.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 299

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре де, като не искате други да ви се месят в темата, не коментирайте другите връзки, защото е дразнещо. "Нашата любов е по-силна от тази на хората, които са всеки ден заедно." На няколко пъти вече се спирам да не пиша, ама честно просто дразни. И хората с връзки, които не са от разстояние, си имат своите проблеми, може да не са като вашите, но все пак ги има. И не може да съдите една връзка колко е силна и вие колко сте си доказали, а ние нищо защото сме всеки ден или през ден заедно.
    Говорете си за вас, споделяйте си розовите разкази, но не мешайте и другите връзки и едва ли не колко непълноценни са те.

Ъъъ Весито, не си чела внимателно ... или не си чела всичко .. НИКОЙ не критикува връзките на другите. Чети по-внимателно и по специфично коментарите на Вал Защото тя там е пояснила, че не е така както си го разбрала ти . Айде със здарве.

Пък наще планове..здарве и живоот .. си го чакам да дойде при мен след точно 1 седмичкааа иии като цяло ще се разхождаме някъде.. Най-вече ще се радваме един на друг, че не сме се виждали 3 месецаа ии все едно е било годинаа . А послеее за лятотоо аз се прибирам в България за една година преди университета, надявам се най-искрено нещата между нас да са толкова хубави, колкото в момента, че да мога да му се радвам на него и на любовта му още много .. Ще поработя малко..ще си поживея и ще прекарам време с него, после имаме някакви планове да идва при мен и да учим тук .. Та ДАЙ БОЖЕ да се усъществят.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    много ви се радвам и аз ^^
    и аз си имам подобно нещо, но не е връзка. Говорим си от време на време, но по-скоро го определям като open relationship. А иначе времето, което прекарахме заедно беше най-неописуемото. <3
    да гледам изгрева на брега на морето с него беше уникално.
    а и ми липсва толкова много... въпреки че е само на 100тина километра, винаги когато се случа да съм в неговия град и нещо става и я него го няма, я аз не мога да го видя, та ще станат 5 месеца откакто последно се виждахме..

ох не съм за тази тема много, ама да си излея душата. :д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    и аз си имам подобно нещо, но не е връзка. Говорим си от време на време, но по-скоро го определям като open relationship. А иначе времето, което прекарахме заедно беше най-неописуемото. <3
    а и ми липсва толкова много... въпреки че е само на 100тина километра, винаги когато се случа да съм в неговия град и нещо става и я него го няма, я аз не мога да го видя, та ще станат 5 месеца откакто последно се виждахме..

Защо да не е?Имаш чувства към момче,което е далече от теб и ти липсва.Това дали официално сте заедно,има ли значение.

nikitka_,благодаря ти много Благородно ти завиждам на вече изготвения план.Ние сме си шматки .
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ..........

Ох,толкова много се радвам за вас.Толкова любов и щастие лъхат от мненията ви.Оправихте ми настроението С моя приятел сме заедно от 3 месеца,но въпреки това много си се обичаме.Претърпяхме период на раздели и събирания но,важното е че преодоляхме тия неща и отново сме заедно .Очертава се лятото той да замине да работи за Англия,а може и да не се върне 7-8 месеца .. Не знам ..

Продължавайте все така да се обичате и никога не се отказвайте

Повече от фен Аватара на valll
    ох извинявам се, че чак сега отговарям, но имах изпит в умиверситета и сега се прибрах вкъщи. радвам се, че си имаме нови членове на групичката, добре дошли

аз на 23 заминавам за италия и ще го видя най-накрая след почти 4 месеца. още първата вечер ще ме заведе в една сладкарничка в едно съседно градче където много обичаме да ходим. сладоледът им е уникален. за великден нещо е решил извън града ще сме, но не ми казва. обаче ще съм там почти 20 дни и съм много щастлива. ники знам, че има време ама си задължена после да покажеш снимки от бала!

Ах, нямате си на представа колко много се радвам като чета тази тема и най-вече на това, че сте успяли да се справите въпреки разстоянието! Бих искала да разкажа и моята история, която за сега няма щаслив край... Накратко бях с момче близо 2 години на разстояние около 150 км.. Беше любов от пръв поглед и за двамата, адски много се привличахме и не можехме един без друг, но разстоянието си каза думата и вече от 5-6 месеца ту сме заедно, ту сме разделени... Късаме и се събираме, мразим се (уж) , говорим глупости само и само, за да дразним другия, даже той се опитва да ме замени с други момичета, но все се връща. Обичам го адски много, но не го разбирам... Хем не е безразличен към мен, хем се приближава и после се дърпа... Колкото до вас-ОБИЧАЙТЕ СЕ и не позволявайте разстоянието да ви отдалечи и по-лошо, да ви раздели!

Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAn4E
    Ах, нямате си на представа колко много се радвам като чета тази тема и най-вече на това, че сте успяли да се справите въпреки разстоянието! Бих искала да разкажа и моята история, която за сега няма щаслив край... Накратко бях с момче близо 2 години на разстояние около 150 км.. Беше любов от пръв поглед и за двамата, адски много се привличахме и не можехме един без друг, но разстоянието си каза думата и вече от 5-6 месеца ту сме заедно, ту сме разделени... Късаме и се събираме, мразим се (уж) , говорим глупости само и само, за да дразним другия, даже той се опитва да ме замени с други момичета, но все се връща. Обичам го адски много, но не го разбирам... Хем не е безразличен към мен, хем се приближава и после се дърпа... Колкото до вас-ОБИЧАЙТЕ СЕ и не позволявайте разстоянието да ви отдалечи и по-лошо, да ви раздели!
    а няма ли шанс да се съберете на едно място?

За жалост не...в момента съм студентка 1 курс, а той работеше. Разликата е там, че аз бих рискувала да се преместя, но той не ми се вижда особено склонен, даже направих всичко възможно да кандидатсвтам близо до неговия град, но нямах късмета да ме приемат... Иначе сме прекарвали я по седмица, лятото месеци заедно, а през останалото време не е имало месец, в който да не се видим за ден-два, но от думите му разбрах, че точно тези ден-два не са му достатъчни (а съм затрупана от курсови работи и всякакви други неща свързани с учене и няма как да ида за по-дълго); а иначе след като постави разстоянието като причина 100 пъти каза, че не е безразличен към мен...Отделно сега даже се чудя дали иска да е с мен или единственото нещо заради, което продължава да ме търси е сексът, въпреки че не сме се виждали вече 1 месец и нещо. Другият вариант е големия му инат...объркана съм
    В един свят с измислени правила, на границата между ада и небето, бъди себе си прави това, което чувстваш в сърцето...

разбирам те напълно, защото и аз съм студентка и знам какво е. може би трябва да му дадеш време и да не го търсиш. ако той иска всичко да е както преди ще направи всичко възможно. знам, че ще ти е трудно, защото когато човек обича не може да стои настрана, но все пак опитай

ми опитах и нещата станаха още по-оплетени...Наскоро се бях изолирала, той ми пишеше смс-и аз не отговарях, буквално се скатавах. То не беше леко заядлив от това, че мълчах, даже ме плашеше, че щом сам искала така аз съм губила добър приятел , но не спря. Това продължи има няма 2 седмици накрая успя да ме убеди да влезна в скупе, влезнах бойна накрая бях още по-объркана. Говорихме супер дълго даже мисля че приключихме разговорът към 4 и 30 сутринта. За това време то не беше поздрави с песни, неща от сорта "Сърцето казва върви, но умът ми вика-стой къде?" , та даже в прав текст каза "Ако си продължила животът си ще се радвам, ако има друг до теб, пак ще се радвам, неискам да те връщам назад." ...Обнадеждих се, на мен ми трябва само дума, за да се върна или да се спра, но после той пак обърна нещата мина в другата крайност та даже ми изчете лекция как не ми искал мнението за момичетата около него и не го интересувало грозни ли били, глупави ли са и дали ще са като мен...от няколко дни пак спряхме да се търсим.
    В един свят с измислени правила, на границата между ада и небето, бъди себе си прави това, което чувстваш в сърцето...

спокойно, ако нещо трябва да се случи, ще се случи

Цитирай Първоначално написано от bloodyF

Open relationship съм го чувал в друг контекст - като да имаш шръзка с няколко човека едновременно и те да знаят един за друг. В такъв смисъл съм силно против това. Аз самият няма начин да превклювам от един човек на друг, отделно, няма да се чувствам в свои води ако не съм просто единствен. Но предполагам има различни характери.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    1-во евала на автоката на темата

И моята история е подобна... Запознах се с златото ми (тя е англичанка... и 2 мата бяхме на почивка в един и същи дворец във Велинград ) .. за 1 ви път се видяхме на закуска.Като я зърнах си помислих ''боже мили спаси ме '' за моя изненада нейното семейство се настани до нашата маса.И от там като се започнаха едни погледи направооо ми беше невазможно да сваля очи от нея на следващия ден (следобед) се запознахме на басейна ( най-накрая се престраших ) ... започнахме да движим по цял ден заедно,да си говорим за най-различни неща..абее направо луднах (оказа се че е Англичанка с Италиански корени.. въпреки че е още 17 годишна работи като манекенка.) развръзката дойде на 5 тия ден вечерта.Седяхме в люлката (прегърнати естествено) обстановката беше прекрасна - времето беше наситено с много звезди,духаше лек ветрец... скорци пееха и реших ... че е дошъл мигът признах какво изпитвам и се оказа че тя изпитва същото Бях на 10 тото небе ... ии така на следващия ден се разделихме ...тя се върна в Лондон ...след запознанството ни имаме вече 8 срещи срещи ... можеше да са повече,но заради футбола съм твърде ангажиран ;( ии така това е нашата история ( забравих да добавя че срещите ни обикновенно са в Париж ... )

п.п Прочетох и други постове Любовта ще спаси света

Боже, момченце много се радвам за теб най-искрено. толкова хубаво звучи, когато всичко това го казва мъж! супер мн ви се кефя и сам знаеш, че има някои доста големи различия, когато имаш връзка с чужденец, но преодоляването им е най-сладкото нещо във връзката (хубаво, че поне говори английски, че в моя случай.... ) както и да е. разкажи малко за случващото се след първата ви среща, за отношенията ти с родителите и (нещо, което обсъждахме преди няколко дни), а ако не се притесняваш може и някоя снимка да качиш на вас двамата. вече си имаме в семейството и двойка от кориците - модел и футболист

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от valll
    Боже, момченце много се радвам за теб най-искрено. толкова хубаво звучи, когато всичко това го казва мъж! супер мн ви се кефя и сам знаеш, че има някои доста големи различия, когато имаш връзка с чужденец, но преодоляването им е най-сладкото нещо във връзката (хубаво, че поне говори английски, че в моя случай.... ) както и да е. разкажи малко за случващото се след първата ви среща, за отношенията ти с родителите и (нещо, което обсъждахме преди няколко дни), а ако не се притесняваш може и някоя снимка да качиш на вас двамата. вече си имаме в семейството и двойка от кориците - модел и футболист
    И до ден днешен благодаря на бога за това,че когато майка ми ми каза ХОДИ НА ЧАСТНИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ (бях на 12) я послушах иначе таки връзка нямаше абсолютно никакво бъдеще ...
    btw по темата :
    Еми родителите... имаше малко проблем с баща и..но като се запознахме всички проблеми се разрешиха.Не е хубаво да се самооценяваш,но този път ще го направя.. Попринцип съм много добре възпитан ( така мисля .. а и много хора ми го казват ) не деля хората на грозни и красиви,богати и бедни или тем подобни характеристики ...Та проблемът беше че баща и не и даваше да си ПИШЕ (камоли да тръгне ) с момче/та ... но така да се каже поех всичко в мой ръце след горе/долу 30 минутен разговор той ми я повери (1 вид ми я даде за годеница ) тъкмо си тръгвах когато ме спря и ми каза следното:
    -''Момко и внимавай с нея предпазвал съм я цял живот ! Не искам някой нехранимайко да и разбие сърцето и да прати това което сме градили последните 17 години на вятъра ! Надявам се съм направил добър избор !!!
    Нашите пък бяха на друга вълна-много се зарадваха. Единствено съжаляваха,че не могат да се разбират с нея,но аз им служа като преводач от време на време ...
    Като сме заедно ( аз пътувам с Вуйчо ми най-често...) в Париж повечето време естествено преминава в целувки и прегръдки
    любимото ни място е кафенето на Триумфалната арка.Обикновенно се срещаме на Айфеловата кула..след това се разхождаме по река Сена и завиваме към Шанзе Лизе... Крайната ни цел е Триумфалната арка ... За хотела няма да говоря-съвсем обикновен е . Следващата ни среща е някъдее 1-2 Юни Тогава аз имам Турнир в Франция,а тя е на турне в Лион . Съжелявам,но снимките ги правим с обикновен фотоапарат ( правим си обикновенни снимки спомените се запазват много по-дълго отколкото ако ги качим на компютър) но още при 1-ва възможност ще се снимаме с нормален фотоапарат тоест Юни месец очаквайте снимки :P

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v

-''Момко и внимавай с нея предпазвал съм я цял живот ! Не искам някой нехранимайко да и разбие сърцето и да прати това което сме градили последните 17 години на вятъра ! Надявам се съм направил добър избор !!!
    само моляте обясни ми как е на английски "момко" и "нехранимайко"

иначе правилно ти е казал, майка ми каза каза почти същото на приятеля ми по скайп понеже още не се познават лично, само че някъде посредата вмъкна "че иначе ще те убия"

много се радвам за вас, изглежда добре се разбирате и си изкарвате добре. а за целувките и прегръдките, еееее никой не очаква да стоите на консомолско разстояние един от друг

ще чакаме снимките, а аз след месец вече ще съм се върнала от италия и ще кача и аз нови снимки

Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v

само моляте обясни ми как е на английски "момко" и "нехранимайко"

иначе правилно ти е казал, майка ми каза каза почти същото на приятеля ми по скайп понеже още не се познават лично, само че някъде посредата вмъкна "че иначе ще те убия"

много се радвам за вас, изглежда добре се разбирате и си изкарвате добре. а за целувките и прегръдките, еееее никой не очаква да стоите на консомолско разстояние един от друг

ще чакаме снимките, а аз след месец вече ще съм се върнала от италия и ще кача и аз нови снимки

еми попринцип си ми каза директно looser но аз предпочитам да го превеждам ( в този случай ) нехранимайко

доооооообре да не учиш английски от речника на Стоичков

Град
    Софето ;d
    доооооообре да не учиш английски от речника на Стоичков
    май така изглежда

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    С моя приятел не сме от дълго време, но се чувствам супер привързана към него, пък и той си ми е първата любов аз съм на 16, а той на 19 и двамата много добре знаем, че има вероятност съвсем скоро да замине в чужбина да работи. В момента ми е толкова хубаво, че сме заедно, а същевременно при мисълта за това просто сърцето ми се свива
    Не знам вие как се справяте в такава връзка от разстояние, но аз много се надявам ако ни се наложи да не се отдалечим и ще се справим ли

Според мен единствено улегналите връзки и сериоозните хора могат да издържат такова нещо.Смятам,че е адски трудно да не можеш да видиш човека когото обичаш,да не можеш да го докоснеш или да чуеш гласа му как шепне.Убийствено е!Евала на тези,които успяват да се преборят с разстоянието и вярват,че то няма значение във взаимоотношенията с половинките им!

наистина не е лесно, защото вместо всеки ден да е още един шанс да сме заедно, се превръща в още един ден разделени. трудно е, не е само да се е развило всичко, защото мията връзка конкретно си е от самото начало така. най-трудно е вечер. просто съм свикнала да си лягаме и да ме гушне. така топличко ми е с него, приятно и уютно, няма нищо, което да може да се сравни с прегръдката на любимия човек, и когато това ти се случва толкова рядко е убийствено. офффф разчувствах се, но малко остана, след 11 дни и ще си припомня какво беше това прегръдката. не го пожелавам на никого, особено като знам, че възможност да сме за постоянно заедно, чак след 2 години. но, и това ще стане, само живот и здраве и да се обичаме. и макар, че сме по-голямата част от времето разделени, това са най-хубавите 8 месеца в живота ми. ето това вече мога да ви го пожелая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си