Голям съм простак... малко цифрите ми бяха кривички и не можах да чатна какво точно да си купя да ям и затова направих най-отвратителното нещо, което съм ял... 2 целия сварени яйца (желтък + белтък) + 1 кофичка кисело млеко и положин ябълка яко бъж бъж с чопара и днес се опитах да го пия/ям ... ужасно е. Така и не разбрах тея цифри дето ми ги казвате... "ако преди си зимал 500 ся зимаш 400 после 300" ... това в грамове или просто пример е... аз предположих, че 16 грама е = на 160

Нещо тея примери ме ошашавиха... само ми кажете кво да ям и ще го ям. Почвам фитнес, реших се! Кажете ми какво и как да си приготвям да ям... колко грама от сичко (АКО знаете естествено ) и всякакви други полезни съвети, за които също ще ви бъда много благодарен Просто в интернет не съвпадат нещата... Иначе това за 6 дни без въглехидрати и 1 ден яко въглехидрати ако ми го обясните и сте сигурни ще действа, веднага се фърлям с рогата напред Ако трябва само яйца ще ям Просто искам да стана много кораво копеле, но ако сега почна ще стана 120 кила за норматив и ще имам проблеми със стави и сякви простотии