.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Очила

Очила

Къде мога да намеря очила подобни на rayban wayfarer в Русе ? Предпочитам да са ментета
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    В New Yorker
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Закъсня ... Преди половин година навсякъде бяха плъзнали, толкова комерсиални станаха, като тези shutter shades, даже по-зле от тях, някви псевдо клоуни облечени отгоре до долу без да съчетават дрехите, все едно ги изровили от някой контейнер, се разхождаха с тях дори когато нямаше слънце. Излез, разгледай, по-скоро да задаваш въпроса "Къде ли вече ги няма?! "
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Закъсня ... Преди половин година навсякъде бяха плъзнали, толкова комерсиални станаха, като тези shutter shades, даже по-зле от тях, някви псевдо клоуни облечени отгоре до долу без да съчетават дрехите, все едно ги изровили от някой контейнер, се разхождаха с тях дори когато нямаше слънце. Излез, разгледай, по-скоро да задаваш въпроса "Къде ли вече ги няма?! "
    Ще потърся и в интернет
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

anonymous708973
    Guest
    Имам оригинален Ray Ban от баща ми. 12-годишен е. Супер демоде е, ама грам не ми пука :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си