С гаджето ми ходим вече две години. Навремето нещата бяха прекрасни, но по едно време той почна да се държи странно, грубо, стана страшно мързелив и отблъскващ. Дадох му втори шанс. Някои неща се промениха, но всичко е временно и незадоволително. Наистина го обичам (в противен случей нямаше да съм с него толкова време), но не е сега времето да сме заедно. И двамата се обичаме, но смятам, че ни е нужна почивка (месеци,години...колкото е нужно). Трябва ни време да съзреем, да спрем да се държим като деца...искам някой ден той да застане до мен и да се гордея, че до мен седи един съзрял мъж, който може да отговаря сам за себе си, понеже в момента се държи като 3 годишно дете с всички екстри тип "бабо обуй ми чорапите".
Искам да се разделим било и то временно, но той е адски раним. Дайте идея как да се разделим без да го нараня. Не искам да изгубим всичко, което сме имали...хубави моменти, 6 години прекрасно приятелство... Фразата "искам да си останем просто приятели" е толкова истъркана...как да го кажа по друг начин?