.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 299

Цитирай Първоначално написано от valll
    да, това наистина е форум, където всеки може свободно да изразява мнениенто си. но има толкова много теми в които се говорят само отрицателни неща. не може ли една тема да остане, в която това да го няма. 2 дин си бяхме добре и изведнъж някакви хора почват пак да обясняват как си живеем в измислен свят или че любовта ни е невъзможна. вярвайте ми в ежедневието си срещам всеки ден такива хора. аз уча задочно поради което си стоя в родния град, и всички мои приятели се пръснаха из България. тук намерих хора, които ме разбират по-добре от самата мен и се чувствам страхотно да говоря с тях. защо трябва и тук да си изразявате негативното отношение? като не ви харесва, моля ви се недейте коментира, няма критика, която вече да не съм я чувала. единствено мнението на kremen4et0 приемам като конструктивна критика. моля ви спрете, защото темата не е за критики, а за хора, които могат да споделят подобни истории.
    Няма как да не те подкрепя Вал ..
    Само едно не разбирам аз.. всякакви хора.. сядат ..пишат и влагат негативизъм в цялата тема - ъъ защо? С кое право критикуват -, нека си гледат тяхния живот - в който са решили или да са като вълк единак - ОК, не ми влиза в работата. Хора ние тук споделяме !Ако има какво да пишете - пишете по темата !! Не ме интересуват критики от сорта на "Тва не съществува" и темп подобни и мисля, че не само аз ами и другите момичета, които минават по този път ще се съгласят с мен. И ако другите съфорумници влагащи негативизъм във всичко все още искат да спорят нека цитирам думите на Вал още от началото на темата.

Така, тази тема я пиша за всички ВЛЮБЕНИ които се намират в различни държави.

Повече от фен Аватара на valll
    точно така Стефи, и аз така мисля. и един от тези коментари беше, че бил смешен първият коментар, е кое му е смешното като аз точно там обяснявам, че темата не е за коментиране дали е възможна такава връзка и дали живеем в сапунен балон. темата е за споделяне.

Ами именно, мама му стара н емога да разбера защо трябва да има излияна критика и да ни развалят темата, че и настроението - щом не вярват, ОК .. Който НАИСТИНА го е изпитвал, а не се е лъгал че е Любов ще разбере темата.

Оставете ни да си споделяме, щом не ви е приятно да ни четете сапунените балони съм казала.. им друг раздел .. и други теми от 13-14 годишни, които питат въпроси за сефтето или вече се хвалят че на 13 спят с батко. апф.. айййдее..

Между другото Вал ти от кой град си ?

Стефи от сливен съм а ти от къде си?
    ако искаш на лично можеш да ми пратиш фейсбук

съгласни ли сме да продължим да си обсъждаме темата, ок?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Извинявам се тогава за намесата, щом не можа да се пише и за другата гледна точка на връзките разделени-заедно.
    Мислех, че аз съм тази, която в случая маже да прецени дали се пише по темата или не, но някои дами желаят да ми изземват функциите. Смятам, че хубавата тема трябва и да породи хубава дискусия. Аз мислях, че в тази има потенциал, но вие искате просто да покажете колко е силна любовта като не се виждате и колко малко обичаме тези, които сме ежедневно с половинките си. Тезата, че истинската любов е само тази, родена и удържала на изпитания (разстоянието в случая), не ми допада.

Приятна вечер.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ТЦтц, нямаше начин да не изпаднат спорове със страници и тук. Не аз нямам приятел, с който съм разделена, но супер много ви се радвам и ви следя с удоволствие
    Продължавайте и споделяйте по между си, а останалите мнения просто ги четете и подминавайте, без да коментирате. Няма смисъл да убеждавате и разубеждавате някой, който има собствена гледна точка и не желае да погледне нещата от другата страна. Както те не могат да ви разберат, така и вие тях. Така че щом има желаещи да си изразят позицията, нека.. в тяхното право са, но просто да остане неотразено, за да не се досъсипе темата.
    Сега сте само вие момичета : ))
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Няма начин няколко негативни мнения да ме откажат.Днес си направих татус,говорих дълго с момчето си,ядох шоколад...Никакъв шанс някой да ми развали настроението
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

krem4et0 аз лично в един от по горните си постове казах, че единствено твоето мнение приех като съвет и конструктивна критика. нищо от тези постове за които говориш не се отнася до теб, защото това което ти изразяваше, а другите не, беше уважението към нашето мнение. тези коментари, 1е коментарите ни са смешни, живеем в измислен свят, това не е връзка и "като пишете вярвате ли си"...в тези коментари не намирам уважение и написаното от мен важи точно за тях.

SuperBadSuperFresh, че не ти знам името. каква татуировка? я сподели

Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Съгласна съм с това,което беше казала в по-горен пост,че ,когато сме заедно,вероятно отношенията ще се променят!Лично аз не съм приела тези твои думи като критика!Мислила съм за това,но има възможност и да не се получи по този начин!И се надявам да не стане така!
    Ники нещата със Сигурност ще се променят, това е че никой не знае как - може към добро или зло, среден вариант няма. В едно може да сме сигурни, че каквото и да се случи с нас..и връзките ни..от разстояние..за сега .. трябва да сме сигурни, че Господ си ни е подбрал най-доброто и за двамата - щом сме се разделили - така е трябвало, ако останем заедно години наред - дай Боже .

Иначе Кремче в коментарите си изобщо не визирах тебе.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ок, момичета. Позволих си да дам съвет, защото съм по-голяма, по-опитна, а и имам връзката на сестра ми и зет ми за пример. Преди това бях много скептична за такива връзки, но те ми показаха, че може. Разбира се, ако и двамата искат и правят усилия да са заедно, а не да живеят все разделени, години наред и при възможност да са заедно, да не правят нищо от страх или други съображения.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Изкарахте ме егати черния злобар значи... Няма лошо,като се нахаках в женска тема ще си нося последиците.Не съм скептично настроен към вашите връзки,към които и връзки въобще.Опазил ме Бог,като човек които не е имал сериозна връзка мисля че нямам право да давам мнение по тези въпроси.Просто прочетох някой от мненията в началото и ми се сториха леееко откъснати в смисъл "всичко е хубаво ,птичките пеят,слънцето грее, цветя и рози" (което не значи че не са хубави) просто мен живота ме е научил че медала има тенденцията да си показва другата страна когато най-малко го очакваш.
    Поздрави и ще гледам да не се навирам м/у шамарите повече
    Addicted to Addictions

явно си си сменил аватара защото не мога да те позная

и на мен ми е станало ясно, че медала има две страни. много дълго бях от едната, сега се наслъждавам на тази. дай Боже да имам сили да се оправя, когато отново се обърне

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

^ Лично на мен ми омръзна да се разправям с хора, които ме критикуват.. Смисъл скапва ми се настроението.. а то ми е достатъчно скапано през деня от всичкото учене.. и малка депресия от липсата на любимия.. и вместо да влезна в темата и да се носи един колкото и банален да е РОЗОВ разговор.. вместо някой да ми казва как връзката ми била така и онакава.. и как едва ли не всичко ще се разтури.. Омръзна ми от вълци единаци, съмняващи се дори и в сянката си..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Добре де, като не искате други да ви се месят в темата, не коментирайте другите връзки, защото е дразнещо. "Нашата любов е по-силна от тази на хората, които са всеки ден заедно." На няколко пъти вече се спирам да не пиша, ама честно просто дразни. И хората с връзки, които не са от разстояние, си имат своите проблеми, може да не са като вашите, но все пак ги има. И не може да съдите една връзка колко е силна и вие колко сте си доказали, а ние нищо защото сме всеки ден или през ден заедно.
    Говорете си за вас, споделяйте си розовите разкази, но не мешайте и другите връзки и едва ли не колко непълноценни са те.

vesito13,все пак на мен не ми е първа тази връзка.Знам какви са проблемите в "нормалните отношения".За това много мразя някой да се е скарал с гаджето и да ми каже "Няма какво да ти обяснявам и без това няма да ме разбереш".Аз не падам от Марс.Въпреки че приятеля ми е далеч и ние се караме за всевъзможни глупости.Момичето е останало с такива впечатления за връзките около себе си,изградила си е мнение.И аз имам една позната,дето приятеля й е в чужбина.Да,ама понеже си е мастия и си спи с всеки срещнат и грам не й пука.Та хора които познават нейната връзка биха си казали "Оф,тези връзки от разстояние са толкова несериозни".Мисълта ми е,че си създаваш впечатление от околните, и ако аз мисля че моята връзка е по-сериозна от тази на съседката,дето е с нейния от 4 години,ще си го кажа.
    На мен също ми е омръзнало да обяснявам.А и какво значение има,когато аз съм щастлива.
    Добре де,искам да се пофукам http://www.prikachi.com/images/436/3195436o.jpg
    Diamonds,Mexico,Tequila

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Е вие си знаете, но все пак на моменти е гадно да се каже така и ако се пропуснат такива реплики ще е по-добре.

За татуировката не знам какво пише, обаче обувките са прекрасни.

момичета айде да си продължим темичката

айде кажете сега какво ви предстои в най-близко време с любимия човек? кога ще се видите? къде?

...
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Нямам представа кога ще се видим,наистина. .С тези изпити,които го чакат...В учишище някви хармоний,полифоний,пиано не знам си още какво,после за Академията още разни глупости.В момента даже няма време да седне в скайп,чуваме се основно по телефона и то в движение.Толкова е изнервен и изморен а няма как да му помогна...Няма какво да правим,търпим.Все пак ако го приемат в София,е една стъпка по-близо към мечтата ни .Ами предполагам някой ден в София ще се видим за няколко часа.Иначе за лятото планираме дъъълги гостувания и у нас,и у тях. Абе като се замисля все ми е тая,само да си е при мен...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си