- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранене ?
1 грам протеин=4 калории
1грам въглехидрат = 9 калории
Тва 6 дена без 1 със е много относително, щото може да си съсипеш диетата с размах. Тоест за седмица ти трябват да речем 15к калории а ти в един ден като издеш 5000 ти остават 10к. За останалите 6 дена за да си на 0 (без да сваляш) трябва да ядеш по 1666 калории,което е достатъчно за 50 килограмова 6-токласничка която не тренира. Така ,че сметни си отрицателния калориен баланс, от там си гледай какво да направиш в менюто си. Никой няма да седне да ти ги пише на готово, единствено щото си новВсички сме почнали от 0 някой от -10, обаче сме чели.
Айде успех!
![]()
1 грам протеин - 4 калорииПървоначално написано от fatrat
1 грам въглехидрат - 4 калории
1 грам мазнини - 9 калории
Ясно, няма проблемще се оправя, само се доразберете 2-мата кое е вярно
или айде да не излезна интригант... оставете, аз ще потърся сигурен изсточник.
Благодаря много отново
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Еми чел съм в учебник по Биология това,когато бях 5 ти ли 6 ти ли клас! Не знам в България кога го учат,щото не съм учил там!
При нас е към 9-ти клас, биохимията от задължителната подготовка и Download Virus е дал адекватен отговор за количеството енергия. (Естествено под калории разбирайте килокалории - kcal).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти ли си на снимката,аватара?Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Да,трябват ми още 5-6 кила кооооооооооооооооооолкото може по-чисто ..Първоначално написано от redbul2
Ахам. Еми атлетично тяло. Не знам какво повече искаш от това. Може да се каже,че имаш здраво тяло,въпреки погрешните тренировъчни програми. Може би добър ген или поне тъй си излязъл на снимката. Много време не се показваше. Мислех си някоя щекамного висок,но слаб и това те притеснява. И без никакви анаболи към 20-25 години,хормонът ти отива на макс.И мускулите бухват като козунаци
(Великден идва)
![]()
Виждал съм го от момчета в махалата. Има дето нищо не тренират,обаче над 20 г. тестостеронът расте и мускулите сами набъбват с малко повече ген и късмет. Излишно блъскаш толкова много железата,имаш добра физика![]()
Хубаво е да си правиш наблюдения и вадиш изводи, но не си бил до този човек в залата, за да видиш колко се поти. Грешни, верни, ефектът е налице. Времето, което е прекарал в залата - също. Уважавайте чуждия труд!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трябва ми релеф,ама за тоя релеф ми трябват още 5-6 кила чисто,ако може повече е добре дошло!Пак казвам трябва обаче да е чисто..
И тренировките ми са си нормални.. Не знам от къде разгада,че са грешни ? Сигурно си медиум или нещо от сорта,не им разбирам много на тези паранормални неща..
Ами,сам пишеш в една от темите,че си тренирал погрешно.Претренирал си с много дни,по 3 часа и повече,с безброй упражнения.
Ииии освен това съм голям разбирач по фитнеса и културизма.Всичко знам.![]()
Да наистина,бях претренирал,но не си личи на снимки..Главно бях претренирал и ръцете нещо се стресираха и ми го турнаха отзадПървоначално написано от redbul2
Още се въстановявам,за да разбереш за какво говоря трябва да ми хванеш трицепса..Въпреки,че може да изглежда добре,не е като преди КОРАВ КАТО ...
Мерси, а колко килограма си... Питам, понеже аз 2 килограма ги свалям за 3 дниПървоначално написано от UNITED2
( 3 дни карах на ябълки и портокали да видя как е, но ме пребори апетита)
Наложило се на един инжинер да ходи на доктор... и казал: "Кат' са знам к'ъв инжинер съм и ме е страх да ида на доктор"Първоначално написано от fatrat
![]()
о повярвай ми, ако не си е купил изпитите доста доктор ще да е. Само за фармацевт изпиитите са нечовешки ,а да станеш дори един общо практикуващ лекар ...![]()
Лекари..Кво ще ми помогне ? Като му казвам,че взима протеинов шейк и той ми казва,че ще бъда импотентен..
Ще останеш без поколение,момчеПървоначално написано от DownloadVirus
Слушай докторите! После много ще се мъчиш без секс
![]()
Да бе! Веднага спирам млякото ! Наистина това мляко ти резва топкитеПървоначално написано от redbul2
![]()
![]()
Бях 92 в момента 90 може вече и по малкоПървоначално написано от Bakemono
![]()
Аз лично искам да гледам резултатите в огледалото а не на кантара![]()
Липсваше ми сладкото много ама си намерих решение,степче разтворено в кисело мляко става перфекно![]()
И сте ме разбрали погрешно,като казах лятото иде имах в предвид,че почваме да се разсъбличаме и т.н![]()
Според мен лятото е най добрия сезон за сваляне,стягане и т.н
Най добри условия за спорт има,сек'ви плодове,зеленчуци и т.нПък и много вода се пие
Да еба майка му,колко пъти използвах "и т.н"![]()