Е да, ама сигурно те разбира по тона като му говориш
Ох това с припомнянето е много яко.. Дано пак да се случи да е пълнолуние..

Иначе неска поръчах един етикет да го залепя на бутилка шаманско, което ще изпием и да остане за спомен. За първи път като си казахме, че се обичаме пиехме шампанско и то стана съвсем случайно, защото той спомена, че в шкафа имал една бутилка от една нова година останала от преди няколко години и никой не искал да го пие с него, пък аз бързо се навивам да пия И се замислих, че хората пият шампанско само по специални поводи.. В последствие заспахме преди да го изпием, по едно време посред нощ се събудихме да правим едни хубави работи и после се гушкахме. А аз бях сънувала, че ми казва, че ме обича и такава без да ми пука му казах какво съм сънувала и той седя втрещен и ми вика, че цяла вечер се чудил как да ми го каже, защото беше раничко и не е знаел как ще реагирам.. Явно подсъзнателно съм го усетила..И си допихме шампанското.. Малко се отплеснах обаче.. Но ми става хубаво като се сетя... И другото, което мисля да му подаря е албум със снимки, защото един ден искам да го показваме на децата ни и д аим казваме, че това с амама и тати през първата година от връзката им.. Малко се отпеснах.. съжалявам..