.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Последен изход :ДД

Едва ли някой се занимава с форумите точно в тоя час ама ако има някой да помага ако може . Значи днеска гледах паранормални активности . Не го гледах много ама поглеждах точно на най - гадните сцени . И последен изход . Сега немога да спя и имам чувството че ще дойде някой . Преди не бях такава . Това ми бяха любимите филми . Дори после пресъздавахме случките на камера с приятели . Но сега сякаш съм друг човек . Решавам судоко от 5 часа и вися и коментирам в фейсбук от 4 4аса ама немога да заспя просто защото ме е страх . Някой случвало ли му се е . Може ли да е някакво психическо разтройство . И моля без коментари ,,ти на колко си да не си на 2'' и тем подобни .

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ООО,мацка,когато гледам страшен фим винаги след това ме е страх да ида до тоалетната или изобщо да стана от компа,за да ида някъде другаде в къщата!Дам,страх ме е икато аспивам,понякога имам чувството ,че ще ме нападне някой герой от филма ноо на сутринта всичко минава и пак си е по старо му ако не,поне и двете сме "ку-ку"

Повече от фен
    да на сутринта нищо ми няма ама вечерта психясвам :Д

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    да на сутринта нищо ми няма ама вечерта психясвам :Д
    и аз съм същата,така чеее всичко е ОК!

Повече от фен
    Последен изход няма нищо страшно. Паранормално активност е пълна глупост, даже филмът е тъп. Просто недей да мислиш за него и всичко ще е наред

Повече от фен
    току що стана нещо странно . отидох до тоалетната и двете лампи светеха и аз помислих че някой от наще е там но се върнах след малко и пак светеше и реших да отида . после язлязох и външната лампа на тоалетната не светеше . мале много се уплаших и треперя цялата . какво да правя ? мале искам да живея

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Успокой се и си пусни някой смешен филм.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Oooх, и аз съм така. Гледам нещо после ме е бъзе да мигна ... ;сс Стой будна докато изгрее слънцето .. на светло е по-лесно
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз гледам всяка вечер от 10 `Досиетата Х` и после страшно ме е шубе.. И аз се плаша като някой стават странни неща с лампи и други глупости. Няма страшно. Преди бях запалена по извънземните и не можех да мигна по цяла нощ. След това ме обзе мания по Чернобил и ме беше страх да не стане нещо. Споко

Повече от фен
    сега имам чувсвото че съм обладана от някакъв дявол като в паранормални активност или че някой от наще е обладан и ме е страх

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Оох малее ;д не му мисли и ще мине просто си отклонявай вниманието ,ако пък не става го приеми като нормално и мен като малък много ме беше страх даже винаги стават странни работи около мен както съм сам или компютъра сам ще се включи или вратата сама ще се отвори или нещо ще падне примерно книга ей така мн често падат, ама вече съм го приел за нормално и не му обръщам внимание
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си