Здравейте,някой виждал ли е точно такава чанта някъде? И ако да-къде и колко пари?http://www.ioffer.com/img/item/113/5...EttMEaK2SI.jpg
• Обичай,за да те обичат! •
М да мойта е такава,само че с други шарки отпред,иначе е абсолютно същата и я взех за 42лв от центъра в един магазин.
Ъъ , колко теми ще пускаш за въпросната чанта..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Sorry,чак сега видях,че са две..нещо ми се бъгна и съм натиснала 2 пъти .. ИЗВИНЯВАМ СЕ!Първоначално написано от FuckingFreak
• Обичай,за да те обичат! •
бе в един сайт ги гледах, около 25-30
трябва да се разровя да видя кой беше, ако се интересуваш
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Ако си от Пловдив - в Гранд ги има същите по към 40 лева,не помня точно.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Днес видях такава подобна в Tendenz.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Разходи се из магазините за чанти.. Тези дни станаха доста модерни - така,че си мисля,че лесно ще си ги намериш.. А за цената - зависи откъде ще си я вземеш..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако търсиш оригинална доста ще се изръсиш.
http://www.cheaplvoutlet.com/images/...k%20M91440.jpg
Ето тази, подобна на това, което търсиш, е $1 380, но във всеки магазин с чанти има хиляди ментета, така, че лесно ще си намериш![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В аукро ги има за 110лв най-евтината в черно и розово,ако те устройва деИз магазинчетата предполагам,че ще са по-евтини
![]()