- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
тройка с две момичета е приятно нещо![]()
Някой да вземе да заключи темата защото всеки пише едно и също колкото да трупа мнения според мен вече тази тема няма смисъл..![]()
Темите за тея 14 годишни ми прилича на нещо излязло от LOVE.NET![]()
Никога не умираш девствен,
живота те преебава.
А спазихте ли правилото за тройка ? Третия винаги ама ВИНАГИ трябва да бъде непознат. Иначе се получава вашата ситуация!Още си млада и зелена за такива връзки. Не е толкова просто.. ще ни шиба и 2-те и кеф голям.. гледала си 2 филма и си се филмирала и ти.. Човешкия живот не е толкова прост, колкото ви изглежда. Мислете... главата при човека не е за равновесие!
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
на 14 тройка?Чудя се какво става с поколението след 94 ? м? В институцията, наречена училище вече на нищо ли не ви учат?
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
и двата крака тамПървоначално написано от RaWw
![]()
Първоначално написано от Evelynn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-во евала, че си праила тройка ( и аз искам такава мацка )
2- ро ти си много проста..как си могала да направиш тройка - нормално е да обръща повече внимание на другата
Извод: Прецакана си
И ръцете даже вече му са дърпаха.Първоначално написано от iWinYouLose
И с човешки глас му викаха стига беее стига ще ни умориш
![]()
Тогава той заспа в и краката поеха смяната до края на ноща!
![]()
да и аз така мисля.. мъжете си падат много по палавите какички.. и палави езичета.. а ти така като постоянно го питаш ''Кво ти е бе '' след време да няма Амаа моля тееее върни се при менннннннннн ;д да няма олее оная курва нещастна.. ;х да дам на приятеля ми ..да чука по-голяма от мен очевидно и по-опитна ..пред мен ! НИКОГА !Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
![]()
...
на 14 правиш секс !!!!!!!!!!!!! мале мале![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малее чуствам се назад с материала..... аз за секс не съм мислила още (смисъл че не искам да бързам), а тя на 14 вече тройки прави
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак излизам няква супер старомодна и задръстена
![]()
![]()
![]()
![]()
(между другото съм на 14)
боже господи на къде отива светът...после що на 14 с по 2 аборта![]()
![]()
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.
Според мен темата се изчерпа и вече е за КЛЮЧ!
Пък и авторката вече каза че не са заедно.