- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за тези от софия от 7 клас на горе
Хора аз съм от София и сега ще кандидатствам и малко съм объркана поради причината че незнам каде да кандидатствам . . . Страх ме е да не се изложа и ако може да ми предложите някой училища , които са хубавии и има изучаване на испански . И за подробност аз не съм от тези умнитемерси предварително
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жените изискват толкова, колкото дават. При мъжете този баланс липсва. ♥♥
Спокойно и аз се притеснявах,но изпита мина много добре,споко няма нищо страшно всичко ще ти мине добре споко![]()
Не знам за кой път ще пиша в такава тема..
Но добре, хайде, ще го преживея, че всеки път ще пиша едно и също.. ;д Зависи какъв ти е успехът, честно казано така като ти гледам правопис и всичко останало, абе, няма значение, ти си знаеш, та..
Ако си добре с успеха можеш да се насочиш към език, примерно 1,2 аег, 164 гпие примерно, френски, немски, нещо, което и на теб ще ти харесва да го учиш, а ако не искаш език бих ти препоръчала СГСАГ ' Христо Ботев ' там след 7ми клас можеш да влезеш с няколко паралелки, а те са :
1. Строителство и архитектура, Водно строителство, Транспортно строителство ( излизаш с професия ' Строителен Техник ' )
2. Геодезия ( излизаш с професия ' Геодезист ' )
3. Парково строителство ( излизаш с професия ' Техник озеленител ' )
И от тази години мисля, че излизаше нова специалност ' Брокер на недвижими имоти ' излизаш с професия ' Брокер '
Както ти си прецениш, не си уточнила какво точно те влече, иначе мога да ти предложа и такива с изобразително изкуство, графичен дизайн и т.н...
И аз съм 7ми клас, но аз ще пиша само езикови..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами точно аз не знам кво ме влече исках дозайн после фотографското сега искам със испански но 2ра и 1ва испанска са ми много далече а тези който ми ги предлагаш въобще не ме влекът .![]()
![]()
![]()
Жените изискват толкова, колкото дават. При мъжете този баланс липсва. ♥♥