.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

:X Незнам как да постъпя:(

Има едно момче,по което бях луда преди време.Само,че вчера незнам какво стана.Срещнахме се,започнахем да си лафим,ама той не спираше да казва колко ме харесва,как иска да бъде с мен и т.н........Отнавна бях спряла да чувствам нещо към него.Но сега като си говорехме имах чувството че щях да откача......сякаш чусвтвата ми към недо се върнаха. Проблема е .... че той пуши трева(рядко де ама пуши),приятелите му(всъщност двама от тях) са .... Ако родиелите ми разберат че ходя с такъв пич...... няма да са съгласни.Иначе ми е хипер яко с него.Той е различен,от тези който го заобикалят.Обожавам го.Само,че ако станем гаджета(на там вървят нещата) последствията няма да са добри. Най-добрата ми приятелка е на същото мнение.Но аз много,много искам да съм с него Та както са тръгнали нещата май ще трябва да му кажа НЕ А не искам да става така...иска ми се да го задъжа до себе си...... Но незнам как да му дам такъв отговор,който едновремено казва да и не Или по някакъв начин да забавя темпото,тъй като нещата се развиват мноого бързо.Мисля,че така ще го опозная по-добре.Та някой от вас може ли да ме посъветва как да забавя развитието на нещата и ако ме попита дали искам да съм с него как да му кажа и да и не

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Епа обесни му това което ги написа тук.Че заради тревата и вашите общо взето!А тръгнеш ли с него ще пропушиш и ти покрай компанията му!

Не съм напълно сигурна, но мисля, че ако му кажеш, че го харесваш, но искаш да го опознаеш повече може да те разбере .. но не познавам лично момчето и не знам как би реагирал .. това е личното ми мнение [/u]

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Кажи му просто, че искаш малко време, излизайте често. Без значение какво ти казват, щом искаш да си с него - давай! Това че пуши трева от време на време - стига да е само с тревата нищо толкова няма. Половината ми познати сигурно пушат (е, да познати, не приятели), но това не ми е пречило да си общувам с тях нормално или да ми пречи на преценката за някого.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Нужно ли е ваще да разбират? Пък и като искаш да си с него к'во ти пука от мнението на хората?
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Когато общувам с някого и мен не ме интресува дали пуши,пие или прави каквото и да е било.Но когато става въпрос за по-близки отношения,тогава е друго.Мнението на хората не е интересува ни най-малко.Но нашите трябва да знаят -поне майка ми.Не мога да крия.А и така ми е по-спокойно.Но сега като размисля над нещата-просто имам чувството че нещата няма да се получат Ако тръгна с него всичко ще се промени.Баща ми страшно много се страхува за мен-обича ме много,прави всичко което е по силите му за да може семйството му да е добре,а аз сега ако му кажа че ходя с момче,чийто външен вид той ненавижда,както и това което Л прави....а и не мисля че Л ще се промени ако му кажа че тревата и приятелите му не ме устройват.Ще ме разбере,ще ми даде време да го опозная,но няма д се промени. Посъветвайте ме ако ми предложи как да му кажа и да и не

Голям фен Аватара на rammstein123
    Като въобще не си сигурна какво да правиш, защо изобщо се занимаваш..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Няма как да му кажеш и да, и не. Или искаш, или не искаш.
    Може да му кажеш, че те привлича, но ти трябва малко време, за да решиш. Кажи му за нещата, които те притесняват и не виждам за какво толкова се притесняваш след като ти е приятно с него.
    Той ако държи поне малко на теб, предполагам ще те държи далеч от тревата и другите работи. Пък и сама каза, че рядко пуши, не е някакъв наркоман.
    А с вашите мисля, че може и да пропуснеш частта с пушенето.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    На колко години си ?
    А инъче мисля че не може родителите ти да определчт с кого да си.Ако му кажеш за приятелите може да го изгубиш.А това с тревата си е негово решение не можеш да му казваш какво да прави,особено като самата ти каза че не е много често.

На 15 съм. Аз не съм казала,че искам да заставам м/у него и приятелите му,както и не мога да му кажа да остави тревата.Просто споменах че това не ми допада

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Защо мислиш, че има нещо лошо в тревата? Съучениците ми пушат трева, дори стоя до единия и мога да кажа, че си е съвсем естествен. Познавам доста хора, които пушат трева, но това не ги прави по-малко хора. И защо трябва да го отгказваш от тревата? Ти си го харесала такъв, какъвто е. Не мисля, че ще направи такъв жест да остави приятелите си и тревата, за да е с тебе. И пак казвам, че тревата не е толкова лошо нещо. Ако мислиш, че нищо няма да стане и виждаш толкова пречки, просто му кажи, че искаш да си останете приятели.

Цитирай Първоначално написано от dolly
    Аз не съм казала,че искам да заставам м/у него и приятелите му,както и не мога да му кажа да остави тревата.Просто споменах че това не ми допада
    Не искам Л да оставя тревата заради мен.Просто това е една от причините да не мога да бъда с него.Ако нашите научат че ходя с момче което пуши трева сигурно няма да ми позволят да се виждам с него или ще ме посъветват да прекратя връзката си с него

Голям фен Аватара на rammstein123
    Обаче наистина разсъждаваш като 11-годишна.. Хората, които пушат трева, не са по-различни от тези, които не пушат.. Защо всички мислят марихуаната за нещо едва ли не радиоактивно, е..аси.. -.- Просто не казваш на вашите и толкова. И хората ти дават съвети, ти продължаваш да повтаряш същите глупости.. Или да, или не, няма друга опция.. Ако тревата ти е проблем, трябва да си наистина много куха/консервативна/незапозната..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Замислих се дали да напиша какво мисля, въпреки че по-добър съвет не мога да ти дам.

С такива хора не се занимавай дори и 1000 пъти да ти каже, че те харесва. Шанса да те хареса друго момче, което не пуши трева и ти да го харесаш също е в пъти по-голям от този да потръгне с това момче и да си прекарате прекрасно

И аз харесвах едно момиче, но пушеше трева. Тя ме нави да опитам, но за щастие на мен не ми подейства никак До ден днешен си мисля, че това с тревата е просто газария и само един тъпак може да пуши трева (редовно).

Специални поздрави, бате Митко
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Накарай го да избере.Тревата или ти.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    София
    Просто му обясни,че вашите няма да ти дадът да общуваш с него като взима наркотици.Макар,че т може и да не разбират.Пък и ти дори да тръгнеш с него,не е казано,че и ти трябва да почнеш да взимаш трева.Даже като си с него може да го откажеш лека по лека от тия работи.Имай воля и търпение.

..Олеле малеле божее ;дд
    Ми, първо, искаш време, нали? Кажи му, че в главата ти е малко каша в момента и имаш нужда от малко време...И сега идва по-трудната част-родителите. Съмнявам се, че ще те разпънат на кръст, ако излизаш с него, но в крайна сметка първо премисли и после говори с тях. Кажи им, че може да не е перфектен, но за теб той е важен и ти искаш просто да знаят, че излизаш с това момче и че няма от какво да се притесняват. Мисля, че ще те разберат, ако не са страшните цербери.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    По-добре не се занимавай с наркомани. То от трева се почва и след 2-3 години ще е 2 метра под земята...
    ваУ рокс
    Grell

Доли и ти го харесваш и той те харесва ами давай момиче... Дери напреде ^^ Пък относно тревата... ако го помолиш да я спре и ако наистина държи на теб и те иска ще я спре... заради теб... дефакто.. или Доли или Тревата :P ^^ Пък относно родителите... не е казано че трябва да разбират за теб и нег0 ^^
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    О боже :Д Майка ти няма нужда всичко да знае, ти не си длъжна да пропушваш, той нека си пуши за него си е Какъв е проблема?

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    О боже :Д Майка ти няма нужда всичко да знае, ти не си длъжна да пропушваш, той нека си пуши за него си е Какъв е проблема?

+1
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Накарай го да избере.Тревата или ти.
    aхахахахахахахаахаха

Не се обиждай, но мислиш като 10 годишно дете. "Мама трябва да знае", "Наш'те к'во ще кажат" .. Просто не знам какво да ти кажа, наистина Тревата (поне за мен) е хубаво нещо ;д Смисъл, ти казваш, че той пуши рядко, така че какъв е проблема? А пък и вашите к'во толкова ще кажат. Даже, за какво изобщо трябва да има казваш?! Ако толкова много държиш да знаят можеш просто да пропуснеш частта с тревата. Какво толкова?
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

"ако не трябва,а ми се иска значи може !"

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, какво като пуши трева от време на време. Ако не е пристрастен към нещо по-сериозно и не ходи нон-стоп напушен, не мисля, че би било такъв проблем. Може да го прави от скука. Ако е с теб и не му е скучно, може дори да спре
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Вие па .. Като понякога си пуши трева да не някакъв изпаднал наркоман.
    Много мои познати си пушат трева от време на време. Това не значи нищо.
    За едната трева да го изоставяш. Ако много го харесваш не разбирам какво те спира? Обаче както викаш, забави малко нещата, но не го отрязвай заради такива глупости. А това да избира между тревата и теб, е много тъпо. Едва ли ще избере момиче, което дори не е негово гадже и което му поставя условия още преди началото на връзката им.
    Ама това си е моето мнение по темата.
    Също така вашите не е нужно да знаят с подробности живота на момчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си