- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо трябва да има теми като как да спечелим еди кой си и тн
Защо си мислите, че всички момичета/момчета са еднакви? Колкото и да си измисляте тактики и начини как да се научите да забиете всяка/всеки няма да успеете. Единствените неща, което ще ви помогнат са:
- да сте самите вас,
- да мислите над това какво ще си помисли другия и как ще се отрази и на двамата преди да направите някоя глупост,
- да имате пари и в същото време да знаете за какво са и да не се хвалите ако имате много,
- да си поддържате външния вид (не е задължително да се увличате, но специално за мъжката част на читателите: Мислите ли че ще харесате някоя която има най-готиния характер но изглежда като згазен гълъб? - За това и вас няма да ви харесват колкото и да сте готини ако изглеждате като претърпели 3тата световна )
- Каквото и да правите не прекалявайте!
- Ако ще се влюбвате задайте си въпроса? Сигурен/на ли съм, че трябва?
- Не преувеличавай със самочувствието ти не си Дъ бест! (ако нямаш такова поне се прави че имаш, дори и другия да знае че не ставаш за нищо ако те харесва уважавай решението му/й)
- Споделяйте си когато имате доверие един на друг!
- И най-важното обичайте се, все пак сме хора!
Трябва да се съобразявате с тези неща, дори и ако само се опитвате да "забиете" някого!
А ти направи една обобщаваща тема.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
За да мое питаш бе майна!
Утре кво ще питате? "Защо има теми който да пита защо има теми които да питат как да се харесаме на някой" ли ?
ваУ рокс
Grell
И кой ще те послуша?
Всеки е себе си и ти точно не можеш да го промениш.
Човек си има принципи и глава на раменете си с която да мисли как, кога и защо да постъпи...
Не си мисли, че като "наливаш" акъл във форума, че си много умен, и че си много велик и ще станеш почитан тук..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Тея двете ме хвърлиха в джаза. Не знам каква е тая мания нон-стоп да се обощават неща, които са строго индивидуални.Първоначално написано от VHack
Моят съвет е да се къпете и парфюмирате. Другото само ще си дойде и без да споделяте тоалетните си мисли.
А, така ! Скарай ни се... побий ни с пръчкъТъ, майнааааааааааааааааааааа ааааааааааа!!!!!!!!
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А защо трябва да има теми " Защо трябва да има теми като как да спечелим еди кой си и тн" ?
Тия работи с питанки и мислене не стават. То се чувства. Не можеш да си забраниш да чувстваш...Първоначално написано от VHack
Тези са много много грешни. С другите мога да се съглася.Първоначално написано от VHack
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
О да, как ли изглеждат хората, претърпели ТРЕТАТА световна?![]()
Иначе по темата - вземи са застреляйИ к'во ако не спазваме тези правила. Нали каза, че всеки е различен. Божее
![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Стига размишления, индиго бой.![]()
You are broken, I can fix you...
Охоп, ето го моето мнение. С 2 ръце за постаПървоначално написано от cranberry696
![]()
![]()
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Не просто ми омръзна да чета едни и същи теми за тва направих една обобщителнаПървоначално написано от Bakemono
А ако се свърши преди 2012 здраве да е
![]()
Е как щоЩото по-голямата част от юзърите са пъпчиви идиотчета.. може би ?
![]()
хаха, че ти сега не направи ли същото?!Първоначално написано от VHack
![]()
Много тъпи обобщения, правила и простотии .. всичко се мисли НА МОМЕНТА!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много вярна тема, но е по-лесно да си прост.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Шменти-капели. Много ги разбираш...
Temet Nosce
벨야카