- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
хайде бягай да тренираш... като станеш на 15 да си по опитна от какичката дето ти е взела гадженцето...
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Ами ти трябва да си много с***ана да направиш тройка с 17 годишно момиче(по опитна от теб).. разбирасе ,че на нея ще обърне повече внимание.. изпусна си влака момиче..![]()
Първоначално написано от Gr0zDan0v
Амии той светаааа му се вижда краяяя. Викат 2012 наближава давайте двойки тройки анални ...![]()
Нема кво повече да се кажеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Много тъпа постъпка..Щом си достатъчно голяма за секс и за 3ки какви са тези глупости които правиш?Много зле..Грам мозък нямаш май хах...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от Maceto96
МММ невероятно 14 годишните 3-каджиики се множат със всеки изминал ден и то в форума...а какво ли става по светът ....![]()
![]()
Върна се в гадната реалност,където даже и ръката му се дърпа...Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
Първоначално написано от amk933
цялата първа страница прочетох вие добре ли сте?Наистина ли се хванахте на това, че давате сериозни отговори??
DevilWish, ами това? Ако девойката е родена през '96...![]()
Първоначално написано от Maceto96
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Айде спрете верно вече...всеки има право да прави каквото си поиска.
На 14 .... u тройка браво бе ! Ще си биеш главата.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
\Първоначално написано от Gr0zDan0v
/
Леле, чувствам се толкова изостанала сред 14-15 годишните, които правят 3ки. Не съм правила, а съм на 18!![]()
Ако темата е истина: С приятелят ми като обсъждахме идеята за 3ка той ми каза "Ще я плющя повече, няма да се сърдиш, теб ще имам да те плющя в друг ден" (каза го по друг начин, но разбрах, че искаше да се предпази от това да не се сърдя, ако се почувствам пренебрегната) И като се замислиш (ако това по някакво случайно стечение на обстоятелствата ти се отдава), си е нормално. Теб те чука редовно, а нея едва ли ще я чука повече. Приятелят ми има и един лаф "Чужда булка се чука като за последно" ... понеже е възможно наистина да е последно.
Дали е охладнял? И това е възможно. Виж, не е задължително да те остави или да е харесал другата или другите куп глупости дето ти наговориха, но за 18 годишен е много вероятно. Струват ми се неориентирани (понеже все още се ориентират с долната глава).
Занапред ще знаеш.
Какво ти нещо неуписуемо,тва си е пълен разврат...Първоначално написано от Lorein
![]()
А за Maceto96 нямам думиГордееш ли се от себе си?
Колкото повече теми чета в тоя форум-толкова повече се обеждавам,че съм стара вече за тук.Пикли на по 14 години ми правили тройки,четворки ,че сигурно и осморки..а и авторке колко сериозна връзка очакваш от момче,което за да си поразнообрази сексуалния живот не търси нещо ново във вашите отношения ,а направо си търси нова мацка. И как въобще може да се съгласиш на такива взаимоотношения.Та т'ва си е твоя приятел, не е за общо ползване
Незнам,явно не ги разбирам тея работи.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Мило момиче:Първоначално написано от SonyaPld
Та ти просто не знаеш какво правиш. Говориш за тези неща с такава естественост, че ми се ще тези, които са ти го внушили, откъдето и да е - телевизия ли, списания ли, приятели ли (също жертва на пропагандата) - да бъдат изправени пред съд.
Ти нямаш никаква вина. Използват те, а ти си мислиш, че това е естествено и весело. Не знам как изобщо да те убедя в противното.
Приканвам всички що-годе зрели, които говорят за свободен личен избор, да се замислят.
Страшни времена.
.
![]()
![]()
![]()
Леле, колко са ми смешни такива.![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
Е в крайна сметка се разделихме .Ама не мисля,че стана заради 17 годишната.Така го решихме и той сега не е с нея.И темата не е ебавка.Обаче нещо тва където бях слушаала,че с две момичета е готина тройката нещо не съм съгласна.Мисля,че с две момчетата ще ми хареса повече....![]()
Първоначално написано от SonyaPld
![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
И чаршафа стиснат отзадПървоначално написано от aizberg
![]()
The time's for sobieski
точно! и аз си мислих, че съм потресена от авторката на темата, ама това набор 96 да прави тройки и от двата вида вече ме разби тотално.абе какво става тука. когато аз бях на 14 темите ни с приятелките бяха за учене, излизане и всякакви други простотии, но не и секс, камо ли тройки. казвала съм го и преди ама и тук му е мястото: аз на 14 незнаех разликата между момчета и момичета, те тройки правят.Първоначално написано от Gr0zDan0v
уха, на 14 годинки тройки, аз на 22 съм и още не съм праил секс![]()
искам да питам авторката на колко го е направила за първи път?От любопитсво, не съм тръгнал да я съда като вас![]()
...
Пробвай и ще разбереш.Първоначално написано от SonyaPld
![]()
Welcome to the Jungle...
Деградацията на младите ,още в училище е плашеща.Дано някой се събуди и да се направят промени.Едва ли само с мили приказки ,че се налее на тия деца ,че секса не е игра и не може на по 14 години тройки да правят.Вечерен час трябва да се наложи на непълнолетни ,както и задължителни униформи.Има и редица други неща ,които могат да се наложат за да се постегне малко младежта...
тройката е хубаво нещо (: