.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Епилатор

Град
    G.Orqhovica

Епилатор

На колко години си взехте първия епилатор и много болеше ли ви?

Мега фен Аватара на vagarious
    Предиииии 7 години го купихме, а от 5год го използвам.
    Очаквах е*аси болката,ама хич не беше зле.Смисъл,поносимо беше и от тогава до сега - все с него си джиткам!
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Епилатор майка ми има от мнооооооого години...даже не помня колко.Използвам го от 4-5,но много рядко,защото е хубав,но е стар и...
    Боли си де

от няколко,болеше ме и още ме боли,но търпимо в крайна сметка. Що на теб кога ти беше?
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Еее.. 100 теми за тоя златен епилатор бе!
    Купихме го преди 5г някъде.. иначе го ползвам от 1-2 години. Болката е поносима.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    О въобще нямам спомен от преди колко години имам епилатор Но първия път знам , че ме болеше .. ии после въобще не съм усещала болка
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Само едно не мога да разбера, как може да ползвате епилатора на майка си/сестра си/леля си??? Има ли нужда да пояснявам, защо ми се вижда странно
    Имам епилатор от шест години и да, боля ме доста първите двадесет пъти. А на някой места си ме боли все едно и също, тоест много.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    ^ преди с майка ми използвахме един и същ епилатор. Но всеки път като го ползвахме всеки си го дезинфекцираше .Въпреки това и да не го правехме мен не ме е гнус от майка ми

По темата: имаме поне от 7-8 години.Аз го ползвам мот 6 някъде. В началото болеше, но после се свиква.А аз лично имам от 4 години.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Преди 6г. го взехме и още си работи.
    Спомням си как първия път майка ми ги махаше на краката,а татко отстрани ми се подиграваше,че ме боли.

Преди 3-4 години ми купиха мой епилатор.. Иии да болеше ме особено първите пъти

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами на майка ми и бяха дали един ваучер награда от банката и тогава тя не знаеше за какво да го ползва и купиха епилатор за мен и още там някаква техника.. Това беше преди 3 години, но аз от миналата година карам само с него на краката, майка ми не го използва тъй като тя се обезкосмява с кола маска.. А и да го ползваше - както казаха преди мен, има спирт да се дезинфекцира, както и четчица, за да чисти косъмчетата.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на zoreto
    от оклосо година е моя, но болката си е нормална

Само при мен ли на краката ме боли най-много ,защото на другите места претръпнах и не усещам нищо ,но на краката си боли

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От четири години имам епилатор. Първите 5-6 месеца си болеше.

zoreto, мен ме боли най-много бикини линията. Някога бяха коленете.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    От 3г. го имам. Първоначално имаше лека болка, но след това свикнах

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Майка ми имаше някакъв стар епилатор, може би на 14 години и аз не знам, но някъде преди 3 години / бях на 11 май / ми предложи да пробвам и ако не ме боли чак толкова много да ми купят, та аз си се епилирах с него, докъто не ми купиха нов . Изпитвам съвсем лека болка в началото, докъто се отскубнат първите 10-ина косъм, после ми настръхва кожата и чувсвам нещо като масаж
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    всъщност моят е от няколко месеца, но ми върши чудесна работа...понякога боли доста, а поянкога по-малко....

Град
    G.Orqhovica
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    от няколко,болеше ме и още ме боли,но търпимо в крайна сметка. Що на теб кога ти беше?
    Ами за сега не е било

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    ОООООО мен още ме е шубе..
    Имаме 2 - стария на майка ми и новия и.
    Пробвала съм и 2-та по 1 път само обаче много ме боли.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на babity
    Някъде преди 4-5 години си взех първият епилатор и се боях до смърт от него. Мислех, че е кърваво и ще боли, все едно ми свалят кожицата. След дъълги премеждия със самобръсначката, доста обръснати парчета кожа и след като космите по краката ми заплашваха да станат по - дебели и груби дори от тези на триъгълника, се реших и го пробвах. Няма да лъжа, боля ме, крещях си из нас, майка ми рева от смях и в крайна сметка го издържах. С времето болеше все по - малко, а вече дори не ми прави впечатление. Не бих се върнала към бикчето за нищо на света.

след епилацията мажете ли се е някакъв лосион?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Да.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Fuck0ff
    след епилацията мажете ли се е някакъв лосион?
    Да, но кожата пак ми е раздразнена и трябват няколко дни, та да се оправи.
    Явно просто ми е такава.

Ами от 2-3 години. Ползвам го само на краката, а за другите места с лентички за обезкосмяване, защото доста си ме боли.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Взех си го, когато бях 7 или 8 клас. Първият път наистина много ме боля, но с времето свикнах. Тайната е да се епилираш по-често, за да не отвиква кожата.

Я споделете с какво се мажете след епилацията и не се ли възпалява кожата от кремове и такива подобни ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си