- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- осиновен ли съм???
Ех, тоя Стъклен дом колко съмнения донася.![]()
Биологията не ми е най-силния предмет, но мисля, че може да се предаде от баби, дядовци и т.н. Ако толкова си наплашен\а, иди да ти изследват гените или се свържи с Пацо.![]()
![]()
![]()
.. По тази логика .. аз съм с кафеви очи , мама е с хамелъон//сменят си цвета,соред дрехите-не може да са кафеви-зеленикави,сиви или сини// , а тати е със зеленикави
.. Аз съм с кафеви
, но съм второ дете,имам си кака, тогава защо, ако ..? Ужас
Не може ли да има изключения..
П.п. . Ами ако шареното зелено не спада към синъо .. невъзможно, нали?! ;(
Стига драматизира!Първоначално написано от flower757
Говорим за сини очи на родителите, не зелени!
Говорим за сини, не светли очи. Зеленото не е синьо. Други въпроси?Първоначално написано от flower757
на баба са и пъстри, на дядо са сини-на баща ми са му пъстри
но на другата баба и дядо са им тъмно кафяви-на мама са и зелени, на леля-пъстри.
на мама са зелени, на баща ми са пъстри-моите са сини, взела съм ги от дядо.
така че не е определящ фактор това.
пък и винаги има изключения
Аз може и да съм осиновена,не знам,защото майка ми и баща ми са с кафяви очи,аз аз-със сини,техните очи са тъмни,моите-светнли.Много не ми се вярва да съм осиновена,защото си видях свидетелството за раждане-не беше фалшифицирано...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Вие въобще четете ли темата, преди да пишете.Черно на бяло е написано, не е невъзможно от двама родителя със сини очи да се роди дете с кафяви (а от двама с кафяви очи е съвсем възможно да се роди със сини), а вие си изреждате родословното дърво. С генетика е абсурдно да се спори.
да верно прекалил си със стъклен дом . . . Ама споко няма да си на мястото на алекс ;дддд![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жените изискват толкова, колкото дават. При мъжете този баланс липсва. ♥♥
Прочетете това и се спрете вече!!!!!!!!!!!!!!!
Напълно погрешно е и закостенялото разбиране, че ако и двамата родители имат кафяви очи, то и детето им ще има такива. Хората имат две копия от всеки ген – един от майката и един от бащата. Тези две версии на всеки ген се наричат алели. В зависимост от взаимодействието си, единият от тях може да се окаже доминантен. В случая с гените, които определят окраската на човешкото око, кафевият алел е доминантен спрямо синия, но напълно възможно е детето да наследи рецесивния (лат. рецесус – отстъпване). Напълно възможна е ситуация, в която двамата родители имат кафяви очи, а детето да е със сини.Научно доказан факт е, че синеоки мама и татко не могат да си родят дете с различен от техния цвят на очите.
И тоя път се оказва истина, ирония, нали.Първоначално написано от WishICouldForgetYou
![]()
Хмм...в акта за раждане не пише ли за биологичните родители![]()
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
днес ходих с майка ми и с баща ми да ни направят някакви тестове(за бащинство и майчинство сигурно се водят-незнам) защото искали да ме убедят, че са ми истински родители, и след 3 дена като излязат резултатите ще преключим тази тема![]()
Нямаше ли да е по-лесно да ги помолиш за акта си за раждане??![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
При осиновените се вписват имената на осиновителите.Първоначално написано от ralica55
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
" Като цяло обаче е далеч по-голяма вероятността за двама родителите с кафяви очи да имат синеоки деца, отколкото за двама синеоки родители да имат деца с кафяви очи.
• Двама синеоки родители от друга страна е много по-малко вероятно да имат тъмнооки деца.
• Все пак поради сложността на генетичните характеристики е напълно възможно за двама синеоки родители да имат дете с кафяви очи."
Жестоко е да си сред бурените цвете
Стига глупости. Доминантните алели на цвета на очите (а и на всичко останало) на бабите и дядовците могат да се появат и след 9 поколения. Бахти филмираните
+това баща ти може да не ти е баща, ако ме разбираш.
хЪх...
Демек,майка ти е ходила да се плющи със саседа,ако ме разбираш...Първоначално написано от RoSKo0o0
А може и брата на баща ти да е донур на сперма,а ти да си заченат инвитро.Като ще е филм,то поне ...
![]()
Първоначално написано от amk933
резултатите излязоха:
майка- вероятност 98.99893995%
баща- вероятност99.89638498%![]()
Айде сега спи спокойно. И не се впрягай за всичко, което дават по ТВ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!