.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: По-висока?

Супер фен

По-висока?

На 15 години съм и съм 160см.По ген/т.с родители,баби,дядовци/ би трябвало да съм над 165 см...Не го виждам да стане .Знаете ли кои витамини,храни подпомагат растежа?И знаете ли методи за "удължаване"?

Просто изчакай,имаш да растеш още. А за методи като се замисля,може да те вържат за краката и за ръцете и да почнат да опъват,но ако прибегнете до този метод не знам колко отчаяна трябва да си.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не ти препоръчвам да пиеш добавки и тем подобни, защото много се надебелява
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Още си в етап на развитие има още да растеш спокойно .
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен
    Но все пак сигурно има храни,които подпомагат,защото аз си имам цел-170,а майка ми е 165...Спортувам,знам,че помага.Мисля,че в колата се съдържаше нещо,което изтънява костите-ще я спра.Аз не см казала за добавки ами просто храни...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    морковчета

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ще си пораснеш колкото трябва , има си време за всичко
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^+1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Все още си на 15.. Ти какво очакваш - на тези години да си 1,70 висока ? Каквото и да ядеш/пиеш - няма да станеш толкова висока на тези години..За всичко си има време - има да растеш и развиваш още.. Недей да бързаш .. Спортувай,храни се здравословно..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    морковчета
    определено, на прясно изцеден сок

Голям фен Аватара на bet3to
    Играй баскетбол! Помага!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Играй баскетбол! Помага!
    Друг път помага треньорката ни каза, че ако сме за 1-2 см ще помогне, повече не .. Както и Банова (тази на Самоков) ни е казвала същото.. Не ги гледай че баскетболистите са по 2 метра, такива са си по принцип, просто има и хора дори да не спортуват нищо пак ще са си високи..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на bet3to
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Играй баскетбол! Помага!
    Друг път помага треньорката ни каза, че ако сме за 1-2 см ще помогне, повече не .. Както и Банова (тази на Самоков) ни е казвала същото.. Не ги гледай че баскетболистите са по 2 метра, такива са си по принцип, просто има и хора дори да не спортуват нищо пак ще са си високи..
    Амии миналата година сестра ми беше доста ниска и започна да играе баскетбол. "порасна" с 10 см.

Почни някакъв спорт..
    Баскетбол, волейбол..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

А авторке, ти не се подлъгвай много по това какви са твоята рода. Аз съм лика прилика с баща си не само на външен вид и във всяко отношение, по тази логика трябва да съм 1,80 и нещо, ама е ме тука, и 1,60 не съм, въпреки че съм на 13 май "изоставам" с растежа.. Това не винаги е признак каква ще си, защото бях чела за родители негри с чисто бяло и русо дете, което не е било болест, ами наследствено от някакъв си далечен роднина. И споко, имаш още време да растеш, все пак ние момичетата навлизаме в пубертета около 11-12 годишни, обаче на височина израстваме по-бавно от момчетата, поне това съм забележила аз покрай моите приятели ..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Аз пък знам обратното, че момичетата израстват преди момчетата, но после на около 15години момчетата дръпват "изведнъж" :]

ако се ограничаваш или пазиш диети, да ти е ясно, че няма да пораснеш, имах период от около половин година, че и повече когато спрях да се ограничавам ядях си и хляб и всичко-точно тогава се издължих с няколко санта, сега пак се затапих щпото не искам наред с височината да раста и на страни

Мисълта ми беше точно това, че момичетата например ще пораснат 20 см за 3-4 (ако не и повече) години, докато момчетата мога да пораснат толкова само за година, година и половина..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Е аз също съм нисичка, но съм си се примирила с това. На нас миниончетата ни се носи слава, че сме най-красивите все пак, нали?
    На 14 съм и съм 158, ама ние сме си доста в клуба на нисичките, така че не се притеснявам.
    Пък и скоро ще израснеш, няма цял живот да стоиш ниска я. А можеш да пораснеш например като спортуваш. Аз като ходех на тенис и повечето дето са играли повече от една година си бяха доста високи. Даже едно момиче - аз като бях 6 клас, а тя 2ри беше по-висока от мене.

Авторке, аз не знам да е важно за момиче да е високо...

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Авторке, аз не знам да е важно за момиче да е високо...
    ++1
    Не знам защо ти е да си чак 1.70м.. Та ту няма да можеш да сложиш високи обувки (а ще ти се налага!)
    Но ти си преценяваш най-добре де.. Яж храни, в които има повече белтъци - месо, риба, хляб и т.н.

Ами и аз съм на 15 и съм си 158 см висока и см 50 кила .. много се ядосвам обаче при мен всичко е до ген и майка ми и баща ми са ниски и съм си обречена .. Радвай се поне , че си момиче и има за тая работа високи обувки , щото момчетата не ги мисля
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Нескуик
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

БАСКЕТ

ВОЛЕЙ

БЯГАНЕ

ВИСЕНЕ НА ЛОСТ , НО ЗА ТОВА НЕ СЪМ СЪВСЕМ СИГУРНА
    ла-ла-ла

Град
    around the world !
    SmilezZz професорката пак се изказа неподготвена |( Защо да няма толкова високи момичета пък на тази възраст (аз съм на 16 и съм 1.80, айде де ?И не съм само аз, познавам момичета 96' колкото мен на ръст, а отделно още една камара 170-175 +)

Иначе подходящи методи - за храни знам за морковчета, а за още няколко см - волейбол и баскетбол (сигурна гаранция, че ще дръпнеш няколко см)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си