.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Объркана съм

Преди повече от половин година ходех с едно момче, което наистина много харесвам. Когато се разделихме, той ми каза, че съм никоя и че му се иска да не ме познава. Когато тръгнахме на училище първите няколко пъти като се разминавахме си подмятахме някоя друга заядлива дума, попитах най-добрия му приятел дали той някога е имал чувства към мен и той ми каза, че има но ми е бесен за нещо, и ме посъветва да му напиша какво ми е. Аз му написах и следователно не получих отговор. Някъде седмица след това те бяха на лагер и той ми се обади. Докато говорихме той ми каза, че има още чувства към мен, и че като се върне иска да се видим. Когато се върна сякаш нищо не беше ставало, отново не ми говори и пак се подминаваме сякаш не се познаваме. Сега не знам какво да правя, да забравя ли за него? Ужнасно ме обърка с това обаждане, моля ви дайте ми съвет какво да правя.

според мен още има чувства към теб но на инат не ти ги показва някои момчета ако ги обидиш с нещо и край отиде .. вероятно си го обидила с нещо и той сега ти го връща като си играе с теб ...

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Направи се и ти, че нищо не е станало и чакай да те потърси той...

Как все на мен ми прилагате тези смотани номера, пък на другите не искате
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Град
    София
    Според мен още има чувства към теб.Помоли го за разговор.

пробвах, като ме пита какво искам и аз кажа да поговорим той ми казва "аха ясно" и си влиза в класната стаята..

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Цитирай Първоначално написано от song91
    пробвах, като ме пита какво искам и аз кажа да поговорим той ми казва "аха ясно" и си влиза в класната стаята..

Тъпак... приложи някой женски номер! Провери в интернет. Не мога да повярвам, че карам момиче да прави подобни работи, ама пича е желязно тъп
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Град
    София
    Просто му се извини като го видиш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Просто му се извини като го видиш.
    Тя да му се извини?! Тя на него?!
    Не ви разбирам. Ясно е, че той не знае къде се намира и я върти на малкия си пръст, ама с тия недодялани съвети не й помагате.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не ви разбирам. Ясно е, че той не знае къде се намира и я върти на малкия си пръст, ама с тия недодялани съвети не й помагате.
    Ти прочетели цялата тема или през редовете четеш?
    Или пък може и само мен да ме четеш?

попитах най-добрия му приятел дали той някога е имал чувства към мен и той ми каза, че има но ми е бесен за нещо
    ^^Виж този цитат,е явно има за какво да му се извзини,след като го е ядосала с нещо.Така е редно.Тя да го пита за какво и е ядосан,той да и обясни и тя да му се извини.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Вероятно е размислил за разговора ви и за това се прави, че не го е имало. Според мен обаче ти трябва деликатно да подходиш към него и да разбереш какво става, защо ти се сърди. Може да го поканиш на кафе, защото например не искаш повече да се правите, че не се познавате. Говорете си по-общи неща - кой как е и какво прави и ако изскочи случай - питай го дали не иска да си поговорите по-сериозно. Ако и ти имаш чувства към него и искаш да се съберете му го кажи.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абеее МАЙНАТА МУ бе .. арее като толкова се праи на сърдит и огорчен да се оправя!! .. тъпак ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Ти прочетели цялата тема или през редовете четеш?
    Или пък може и само мен да ме четеш?

попитах най-добрия му приятел дали той някога е имал чувства към мен и той ми каза, че има но ми е бесен за нещо
    ^^Виж този цитат,е явно има за какво да му се извзини,след като го е ядосала с нещо.Така е редно.Тя да го пита за какво и е ядосан,той да и обясни и тя да му се извини.
    Прочела съм темата. Не истерясвай, че само теб те чета.
    Когато се разделихме, той ми каза, че съм никоя и че му се иска да не ме познава.
    Ти след подобни думи би ли се извинила? Ама честно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    престанете да слушате ''най- добрите приятели'' на когото и да било, защото това са неговите/ нейните близки хора, не вашите. защо си мислиш, че онзи не те е излъгал, като ти е казал, че момчето все още има чувства към теб? нищо чудно да са го направили, за да се базикат or smth. кой знае колко им е акъла.
    каквото и да е станало, ясно е едно- момчето не се интересува от теб.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на BladeDancer

Re: Объркана съм

Преди повече от половин година ходех с едно момче, което наистина много харесвам. Когато се разделихме, той ми каза, че съм никоя и че му се иска да не ме познава. Когато тръгнахме на училище първите няколко пъти като се разминавахме си подмятахме някоя друга заядлива дума, попитах най-добрия му приятел дали той някога е имал чувства към мен и той ми каза, че има но ми е бесен за нещо, и ме посъветва да му напиша какво ми е. Аз му написах и следователно не получих отговор. Някъде седмица след това те бяха на лагер и той ми се обади. Докато говорихме той ми каза, че има още чувства към мен, и че като се върне иска да се видим. Когато се върна сякаш нищо не беше ставало, отново не ми говори и пак се подминаваме сякаш не се познаваме. Сега не знам какво да правя, да забравя ли за него? Ужнасно ме обърка с това обаждане, моля ви дайте ми съвет какво да правя.
    Пича ти е сърдит много за нещо.. По-добре другия път като го видиш му кажи едно "извинявай с каквото и да съм те наранила" и го остави.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Прочела съм темата. Не истерясвай, че само теб те чета.
    Когато се разделихме, той ми каза, че съм никоя и че му се иска да не ме познава.
    Ти след подобни думи би ли се извинила? Ама честно!
    Еми,ако обичам човека,да,пък и като знам,че го е казал в изблик на нерви.
    Още повече,след като е казал,че има чувства към мене и най-вече след като причината е в мене.Пък и съм го правила.Извинявам се,когато греша.И,ако съм убидила някой.Той дали след това ще ми прости или не си е негово решение.Мен са ме учили на някой принципи,така да се нарече,още от малка.

Избирай или гордостта си, или момчето.
    Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Toй явно не знае какво иска остави го

Всъщност скъсахме в момента в който му казах че наще искат да ме пратат в Америка. Докато говорехме му се извиних и той ми каза, че няма за какво да му се извинявам...

Да беше толкова лесно колкото и да се каже...

В никакав случай не се унижавай да му званиш! Той е този който те е търсил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си