.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на mayaaa

Искам да напълнея!

Какво става? Всички искат да отслабнат, а аз - да напълнея . Тъка:
    Проблема е в това, че съм наследила от леля ми трудно да напълнявам. За нея (леля ми) е добре, ама за мен... Сега съм кожа и кости. Тъпча се като луда, но няма никакъв ефект . Какво да правя! Моля ви помогнете!!! Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на mkio
    Има множество такива теми и информация в интернет. Щом казваш, че тъпченето не помага ти остава да чакаш с възрастта и времето да започнеш да се развиваш и пълнееш.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    аз пия протеин и доста ми помага
    пробвай и ти

Град
    Dobrich
    пък на мен всичко ми се лепи завиждам ти

Супер фен Аватара на djipsito
    Добре дошла в клуба !!
    Тва нашето си е ген, аз май почнах да се примирявам. Харесвам се като цяло, ама няколко кила няма да ми дойдат зле, а ако може и МАЛКО бюст да налея ше е окей
    Мислех да почвам протеини да пия както каза колежката по-горе, ама ще видим, чудих се даже дали да не се запиша на фитнес за мускулна маса поне, така и така мазнинка не се лепи...

ЯЖ ! Обаче някой хора са с такъв ген, чее... не могат да напълнеят.
    http://www.facebook.com/pages/The-be...390516?sk=wall "ХАРЕСАЙТЕ" СТРАНИЦАТА МИ !!Enjoy

Мишле

Супер фен Аватара на djipsito
    Сега се сетих... моята леля е същата като мен... т.е беше. Ходи да си прави някакви изследвания и май имаше гуша, не съм сигурна, ама знам че са й изписали някакви хапчета и напълня малко и сега е голяма мацка. Аз редовно си правя и нищо не ми намират, здрава съм като бик... ама все пак направи си и ти, ако ти няма нищо, значи е просто ген.
    И споко, щем не щем, като забременеем, ще напълнеем

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Не напълнявай. Има време за всичко. Ще напълнееш след време, а ако започнеш отсега вероятността да си с наднормено тегло след 40 години е огромна.. Просто организмът се стресира и започва да трупа много килограми. Храни се нормално и се харесвай такава каквато си.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от geri111
    пък на мен всичко ми се лепи завиждам ти
    I'm beautiful in my way,
    'cuz god makes no mistakes..
    I'm on the right track baby, i was born this way*

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Може да си вземеш да пиеш бирена мая и геритамин (витамин А+Е), но от тях не се пълнее, а просто се повишава леко апетита. Освен това, кожата, косата и ноктите ти ще станат много здрави и хубави, ако ги пиеш по-дълго време

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ходи си изследвай хормоните, на щитовидната жлеза по-точно...

Град
    Plowdiw *
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Добре дошла в клуба !!
    Тва нашето си е ген, аз май почнах да се примирявам. Харесвам се като цяло, ама няколко кила няма да ми дойдат зле, а ако може и МАЛКО бюст да налея ше е окей
    Мислех да почвам протеини да пия както каза колежката по-горе, ама ще видим, чудих се даже дали да не се запиша на фитнес за мускулна маса поне, така и така мазнинка не се лепи...
    The Same..

И аз много искам да кача поне 2/3 килца, но уви, не мога . А когато някой ми каже, че ми е такъв гена и не мога да го променя направоо ..

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз пия бирена мая от вчера и се надявам да има резултат и то сериозен.Имам много слаба имунна систима често боледувам, не ям много , нямам апетит и съм 39 кг. , 15 год. , 160см. .. Ии сега започвам да спортувам и да се храня повече защоо става по - злее
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от siyanaboyanova
    ЯЖ ! Обаче някой хора са с такъв ген, чее... не могат да напълнеят.
    WRONG !!! Незнаят как просто или имат заболяване

ПТ Няма нищо лощо в това да качиш някое килце
    ако мислиш че имаш нужда може да почнеш с това http://www.bb-team.org/articles/914_...lorien-optimum след това да продължиш да четеш за храненето тогава започни да работиш но да ти го кажа с 2 думи ядеш повече от колкото изразходваш но се пак прочети статиите повече то 30 мин няя ти отнеме каквото и да правиш прави го по правилния начин

И аз съм така
    Вече изпих 3 опаковки бирена мая и ефекта вече го забелязвам...ям повече и оттам идват и килцата леко по леко трябва само много търпение

Град
    Plowdiw *
    Цитирай Първоначално написано от IvcHe7y
    И аз съм така
    Вече изпих 3 опаковки бирена мая и ефекта вече го забелязвам...ям повече и оттам идват и килцата леко по леко трябва само много търпение
    а за колко време горе-долу ги изпи тия 3 опаковки? и наистина ли има ужасен вкус бирената мая?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си