- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вие как се гримирате ?
Здравейте , реших да направя 'нова тема' , защото напоследък забелязвам на снимки в фейсбук-а или ваобще в някакъв сайт и на живо , че вече грима е съставен от - фон дио тен , очна линия и спирала. Защо молива вече не се използва толкова често , за бърз грим например за училище или не знам , става.. но се използва вече доста рядко . И според мен без молив очите повече се откриват и стои по добре , без размацани ии черррнии очи .. Вие как мислите ? ]![]()
Аз супер рядко ползвам молив,много ми се размазва..хиляди пъти по-добре ми е с очна линия.
Най-често ползвам: Фондьотен (ако има нужда) Сенки,очна линия,спирала и гланц![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Една приятелка ме открехна за нещо - като слагам молив отгоре съвсем леко го минавам с апликатор за очи, мацнат със сенки в същия цвят като молива, ако не го махнеш ще издържи с дни сигурно..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Пробвала съм,но същата работаМоже би проблемът при мен е,че очите ми почти винаги сълзят..някакви много особени са моите очички
Смятай,ако сутринта си сложа очна линия до обяд я няма..за молива да не говорим.Всичко се размацва на където му скимне..Но все пак,свиква се!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аз избягвам да се гримирам мн, най - често ходя с спирала само! .. когато сам в настроение и реша да се направя повече.. така да се каже, слагам към спиралата молив(не ми се размазва) и очна линия! стои елегантно, и стилно! съчетано с бледи сенки ( да кажем като цвета на очите) един вит испъква окото!
![]()
Никога не съм си слагала Фондиутен .. 1. защото запушва порите и кожата не може да диша и 2. защото нямам ни най- малка представа как се слага!![]()
Саветът ми е не си взимайте водоустойчива спирала или очна линия, защото аз направих веднъж тази грешка и не можах да ги измия ДООООСТА дълго вр!![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Обикновено слагам само ФДТ, пудра и спирала...
Иначе когато се глася примерно за дискотека или нещо подобно, слагам също и сенки и очна линия .. от време на време и молив (и аз ползвам тоя трик със сенките)
За очната линия докато я изтриеш , ще ти е нужно малко търпение ..ноо ако се съчетаят фон дио тен ,очна линия ии спирала става хубаво , дори и да е без сенки или молив .. http://www.facebook.com/photo.php?fb...00000150336412 на тази снимка ако успеете да я отворите , се е получило добре , на мен лично ми харесва
Благодаря ви за мненията , нека да продължават да споделят и другите
![]()
![]()
Аз с очна линия не мога да се оправя. Не мога да се науча да я слагам и това е.. Вместо очна линия си слагам молив.. В смисъл не на водната линия, ами на горния клепач. Харесва ми как се получава, не ми се размазва навсякъде, но имам така наречените 'smiley eyes' и в ъгълчето винаги се размазва. Само там.А на водната линия не слагам, понеже ми създава много проблеми с очите. Подуват се, сълзят, болят и пр. ..
Слагам си спирала, от време на време молив, пудра винаги и гланц.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Защо не пробваш с очна линия с мека четчица? (супер лесно е,2,80 струваше моята с която се научих да си слагам..прецизно се отделя малко количество,не може чак тоолкова се изцапаш и самата четка е много хубава!)
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Честно казано, зависи в какво настроение съм. Предпочитам очна линия по принцип, просто ми изглежда много... хм... ретро (или с други думи, поне за мен, изключително красиво). Иначе с молива се оправям много по-бързо и когато закъснявам за някъде прибягвам до него. Но, когато слагам молив, обикновено слагам много, и създава някаква оптична илюзия, че очите са ми леко притворени, докато с очната линия се получва много по-"открит" поглед.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А каква марка беше?Първоначално написано от neeDaBosS
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Все различно се гримирам. Винаги си слагам обаче коректор, ФДТ и пудра, въпреки, че нямам нищо за скриване, просто тена на кожата изглежда по-равен. Това са глупости, че ФДТ запушва порите.. напротив, мръсотията на вън вместо да ти се лепи по лицето, да ти влиза в порите и да ти създава проблеми с кожата се лепи за ФДТ и пудрата и я махаш заедно с тях. Да не забравяме обаче, че винаги преди да сложим какъвто и да е грим трябва да си почистим лицето и да го намажем с крем, иначе рисковете от пъпчасване са голями, особено ако и продуктите не са качествени.
А когато слагам очна линия винаги я нанасям върху горният клепач (със светли очи съм, голяма грешка ще е да се намажа отдолу). Тааа очна линия, бледи сенки, спирала и гланц ми е най-лесния вариянт и го използвам когато бързамИначе за по-специални случаи си измислям друг вид грим
![]()
ох забравила съм да споменаПървоначално написано от Pamaa
най-обикновена на Голдън Роуз
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
:О Гримирам се само, ако има повод или за снимки.. слагам само спирала и молив отгоре..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Най-често слагам спирала. Ако искам да съм по-специална, слагам гланц и очна линия или молив на горния клепач. Очната линия ми се размазва само ако я издължа прекалено към страната откъм носа, там в ъгълчето ми се събира черно и е гадно... Да не говорим ако случайно се докача с пръст. Моливът най-много да ми избледнее, но не се маже.
Фон дьо тен съм си слагала веднъж през живота си, и то само на тъмни кръгове, колкото да видя какво е. И не ми хареса.![]()
Коректор - за гадните ми сенки под очите xD
ФДТ - ако се наложи xD
Пудра - много малко
Сенки - някакви по-естествени
Спирала
Червило/Гланц
* и понякога (когато не закъснявам) - очна линия
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Попринцип слагам ФДТ, спирала, очна линия и гланц.
Ако е за някакъв по-специален случай използвам молив и сенки, използвам преливането на цветовете.![]()
Аз слагам ФДТ , перли , спирала , гланц и понякога очна линия ако съм на кеф . Относто ФДТ можете ли да ми препоръчате някои добре покривен – ( да не стои изкуствено ) и какво мислите за успокояващия на AVON![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Аз използвам ФДТ {пудра в рядки случаи} неутрални сенки,коитооо правят окото по-голямохихихи спирала и очна линия,по-рядко слагам молив,не се размазва.но просто не ми допада особено
![]()
MegiBoOm ами на снимката ти това май е молив нали?мн сладко стои..какъв е? :P
Да допълня...грима за устни еее следният:бледорозови гланцове по-плътнички,или пък розово червилооо и отгоре прасковен гланц![]()
Дам, молив е. Един на Ейвън, дето е с два края (розов) - черен и това зелено като на снимката!Първоначално написано от lubovnaeuforiq
![]()
аз пък си ползвам и черен молив .. очната линия НЕ може да го замести!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3