- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделени, но заедно
..
Няма как да не те подкрепя Вал ..Първоначално написано от valll
Само едно не разбирам аз.. всякакви хора.. сядат ..пишат и влагат негативизъм в цялата тема - ъъ защо? С кое право критикуват -, нека си гледат тяхния живот - в който са решили или да са като вълк единак - ОК, не ми влиза в работата. Хора ние тук споделяме !Ако има какво да пишете - пишете по темата !! Не ме интересуват критики от сорта на "Тва не съществува" и темп подобни и мисля, че не само аз ами и другите момичета, които минават по този път ще се съгласят с мен. И ако другите съфорумници влагащи негативизъм във всичко все още искат да спорят нека цитирам думите на Вал още от началото на темата.
Така, тази тема я пиша за всички ВЛЮБЕНИ които се намират в различни държави.
Ами именно, мама му стара н емога да разбера защо трябва да има излияна критика и да ни развалят темата, че и настроението - щом не вярват, ОК .. Който НАИСТИНА го е изпитвал, а не се е лъгал че е Любов ще разбере темата.
Оставете ни да си споделяме, щом не ви е приятно да ни четете сапунените балони съм казала.. им друг раздел .. и други теми от 13-14 годишни, които питат въпроси за сефтето или вече се хвалят че на 13 спят с батко. апф.. айййдее..
Между другото Вал ти от кой град си ?
Извинявам се тогава за намесата, щом не можа да се пише и за другата гледна точка на връзките разделени-заедно.
Мислех, че аз съм тази, която в случая маже да прецени дали се пише по темата или не, но някои дами желаят да ми изземват функциите. Смятам, че хубавата тема трябва и да породи хубава дискусия. Аз мислях, че в тази има потенциал, но вие искате просто да покажете колко е силна любовта като не се виждате и колко малко обичаме тези, които сме ежедневно с половинките си. Тезата, че истинската любов е само тази, родена и удържала на изпитания (разстоянието в случая), не ми допада.
Приятна вечер.
..
ТЦтц, нямаше начин да не изпаднат спорове със страници и тук. Не аз нямам приятел, с който съм разделена, но супер много ви се радвам и ви следя с удоволствие
Продължавайте и споделяйте по между си, а останалите мнения просто ги четете и подминавайте, без да коментирате. Няма смисъл да убеждавате и разубеждавате някой, който има собствена гледна точка и не желае да погледне нещата от другата страна. Както те не могат да ви разберат, така и вие тях. Така че щом има желаещи да си изразят позицията, нека.. в тяхното право са, но просто да остане неотразено, за да не се досъсипе темата.
Сега сте само вие момичета: ))
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Няма начин няколко негативни мнения да ме откажат.Днес си направих татус,говорих дълго с момчето си,ядох шоколад...Никакъв шанс някой да ми развали настроението![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
..
krem4et0 аз лично в един от по горните си постове казах, че единствено твоето мнение приех като съвет и конструктивна критика. нищо от тези постове за които говориш не се отнася до теб, защото това което ти изразяваше, а другите не, беше уважението към нашето мнение. тези коментари, 1е коментарите ни са смешни, живеем в измислен свят, това не е връзка и "като пишете вярвате ли си"...в тези коментари не намирам уважение и написаното от мен важи точно за тях.
Ники нещата със Сигурност ще се променят, това е че никой не знае как - може към добро или зло, среден вариант няма. В едно може да сме сигурни, че каквото и да се случи с нас..и връзките ни..от разстояние..за сега .. трябва да сме сигурни, че Господ си ни е подбрал най-доброто и за двамата - щом сме се разделили - така е трябвало, ако останем заедно години наред - дай БожеПървоначално написано от nikitka_
.
Иначе Кремче в коментарите си изобщо не визирах тебе.![]()
Ок, момичета. Позволих си да дам съвет, защото съм по-голяма, по-опитна, а и имам връзката на сестра ми и зет ми за пример. Преди това бях много скептична за такива връзки, но те ми показаха, че може. Разбира се, ако и двамата искат и правят усилия да са заедно, а не да живеят все разделени, години наред и при възможност да са заедно, да не правят нищо от страх или други съображения.
Изкарахте ме егати черния злобар значи...Няма лошо,като се нахаках в женска тема ще си нося последиците.Не съм скептично настроен към вашите връзки,към които и връзки въобще.Опазил ме Бог,като човек които не е имал сериозна връзка мисля че нямам право да давам мнение по тези въпроси.Просто прочетох някой от мненията в началото и ми се сториха леееко откъснати в смисъл "всичко е хубаво ,птичките пеят,слънцето грее, цветя и рози" (което не значи че не са хубави) просто мен живота ме е научил че медала има тенденцията да си показва другата страна когато най-малко го очакваш.
Поздрави и ще гледам да не се навирам м/у шамарите повече![]()
☆ Addicted to Addictions
...
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
^ Лично на мен ми омръзна да се разправям с хора, които ме критикуват.. Смисъл скапва ми се настроението.. а то ми е достатъчно скапано през деня от всичкото учене.. и малка депресия от липсата на любимия.. и вместо да влезна в темата и да се носи един колкото и банален да е РОЗОВ разговор.. вместо някой да ми казва как връзката ми била така и онакава.. и как едва ли не всичко ще се разтури.. Омръзна ми от вълци единаци, съмняващи се дори и в сянката си..
Добре де, като не искате други да ви се месят в темата, не коментирайте другите връзки, защото е дразнещо. "Нашата любов е по-силна от тази на хората, които са всеки ден заедно." На няколко пъти вече се спирам да не пиша, ама честно просто дразни. И хората с връзки, които не са от разстояние, си имат своите проблеми, може да не са като вашите, но все пак ги има. И не може да съдите една връзка колко е силна и вие колко сте си доказали, а ние нищо защото сме всеки ден или през ден заедно.
Говорете си за вас, споделяйте си розовите разкази, но не мешайте и другите връзки и едва ли не колко непълноценни са те.![]()
vesito13,все пак на мен не ми е първа тази връзка.Знам какви са проблемите в "нормалните отношения".За това много мразя някой да се е скарал с гаджето и да ми каже "Няма какво да ти обяснявам и без това няма да ме разбереш".Аз не падам от Марс.Въпреки че приятеля ми е далеч и ние се караме за всевъзможни глупости.Момичето е останало с такива впечатления за връзките около себе си,изградила си е мнение.И аз имам една позната,дето приятеля й е в чужбина.Да,ама понеже си е мастия и си спи с всеки срещнат и грам не й пука.Та хора които познават нейната връзка биха си казали "Оф,тези връзки от разстояние са толкова несериозни".Мисълта ми е,че си създаваш впечатление от околните, и ако аз мисля че моята връзка е по-сериозна от тази на съседката,дето е с нейния от 4 години,ще си го кажа.
На мен също ми е омръзнало да обяснявам.А и какво значение има,когато аз съм щастлива.
Добре де,искам да се пофукамhttp://www.prikachi.com/images/436/3195436o.jpg
Diamonds,Mexico,Tequila
Е вие си знаете, но все пак на моменти е гадно да се каже така и ако се пропуснат такива реплики ще е по-добре.
За татуировката не знам какво пише, обаче обувкитеса прекрасни.
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Нямам представа кога ще се видим,наистина..С тези изпити,които го чакат...В учишище някви хармоний,полифоний,пиано не знам си още какво,после за Академията още разни глупости.В момента даже няма време да седне в скайп,чуваме се основно по телефона и то в движение.Толкова е изнервен и изморен а няма как да му помогна...Няма какво да правим,търпим.Все пак ако го приемат в София,е една стъпка по-близо към мечтата ни
.Ами предполагам някой ден в София ще се видим за няколко часа.Иначе за лятото планираме дъъълги гостувания и у нас,и у тях.
Абе като се замисля все ми е тая,само да си е при мен...
Diamonds,Mexico,Tequila