилата. Не разбирам какво лошо има да ви се каже как може и да са нещата. Аз даже написах и хубав, реален сценарий. За съжаление всяка връзка има вероятност да се разпадне, ако ще да сте 24/7 заедно, ако ще да сте и непрекъснато разделени. Зависи си от много неща. Но едно е да се разделиш с половинката си и да си си у дома сред близки и приятели, а съвсем различно в чужда страна, сред напълно непознати хора.
    Може би, защото не съм била поставена пред подобен избор, но много бих помислила и поразсъждавала дали да зарежа всичко и да отида на майната си, след като там е само 1 единствен човек, за когото ми пука, след като няма да имам нищо мое, след като всички наши познати ще са неговите близки и приятели.
    Виждам колко е тежко на сестра ми за нас, за приятелите й, а и в кариерата трябваше да се върне назад. И финансово им е трудно, въпреки високите заплати и работата на 2 места на зет ми, защото плащат наем. И колкото мъжът й да обясняваше как ще се грижи за нея и нищо няма да й липсва, не може да замести най-близките й хора, приятелствата от детинство(има такива, просъществували близо 30 години), домът, семейството.

Не знам защо като някой ви напише или каже нещо против тези връзки, е с лошо чувство. Щом семейството ви също се изказва така - помислете и за него. Представям си какво е на майките ви - да ви носят 9 месеца, да бдят над вас ден и нощ, да ви изучат, изхранят, облекат и да не ви липса нищо, а в един прекрасен ден им казвате "майната ти - обичам го и не ми пука как се чувстваш. Важното е аз да съм щастлива." Хубаво е да мислите за собственото си щастие, но има и други хора, които ви обичат, освен пичът на стотици или хиляди километри от вас.
    Помислете - той склонен ли е да направи същото за вас?

никой ит семейството ми не е казал и дума против връзката ми с чужденец. майка ми е изключително щастлива за мен и ме подкрепя, защото знае през какво съм минала не само в любовен план и сега ме вижда щастлива. не съм казала, че замина ли ще зарежа всичко тук, ако всичко се развие добре, малко сед като аз замина при мен идва и майка ми. общо взето от страна на близки и приятели и двете нищо не ни задържа тук. не съм сигурна дали това съм го писала, но той ми даде право на избор. отивам при него и заживяваме заедно. ако има такъв момент, в който реша, че вече не съм щастлива с него, не го обичам или не се чувствам добре там, винаги мога да се прибера. както във всяка връзка първо заживяваш с един човек после решаваш дали ще си с него цял живот.аз наистина не искам да бъде ограничено чуждото мнение, но тези неща съм ги чувала много пъти и тук искам да намеря хора, с които мога да си кажа това, което ако не си изживял няма как да разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си