marin4itu, едно време и 12 клас си беше гърч...да не кажа, че ми беше най-трудно, защото съвместявах уроците с учене за приемни изпити. И отсъствия са писали, и са местили в друго училище, и са прекъсвали...Но сега е борба за всеки ученик и нещата са по-разпасани.
valll, хубави неща си написала, абсолютно характерни за първите месеци на една любов. Права си, че всичко е до късмет, но аз пък пред себе си имам пример за дълго познанство, дълго "ходене" и дълъг брак. Родителите ми са съученици в гимназията, от 18 годишни са гаджета, а са се оженили на по 22. На първи този месец направиха 35 години семеен живот, а се познават от 42-3. От друга страна бракът на сестра ми след не особено дълга връзка, пак белязана от казарма, рухна за 4 години.
Е, мен ако питаш 6-7 години са много, за да не съм омъжена за човека, с който съм, но това е нещо, което не зависи от мен, а от него. Бях готова на 4-тата година...
И въпреки, че съм вложила много енергия, емоции, време, пари...всичко от себе си, не бих се колебала да я прекратя, ако трябва да живеем по този начин (разделени с редки срещи за по няколко дни). А смятам, че имам да губя много повече от теб.
Може би просто не го разбирам, може би съм закостеняла и не съм за този космополитен свят, но аз искам любимия човек да е с мен и до мен всеки ден, да мога да разчитам на него винаги, да ми бъде непрекъснато радост, опора и другар. За това в крайна сметка е любовта - да не си сам, да не си самотен, да имаш някой, с който да споделяш - време, емоции, проблеми. Поне аз за себе си така разбирам пълноценната любов - да сте заедно в добро и лошо, да имаш близък човек до себе си когато искаш, а не от време на време за малко.
Разбира се отвръщам и със същото. Не мога да си представя да имам проблем и да не си поплача на рамото на мъжо, да ме прегърне и успокои или пък да съм щастлива от нещо и да не го нацелувам, да му увисна на врата или да му надуя главата какво точно е станало. Разбира се мога да му го кажа по телефона (скайпа), но не е същото.
А как стоят нещата в секса? Щом сте си верни, как издържате месеци наред без секс. И в случая не говоря за съвкупление или оргазъм, а за интимност във всяка форма.