.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Хранене ?

Супер фен Аватара на fatrat
    1 грам протеин=4 калории
    1грам въглехидрат = 9 калории

Тва 6 дена без 1 със е много относително, щото може да си съсипеш диетата с размах. Тоест за седмица ти трябват да речем 15к калории а ти в един ден като издеш 5000 ти остават 10к. За останалите 6 дена за да си на 0 (без да сваляш) трябва да ядеш по 1666 калории,което е достатъчно за 50 килограмова 6-токласничка която не тренира. Така ,че сметни си отрицателния калориен баланс, от там си гледай какво да направиш в менюто си. Никой няма да седне да ти ги пише на готово, единствено щото си нов Всички сме почнали от 0 някой от -10, обаче сме чели. Айде успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    1 грам протеин=4 калории
    1грам въглехидрат = 9 калории

Тва 6 дена без 1 със е много относително, щото може да си съсипеш диетата с размах. Тоест за седмица ти трябват да речем 15к калории а ти в един ден като издеш 5000 ти остават 10к. За останалите 6 дена за да си на 0 (без да сваляш) трябва да ядеш по 1666 калории,което е достатъчно за 50 килограмова 6-токласничка която не тренира. Така ,че сметни си отрицателния калориен баланс, от там си гледай какво да направиш в менюто си. Никой няма да седне да ти ги пише на готово, единствено щото си нов Всички сме почнали от 0 някой от -10, обаче сме чели. Айде успех!
    1 грам протеин - 4 калории
    1 грам въглехидрат - 4 калории
    1 грам мазнини - 9 калории

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Ясно, няма проблем ще се оправя, само се доразберете 2-мата кое е вярно или айде да не излезна интригант... оставете, аз ще потърся сигурен изсточник. Благодаря много отново
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Мега фен
    Еми чел съм в учебник по Биология това,когато бях 5 ти ли 6 ти ли клас! Не знам в България кога го учат,щото не съм учил там!

Мега фен Аватара на Chacho
    При нас е към 9-ти клас, биохимията от задължителната подготовка и Download Virus е дал адекватен отговор за количеството енергия. (Естествено под калории разбирайте килокалории - kcal).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Аз от когат се помня все се опитвам да кача,лято - зима все тая.
    Ти ли си на снимката,аватара?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Аз от когат се помня все се опитвам да кача,лято - зима все тая.
    Ти ли си на снимката,аватара?
    Да,трябват ми още 5-6 кила кооооооооооооооооооолкото може по-чисто ..

Супер фен
    Ахам. Еми атлетично тяло. Не знам какво повече искаш от това. Може да се каже,че имаш здраво тяло,въпреки погрешните тренировъчни програми. Може би добър ген или поне тъй си излязъл на снимката. Много време не се показваше. Мислех си някоя щека много висок,но слаб и това те притеснява. И без никакви анаболи към 20-25 години,хормонът ти отива на макс.И мускулите бухват като козунаци (Великден идва)
    Виждал съм го от момчета в махалата. Има дето нищо не тренират,обаче над 20 г. тестостеронът расте и мускулите сами набъбват с малко повече ген и късмет. Излишно блъскаш толкова много железата,имаш добра физика

Мега фен Аватара на Chacho
    Хубаво е да си правиш наблюдения и вадиш изводи, но не си бил до този човек в залата, за да видиш колко се поти. Грешни, верни, ефектът е налице. Времето, което е прекарал в залата - също. Уважавайте чуждия труд!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Трябва ми релеф,ама за тоя релеф ми трябват още 5-6 кила чисто,ако може повече е добре дошло!Пак казвам трябва обаче да е чисто..

И тренировките ми са си нормални.. Не знам от къде разгада,че са грешни ? Сигурно си медиум или нещо от сорта,не им разбирам много на тези паранормални неща..

Супер фен
    Ами,сам пишеш в една от темите,че си тренирал погрешно.Претренирал си с много дни,по 3 часа и повече,с безброй упражнения.
    Ииии освен това съм голям разбирач по фитнеса и културизма.Всичко знам.

Мега фен
    Ами,сам пишеш в една от темите,че си тренирал погрешно.Претренирал си с много дни,по 3 часа и повече,с безброй упражнения.
    Ииии освен това съм голям разбирач по фитнеса и културизма.Всичко знам.
    Да наистина,бях претренирал,но не си личи на снимки..Главно бях претренирал и ръцете нещо се стресираха и ми го турнаха отзад Още се въстановявам,за да разбереш за какво говоря трябва да ми хванеш трицепса..Въпреки,че може да изглежда добре,не е като преди КОРАВ КАТО ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Аз напълно спрях въглехидратите още от първия ден,когато реших,че ще отслабвам и стягам
    И аз си мислех,че без хляб и сокове и такива неща не мога,ама то било лесно Преди на едно ядене поне 10 филии изяждах
    За 10 дни съм -2КГ,ама много тичам и правя упражнения ! Усещам стягане на кожата около ръцете и,като цяло за сега съм доволен от резултатите .Обаче на моменти си е доста отчайващо,но си казваш,че няма накъде идва лято и готово Кофтито е,че пилешкото и всички неща,които са ти нужни за хранителния режим не са особено евтини но,стига да имаш пари няма проблем
    УСПЕХ !
    Мерси, а колко килограма си... Питам, понеже аз 2 килограма ги свалям за 3 дни ( 3 дни карах на ябълки и портокали да видя как е, но ме пребори апетита)

Град
    Казвам от личен опит! +тва не от кое се захранва мозъка ,а от какво има нужда! Прави разлика Това като си пусках изследванията ми го каза лекар!
    Ако ти кажа,че много много на лекари не вярвам
    Е, се пак човека си е учил за това. ... и на мен не ми остана много ...
    Наложило се на един инжинер да ходи на доктор... и казал: "Кат' са знам к'ъв инжинер съм и ме е страх да ида на доктор"

Супер фен Аватара на fatrat
    о повярвай ми, ако не си е купил изпитите доста доктор ще да е. Само за фармацевт изпиитите са нечовешки ,а да станеш дори един общо практикуващ лекар ...

Мега фен
    Лекари..Кво ще ми помогне ? Като му казвам,че взима протеинов шейк и той ми казва,че ще бъда импотентен..

Супер фен
    Лекари..Кво ще ми помогне ? Като му казвам,че взима протеинов шейк и той ми казва,че ще бъда импотентен..
    Ще останеш без поколение,момче Слушай докторите! После много ще се мъчиш без секс

Мега фен
    Ще останеш без поколение,момче Слушай докторите! После много ще се мъчиш без секс
    Да бе! Веднага спирам млякото ! Наистина това мляко ти резва топките

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от Bakemono
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Аз напълно спрях въглехидратите още от първия ден,когато реших,че ще отслабвам и стягам
    И аз си мислех,че без хляб и сокове и такива неща не мога,ама то било лесно Преди на едно ядене поне 10 филии изяждах
    За 10 дни съм -2КГ,ама много тичам и правя упражнения ! Усещам стягане на кожата около ръцете и,като цяло за сега съм доволен от резултатите .Обаче на моменти си е доста отчайващо,но си казваш,че няма накъде идва лято и готово Кофтито е,че пилешкото и всички неща,които са ти нужни за хранителния режим не са особено евтини но,стига да имаш пари няма проблем
    УСПЕХ !
    Мерси, а колко килограма си... Питам, понеже аз 2 килограма ги свалям за 3 дни ( 3 дни карах на ябълки и портокали да видя как е, но ме пребори апетита)
    Бях 92 в момента 90 може вече и по малко
    Аз лично искам да гледам резултатите в огледалото а не на кантара
    Липсваше ми сладкото много ама си намерих решение,степче разтворено в кисело мляко става перфекно

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    И сте ме разбрали погрешно,като казах лятото иде имах в предвид,че почваме да се разсъбличаме и т.н
    Според мен лятото е най добрия сезон за сваляне,стягане и т.н
    Най добри условия за спорт има,сек'ви плодове,зеленчуци и т.н Пък и много вода се пие
    Да еба майка му,колко пъти използвах "и т.н"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си