.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 299
    Изкарах си ония ден едни наши снимки.Показвам й една,дето ми е любимата и тя вика "Ааа,не,аз харесвам повече една дето се целувате" .Седи,гледа,гледа снимка и вика "Ммм,мърльо,как така ще ми целува детето бе" После и двете туш.Не знам,тя му вика "чикел".Не знам точно какво значи,ама е странно
    valll,моята история е подобна,успех ви пожелавам
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Повече от фен Аватара на valll
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Изкарах си ония ден едни наши снимки.Показвам й една,дето ми е любимата и тя вика "Ааа,не,аз харесвам повече една дето се целувате" .Седи,гледа,гледа снимка и вика "Ммм,мърльо,как така ще ми целува детето бе" После и двете туш.Не знам,тя му вика "чикел".Не знам точно какво значи,ама е странно
    valll,моята история е подобна,успех ви пожелавам
    честно казано изобщо не разбрах кои са главните действащи лица в историята ти, освен теб де мерси много

ей приятели, къде забегнахте всичките

Тук сме( поне аз,де ) Чета останалите теми в раздела.Само на първата страница има няколко теми за "разстоянието".Ей,честно много ми стана забавна една анкета
    Колко би издържала една такава връзка?
    Няма да има и месец
    3 месеца
    повече от 6 месеца
    Може да продължи дълго време,но е "свободна" връзка

Добре...хората приемат гейове,лесбийки,чернокожи президенти,вампири ....и какво ли още не,а не могат да приемат че километрите понякога не са най-важното нещо на света.Ограниченията никога няма да напуснат органичените хора.А човек трябва да мисли свободно...

valll,аватара ти е уникален
    Diamonds,Mexico,Tequila

бе за вампир и аз пих приела видях я аз темата, съответно коментарите, но не ми се спореше, тук ми беше достатъчно. сложих линка към нашата тема да почете авторът на онази тема.

а за аватара, мерси. това е мис италия 2010
    http://www.bigpicture.in/wp-content/...Italia_015.jpg

нали ми се налага да съм малко по-информирана за случващото се там

Хееееей, ето ме и мен най-накрая След няколко дни успях да седна на компютъра да влезна ида прочета какво става в темичкатаа... Готино ми стана като видях, че има мъжко присъствие, в чието мнение не съществува какво аз му викам "ебаческа критика" демек вероятно не е от онези,които не вярват в такъв тип връзки заради разгонената им психика.. пък гледам, че е и футболист, пък почти всички футболистчета се имат за неустоими,ненадминати и т.н и секс-а е едва ли не ежедневие. Евала !

Иначе момичетаа (момче) остават ощее 3 дниии и ще го видяяяяяяяя :P .. просто вече броя всеки чаас..
    Той само ме пита какво иска да ми донесе аз му казах "Донеси си хубавия задник, друго не ми трябва" а аз го питах къде иска да иде като дойде в Лондон .. отговор без колебание "На стадиона на Арсенал" - кво да го правя.
    Даже работя по принцип Петък и Събота и им казах, че 2 седмици съм в отпуск , никой да не ме закача щото аззз няма да прекарам и 1 мин далече от него Дано и времето да е хубаво, че да може да излизаме повече да разгледа повече.
    Обещал ми е да ми носи ЛУКАНКА нямате си на представа колко съм се затъжила за такива български мезенца и още от сега ми е смешно, днеска пак ме дразнеше, че щото знае колко съм тънкообидчива относно фигурата си Ох само глупости може да се чуят покрай нас.. нищо сериозно не си говорим напоследък... Гушкаме лаптопите..все едно се гушкаме.. абее детинщина , важното е че ни е хубаво ..

Валее ти и ти скоро заминаваш налиии

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Хееееей, ето ме и мен най-накрая След няколко дни успях да седна на компютъра да влезна ида прочета какво става в темичкатаа... Готино ми стана като видях, че има мъжко присъствие, в чието мнение не съществува какво аз му викам "ебаческа критика" демек вероятно не е от онези,които не вярват в такъв тип връзки заради разгонената им психика.. пък гледам, че е и футболист, пък почти всички футболистчета се имат за неустоими,ненадминати и т.н и секс-а е едва ли не ежедневие. Евала !

Иначе момичетаа (момче) остават ощее 3 дниии и ще го видяяяяяяяя :P .. просто вече броя всеки чаас..
    Той само ме пита какво иска да ми донесе аз му казах "Донеси си хубавия задник, друго не ми трябва" а аз го питах къде иска да иде като дойде в Лондон .. отговор без колебание "На стадиона на Арсенал" - кво да го правя.
    Даже работя по принцип Петък и Събота и им казах, че 2 седмици съм в отпуск , никой да не ме закача щото аззз няма да прекарам и 1 мин далече от него Дано и времето да е хубаво, че да може да излизаме повече да разгледа повече.
    Обещал ми е да ми носи ЛУКАНКА нямате си на представа колко съм се затъжила за такива български мезенца и още от сега ми е смешно, днеска пак ме дразнеше, че щото знае колко съм тънкообидчива относно фигурата си Ох само глупости може да се чуят покрай нас.. нищо сериозно не си говорим напоследък... Гушкаме лаптопите..все едно се гушкаме.. абее детинщина , важното е че ни е хубаво ..

охххх незнам кое първо да изкоментирам, ама много хубаво ми става като пишете.
    ми то момчето (ВЗЕМИ СИ НАПИШИ ИМЕТО, ЧЕ СЕ МЪЧИМ КАТО КЛЮКАРСТВАМЕ ПО ТВОЙ АДРЕС) при положение, че има такава връзка ще повярва къде ще отиде. между другото и аз не повярвах, че е футболист, защото ние си имамее един отбор тука (айде да не коментирам) и просто футболистите са ужасни. хубаво момчета, ама с огромно самочувствие и глуповати. един ден на един му викам "хубав си, ама като мълчиш. тай, че не си давай много зор с говоренето". в случая Грозданов или там както е ни е гордостта.

еми ще броиш ми, знам какво е, на мен ми остават 10 дни и аз заминавам. усещам, че следва един период, в който всички ще започнем радко да пишем ама то е за хубаво.

аз до колкото знам в Лондон има български магазин и продават всичко това, което по другите магазини го няма. ама все пак луканката с дъх на България е друго нещо.

Оо тази тема за футболистите с голямо самочувствие е безкрайна ! Повечето ми съученици са такива, преди нормални момчета, бих казала свястни .. сега дискотеки, глупави и секс в тоалетните.. Приятели ми са .. наливам ги... ама пусти вирнат нос.. Важното е че има и такива като момчето в темата.

Абе има български магазини, ама 1во е скъпо ..2ро аз съм в Южен Лондон а магазините са в Северо-източен .. където е пъъъълно с българи .. нали все пак трябва да имат оборот.. макар че напоследък и по южен взех да срещам доста българска реч.. даже съм попадала в конфузни ситуации.. мислейки, че не ме разбират
    Доста далече ми идват магазините .. и татко по принцип взима ако му е по път.. иначе аззз искам от ония дето правихме зимата пълнихме мачкахме.. домашна луканка не каква да е . Какво да го правя.. като ми каже на майка му "Връщам се след 5 мин" и двете знаем, че няма да се появи 2 часа иии тръгнах да й помагам.. инче до сега нямаше да има и 1 луканчица.. Спирам да говоря, че ми потекоха лигите само от мисълта Иначе от турсите магазини си купувам лютеница и вафли Боровец изненадващо, нно имат доста български храни, особено сирене..

То че ще се поспре писането ще се поспре.. ама след като мине времето.. ще се върнем пак..със снимките..спомените.. и депресията .. усещам аз ама нека не мисли за такива работи.. хубави неща предстоят.. Като се съберем пак във форума, ще пускаме снимки, все пак.. е нещо за отбелязване Да видят всички сладурски критици, колко сме сладки и как една любов съществува и от разстощние

една моя приятелка беше на бригада в лондон и и тя каза, че по-често пазаряла от турските магазини. а за луканката, наистина по-добри от домашното няма

оффф аз и аз незнам какво ще стане, аз 10 дни след като се върна от Италия, заминавам за морето да работя не че не искам, но знам какво ме чака, и все пак го правя, защото искам да осигуря една невероятна почивка на моята любов, когато дойде август. ооо мн ми е странно да го наричам така, свикнала съм като говоря с други хора да го наричам по име, ама сега няма да се разбере за кого става въпрос. айде още едно въпросче, че винаги ми е било интересно. вие как наричате половинката си? ние с него си говорим на amore, ама е разбираемо, иначе като сме пред доста хора ми вика Вале, а ако сме си двамата или нещо се дразни ми вика picciola, което в превод означава светулка, ама в случая ми вика така, защото аз много странно, поне за него, произнасям думата и му е голям кеф да ми вика така. а аз ако сме пред хора му викам по име Вито, защото цялото му име е дългичко

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa

Какво съвпадение и златото е от Лондон,но в този момент забелязах ОГРОМЕН пропуск ( още не съм я питал за адресa u )

btw Тва с гушкането на лаптопите е добра идея !

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ох миличките.. чакате с месеци, а аз рева като няма да го видя моя 3 дена..
    Аз миналата седмица в четвъртък вечерта отидох в Русе, после в неделя двмата насам към Варна и вчера го изпратих. В петък пак аз ще ходя. А в неделя правим 1 година Днес ходих да подготвим подаръците, не са кой знае кво, но имат символична стойност. Понеделник мисля да не ходя на даскало, че поне годишнината ни в неделя да не я прекарваме по влаковете.. Ох още малко и завършвам, за да живеем заедно и ще видим дали ще сме в Русе или във Варна за известно време, защото така или иначе сме решили да ходим някъде в чужбина..

Ние си викаме как ли не.. пате, магаре, слънце, той ми казва кукло понякога... Когато ме ядоса му викам лайно, а когато аз го ядосам ми вика мърша или мърдЪ (с русенски диалект )

А как се казват вашите половинки? Моето момче се казва Йордан.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

мърдЪ най ми хареса. ми аз моя ще го видя след точно 10 дни и вече нямам търпение, не че някога съм имала де, но това е друг въпрос. а ти въобще не се замисляй, много ясно, че един ден в очилище ще издържат без теб, но виж веднъж ще имате подобна годишнина. нашата годишнина е август и точно тогава той ще е при мен в Слънчев бряг, където се запознахме, и съм замислила да му припомня точно тази наша разходка по брега на морето, беше и пълнолуние и тогава ме целуна за пръв път. ;( чак мъчно ми става като се сетя. както и да е, а я кажи какво си замислила за годишнината, интересно ми става и ме радваш така. а иначе да вметна, че когато съм му ядосана имам пълната свобода на говорене, защото просто не ме разбира. иначе най-често му казвам говедо научила съм го до сега само да казва чаша, куче, коте, палатка ШМАТКА, и разбира се обичам те.

а моят приятел се казва Витантонио

Град
    Варна/Русе
    Е да, ама сигурно те разбира по тона като му говориш
    Ох това с припомнянето е много яко.. Дано пак да се случи да е пълнолуние..

Иначе неска поръчах един етикет да го залепя на бутилка шаманско, което ще изпием и да остане за спомен. За първи път като си казахме, че се обичаме пиехме шампанско и то стана съвсем случайно, защото той спомена, че в шкафа имал една бутилка от една нова година останала от преди няколко години и никой не искал да го пие с него, пък аз бързо се навивам да пия И се замислих, че хората пият шампанско само по специални поводи.. В последствие заспахме преди да го изпием, по едно време посред нощ се събудихме да правим едни хубави работи и после се гушкахме. А аз бях сънувала, че ми казва, че ме обича и такава без да ми пука му казах какво съм сънувала и той седя втрещен и ми вика, че цяла вечер се чудил как да ми го каже, защото беше раничко и не е знаел как ще реагирам.. Явно подсъзнателно съм го усетила..И си допихме шампанското.. Малко се отплеснах обаче.. Но ми става хубаво като се сетя... И другото, което мисля да му подаря е албум със снимки, защото един ден искам да го показваме на децата ни и д аим казваме, че това с амама и тати през първата година от връзката им.. Малко се отпеснах.. съжалявам..

лелеле изобщо не си отплеснала, даже много ми хареса. много романтично и мило звучи добре си го замислила. аз сега ми е още малко рано за годишнината, но сега докато съм в Италия той ще има рожден ден и там малко забатачено, ама съм замислила малка изненада оххххххххххххх не мога да чакам вече, направо се побърквам вече, тези 4 месеца си дават отражение започнах да забравям аромата му или допира му, забравям усещанията, когато пипам дори и шкафчетата. тъпо звучи, но си спомням първата ми вечер без него. лежах сама, плачех и със затворени очи си спомнях вяко едно усещане докато бях там. даже възглавницата в нас ми беше неудобна. сутринта лежах до 12:30, защото докато бях със затворени очи си представях, че съм при него и знаех, че отворя ли ги няма да е така. офффф и аз се отплеснах

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от valll
    лелеле изобщо не си отплеснала, даже много ми хареса. много романтично и мило звучи добре си го замислила. аз сега ми е още малко рано за годишнината, но сега докато съм в Италия той ще има рожден ден и там малко забатачено, ама съм замислила малка изненада оххххххххххххх не мога да чакам вече, направо се побърквам вече, тези 4 месеца си дават отражение започнах да забравям аромата му или допира му, забравям усещанията, когато пипам дори и шкафчетата. тъпо звучи, но си спомням първата ми вечер без него. лежах сама, плачех и със затворени очи си спомнях вяко едно усещане докато бях там. даже възглавницата в нас ми беше неудобна. сутринта лежах до 12:30, защото докато бях със затворени очи си представях, че съм при него и знаех, че отворя ли ги няма да е така. офффф и аз се отплеснах
    дам гадничко си е ...

Град
    Варна/Русе
    Ох миличката.. Още малко.. Недей да бройш дните, че по-бавно минават, ама то ти сигурно само за това мислиш..

не е приятно определено, но сега ще мисля само за хубавите дни, които ми предстоят. и като знам после каква убийствена нужда от подкрепа имам като кацна в софия, а винаги съм сама поне на автогарата си поплаквам стабилно. последният път някакво момиче ме видя и дойде с палетче кърпички кой знае колко зле съм била

ама сега само хубави неща предстоят, и на вас ви желая само положителни емоции

Да ви се оплача... Точно на рождения ми ден (8 юли),момчето ми има изпит Май ще трябва да го правя на 9-ти Знам,че е малко рано,ама и без тва една приятелка иска да ходи на Whitesnake на 8-ми в София,та нищо чудно верно да е на 9-ти.Как хубаво обмислям след рождения ден направо да си ида с него в Плевен .И после гаднярчето ми малко заминава за един месец в Испания(при чичо му).Не че не ме покани,ама тоя 12 клас дето ме чака,хич не ми помага финансово.Прецаканооо....
    Diamonds,Mexico,Tequila

лелелелеелелелел И АЗ СЪМ РОДЕНА НА 8МИ ЮЛИ суперррррррррррррррррр

в колко часа? за сега сме само астрални сестри, ама може и близначки да излезем а имам лели, чичовци, баби. братовчеди в плевен а за бала, наистина прецаква семейния бюджет тотално, но пък на самия ден се намират доста хора които дават пари. аз долу горе си покрих разходите

Ей,права си,че хората дават пари на бала. Ама все пак няма да стигнат за едномесечни джобни в Испания.Ще го преживея,само да не си хареса някоя знойна испанка с тен,че аз каква съм беличка

В 12.30 на обяд съм родена,много е яко
    Diamonds,Mexico,Tequila

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Извинявам се за вмешателството за пореден път. Интересно ми е вашето виждане в създалата се ситуация и ви чета редово. Не разбирам обаче защо млади, прави, хубави момичета (и момче) си причиняват това? Хайде, за връзките от друг град - нещата са по-добре, защото България е малка и от точка А до точка Б може да стигнеш за броени часове с 50-тина лева в джоба. Но за чужбина - не го разбирам. Ако сте били заедно и в последствие някой от вас е заминал временно - долу-горе ги приемам нещата, но това да имате връзка с чужденец, да живеете от 4 месеца на 4 месеца, да ревете по летищата и гарите...Струва ли си? При положение, че нямате 20, да не говорим 30.

Аз дето правя след 2 месеца 26 и дето се вика нямам много влакове за изтърване, не бих си причинила да поддържам подобна връзка. Тя любовта е ясна, но какво отгоре има? Какво точно си струва цялата мъка месеци наред, а и невъзможността да се нарадваш на времето заедно? Едва ли са комплиментите и сексът, защото това би било тъпо и повърхностно.
    И аз знам какво е да изпращаш някой и да знаеш, че няма да се видите месеци наред, да броиш дните и минутите, в които сте заедно и в които сте разделени, НО аз знаех, че е временно и че след това ще сме заедно. Е, имаше вероятност да не сме заедно в един град (беше приет да учи и на друго място), но все пак знаех че и това е временно. И да подчертая, че съвсем не го обичах, както го обичам сега. Чувствата ми нямаха абсолютно нищо общо и пак беше невероятна мъка и страдах изключително много.

Толкова ли се свършиха мъжете в България? Толкова ли са лоши? Толкова ли ви разочароваха? И как за Бога може да обичаш човек, с който 5 думи на кръст не си можел да размениш в началото? Тя любовта не е целувки и секс...тия неща са между другото. Комуникацията е критерият дали има или няма любов. но не от типа - обичам те, липсваш ми, а истинското дълбоко общуване - ценности, мечти, идеи.
    Не знам...обичам половинката си, но ако замине от мен дори временно, това ще е краят. Не умея да чакам, не искам да чакам, не искам да живея и ден без него. Не бих си го причинила отново.

И друго - към бегълката от училище. На първата ни годишнина той беше в казармата - наряд. Не може и по телефона да се чуем. Разменихме по 1 смс тайно от командирите с риск да го арестуват и на другия ден получих писмо...Това беше. Подобна история и на свети Валентин 5 месеца по-късно. Тъпо и гадно ми беше, ама...така се получи после. Един единствен път съм бягала от 1 лекция заради него, беше ми гузно и тъпо и повече не го направих, въпреки че исках да имаме още час и половина заедно. Не те съветвам да бягаш от училище за такива глупости. Какво като е годишнина? Какво като си намериш оправдателна бележка? Избягала си заради момче и това е факт. Дали ще я празнувате 1 ден по-рано или по-късно значение няма. 6 годишнини сме имали и нито една не беше като хората. Все имаше гафове, недоразумения и лошо стечение на обстоятелствата. Последната просто не готвих, поръчахме си пица и пихме вино у дома. Същата история и със свети Валентин. Може би 2 бяха по-сполучливи от...7. И? това е просто един ден. Минава и заминава. За мен най-паметен си остава първият в нашият общ дом, въпреки че беше придружен със скандал. повратните моменти във връзката са важни, а не едни дати.

Хаха колко готино ми става като ви чета "милите" наимнования.. Забранила съм му да ми вика МИЛО по какъвто и да е повод, казала съм че тва ми бърка в... иии ще му завия един ако го чуя, многооо cheesy ми звучи (не се сетих българксата дума) . А иначе си викаме слънце и душко най-често, като се ядосам му викам пръдльо и тъпчо Не мисля, че някога сме се наричали по някъв по-грубоват начин, не мисля че е нужно ако е нещо като тъпчо е на майтап ама си викаме "ти си много Т.." вместо самата дума.. (взех и аз да се отплесвам)

Иначе Вале.. тва за възглавницата .. и да не си отваряш очите.. ми се случва всяка всяка сутрин, особено след като тъкмо съм тръгнала от България и съм без него от 2-3 сед... или след прекрасен сън.. знаеш, че трябва да ставаш..да се събуждаш ама стискаш очите още по-силно . Даже ми се е случвало да ми потичат сълзи от очите само щом ги отворя и няма кой да си сръчкам .

Нооо какво казахме предстоят хубави днии

Какво съвпадение и златото е от Лондон,но в този момент забелязах ОГРОМЕН пропуск ( още не съм я питал за адресa u )

btw Тва с гушкането на лаптопите е добра идея !
    Ами пропуска ти не е голям - Попитай я, току виж се знаем , в което се съмнявам но все пак.. току виж имаш късмета да е познавам ,че да е държа под око

А тва с лаптопите е униклано

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Извинявам се за вмешателството за пореден път. Интересно ми е вашето виждане в създалата се ситуация и ви чета редово. Не разбирам обаче защо млади, прави, хубави момичета (и момче) си причиняват това? Хайде, за връзките от друг град - нещата са по-добре, защото България е малка и от точка А до точка Б може да стигнеш за броени часове с 50-тина лева в джоба. Но за чужбина - не го разбирам. Ако сте били заедно и в последствие някой от вас е заминал временно - долу-горе ги приемам нещата, но това да имате връзка с чужденец, да живеете от 4 месеца на 4 месеца, да ревете по летищата и гарите...Струва ли си? При положение, че нямате 20, да не говорим 30.
    Според мен си струва, знам че си струва, защото аз лично съм човек, чието доверие може да се спечели много трудно, щом съм се доверила на него и щом той на мен и сме способни на такава връзка, значи няма за какво да се съжелява. Колкото не съжалявам за такава връзка, толкова съм и рязка само при 1 нещо скрито от мен.. това много не ме бърка - лъжи - край, и напред .. това ще стане дори и да живеем в България аз съм страшно импулсивен човек и доста горда натура, не позволявам да стъпкват достойнството ми, все пак трябва да имаш малко чувство за самосъхранение ,но аз бих могла да твърдя,че го познавам много добре вече..и всяка дори и малка лъжа му е изписана на челото, пък и аз съм го направила кристално ясно за него, че има ли такива работи, аз няма да се моля, няма да оправям нещата, просто ще си тръгна, така че аз правя всичко, за да се чувства добре до колкото е възможно пък той дали ще направи същото за мен, си зависи изцяло от него.. Да на 19 съм.. но мога да кажа, че живота в чужбина ме накара да порастна преждевременно, точно поради тази причина понякога между нас възникват конфликти, защото заради съжрялото си мислене изисквам доста от него.. или нещо такова (ще ме изивнявате ако е безсмислено, но до преди 20 мин писах едно много дълго есе и все още съм на фаза английски). Дори сега се смея на наборите, които ми казват "Влез че искам да говоря с тебе..голям проблем имам" влизам в скайп примерно.. "Какво става бе .. тва онва..къв е проблема.. ?" - стресната такава. "Еми еди кой си прави купон или излизат еди къде си и наще ми праят проблеми само.." - е, аз таквиа проблеми нямам може би щото съм спечелила доверието на наще или може би че съм им показала че не мисля по същия начин.. Таа..отплеснах се ...
    Имах в предвид, че дори и на 19 се чувствам така, всякаш вече не искам флиртове и авантюри всяка събота в дискотеката.. 1 година се държах глупаво и наранявах колко ли пъти точно заради тва, че се опитвах да прекратя тази връзка.. и бях решила, че аз не съм за тази връзка и че трябва да се върна към стария си живот. Да ама не, радвам се че не го направих !! Радвам се, че дори че го виждам 3 пъти в годината съм го намерила !! А честно казано, защо да го оставям като след 3 месеца ще сме заедно вече и няма да ни дели нищо.. Просто си заслужава
    1во защото не мога без него.
    2ро защото друг такъв едва ли ще намеря, а и не искам ...а и с всеки изминал ден се убеждавам, че сериозните момчета са на изчезване.
    Дано преценктата изградена върху годините заедно, не е погрешна, че 1во ще е голямо разочарование и 2ро губя всякаква вяра..и до там..стария ми живот може да се върне много бързо, а не искам да губя настоящия си..

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    само да не си хареса някоя знойна испанка с тен,че аз каква съм беличка
    Спокойно, испанките не могат да ни стъпят и на малкия пръст (е..зависи пак ама като цяло...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си