Здравейте! Случайно се натъкнах на тази статия: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=659684
Та, какво мислите за колариумаДали наистина "подмладява" кожата или е просто скъп солариум
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не мисля, че ще има някаква разлика, освен в бюджета ти![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
+1Първоначално написано от Pamaa
Още малко ще измислят и космически крем за скриване на бръчките, ама и милиони да пръснеш по козметики ефект няма да видиш. Не може от раждането до смъртта да имаме опъната и чиста кожа, без бръчки..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."