.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

wow игра помощ- не ми зарежда магията

Здравейте знам че това не форум за такива въпроси но бързо трябва да си оправя проблема,и понеже знам че тука има много активни и се някой играе wow и разбира

Въпроса ми е.. стана така че ме убиха няколко пъти(с героя паладин съм 40 ниво) и нещо ми стана със първата магия не иска да се зарежда,магията се казва ,,crusader strike,, моля помогнете ми!!!И другото което е ми показва моето тяло под картата цялото в червено,явно съм се изпочупила от толкова убиване как да се поправя

П.С. Не ме питайте как съм стигнала до 40 ниво щом нзм елементарни неща,героя е на гаджето ми и се възползвах докат го няма да играя..и напраих сумати поразий Дано някой ми помогне да го оправя до 5 часа

Грешен раздел.
    Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    грешен раздел

и следващия път се научи да не ръчкаш в на гаджето ти работите
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Хах, еее миличка не играя WOW и раздела е грешен...

той ми даде,но аз понеже не разбирам много и ме убиха,знам че раздела е грешен но моля някой да ми помогне

пиши на някой админ в сървара в който играеш
    • God is a D J •

Срам ме е че съм компетентен по въпроса ама 6-7 клас и аз го играх ...добре де и 8-ми. Както и да е. Начи виж сега ясно ми е че играеш на пиратски сървар иначе това нямаше да се получи. Влез в сайта на сървара и виж дали има такова за де-бъг.Ако не, пиши на някой админ. Като влезеш в играта има едно Write ticket или нещо такова беше.Админа ще ти го оправи.Надявам се да стане ако имаш въпроси за играта питай

Ама ако е в игран сървър, като използва write a ticket, скоро няма да й обърнат внимание. Аз веднъж така си стоях 5 дена.
    Иначе от сайта на сървъра наистина може да се оправи. Където играх, като си влезна в акаунта и ми показваше героите и си имаше бутон и като го натисна, ме изпращаше там където ми бешее .. хм къщата ли, абе там където като натиснеш един син кристал и те отвеждаше. Божичко нищо не помня.

Айде да се изкаже 1 уоу маняк а Не ти работи магията защото то си счупен и магията не работи защото то счупен уеп - няма магия защото то ва е меле магия за да се поправиш намери най-близкия лагрер или град и търси Blacksmith или ковач до мини картата има 1 лупа натискаш я и после в листа който ти излиза натискаш малката наковалния или чук беше javascript:emoticon('') но маи пишеше Repairs най-често са около наковални и работят кликваш на тях и после на наковалнията ще платиш малко голд но си готов ако има нещо пиши.

Цитирай Първоначално написано от Lolomg
    Айде да се изкаже 1 уоу маняк а Не ти работи магията защото то си счупен и магията не работи защото то счупен уеп - няма магия защото то ва е меле магия за да се поправиш намери най-близкия лагрер или град и търси Blacksmith или ковач до мини картата има 1 лупа натискаш я и после в листа който ти излиза натискаш малката наковалния или чук беше javascript:emoticon('') но маи пишеше Repairs най-често са около наковални и работят кликваш на тях и после на наковалнията ще платиш малко голд но си готов ако има нещо пиши.
    Не играя в пиратски сървар,а в такъв в който си плаща приятеля на брат ми по 15 долара.Иначе го оправих благодаря ти))Много ми се играеше ама кат не разбирам много много и кат направя беля,трудно се оправям сама

Re: wow игра помощ- не ми зарежда магията

OFF TOPIC

Цитирай Първоначално написано от mariq90
    П.С. Не ме питайте как съм стигнала до 40 ниво щом нзм елементарни неща,героя е на гаджето ми
    Не играя в пиратски сървар,а в такъв в който си плаща приятеля на брат ми по 15 долара

Еми според теб като казах че съм маняк да не си помисли че съм в пиратка и аз плащам и ти обяснявах просто как да се поправиш защото то итемите се чупят от различни ситуации

Re: wow игра помощ- не ми зарежда магията

Цитирай Първоначално написано от Rivas
    OFF TOPIC

П.С. Не ме питайте как съм стигнала до 40 ниво щом нзм елементарни неща,героя е на гаджето ми
    Не играя в пиратски сървар,а в такъв в който си плаща приятеля на брат ми по 15 долара
    олеее че сам зле исках да кажа че си плаща братат на приятеля ми,пък той играе когато него го няма,а аз от скоро когат пък приятеля ми го няма и така

Еми според теб като казах че съм маняк да не си помисли че съм в пиратка и аз плащам и ти обяснявах просто как да се поправиш защото то итемите се чупят от различни ситуации
    Благодаря че ми помогна,за 2ри път играя и досега само съм гледала и не разбирам много,но все пак се оправих

Няма проблеми ако има нещо лс или ако имаш въроси питай го на кои Ралм играе ако сме на 1 може направо в играта да ме питаш

Няма проблеми ако има нещо лс или ако имаш въроси питай го на кои Ралм играе ако сме на 1 може направо в играта да ме питаш

каза ми storm skil - или нещо подобно,не знам дали така се пише

Stromscale е не сме от 1 се пак ако има нещо ЛС

Stromscale е не сме от 1 се пак ако има нещо ЛС
    да може и така да е))Добре ако ми потрябва нещо ще ти пиша))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си