Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
Хееееей, ето ме и мен най-накрая След няколко дни успях да седна на компютъра да влезна ида прочета какво става в темичкатаа... Готино ми стана като видях, че има мъжко присъствие, в чието мнение не съществува какво аз му викам "ебаческа критика" демек вероятно не е от онези,които не вярват в такъв тип връзки заради разгонената им психика.. пък гледам, че е и футболист, пък почти всички футболистчета се имат за неустоими,ненадминати и т.н и секс-а е едва ли не ежедневие. Евала !

Иначе момичетаа (момче) остават ощее 3 дниии и ще го видяяяяяяяя :P .. просто вече броя всеки чаас..
Той само ме пита какво иска да ми донесе аз му казах "Донеси си хубавия задник, друго не ми трябва" а аз го питах къде иска да иде като дойде в Лондон .. отговор без колебание "На стадиона на Арсенал" - кво да го правя.
Даже работя по принцип Петък и Събота и им казах, че 2 седмици съм в отпуск , никой да не ме закача щото аззз няма да прекарам и 1 мин далече от него Дано и времето да е хубаво, че да може да излизаме повече да разгледа повече.
Обещал ми е да ми носи ЛУКАНКА нямате си на представа колко съм се затъжила за такива български мезенца и още от сега ми е смешно, днеска пак ме дразнеше, че щото знае колко съм тънкообидчива относно фигурата си Ох само глупости може да се чуят покрай нас.. нищо сериозно не си говорим напоследък... Гушкаме лаптопите..все едно се гушкаме.. абее детинщина , важното е че ни е хубаво ..

Валее ти и ти скоро заминаваш налиии
Какво съвпадение и златото е от Лондон,но в този момент забелязах ОГРОМЕН пропуск ( още не съм я питал за адресa u )

btw Тва с гушкането на лаптопите е добра идея !