- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- каде да я намеря ?
Преди си мислех, че всичките жени са еднакви и няма значение коя ще избера...само, че след като скочих от първа,на втора, на трета, че и после само за секс ги търсех, сега вече не знам, дали изобщо някога ще съм способен да си намеря една, дето да отговаря на всичките ми критерии ....най вероятно няма да мога ..Аз ли съм виновен, че ме отблъсква невежеството и слабата образованост ....Външния вид, има значение ...макар че съм се обеждавал могогократно за по-голямата вярност на нетолкова големите красавици
Проблема ти е че търсиш перфектното момиче..което така или иначе няма да може да отговори на всички твой критерии.. Помисли си .. очакваш много от едно момиче, което може въобще да не съществува! Така че спри да мислиш за твойте принципи и се огледай.. може да намериш момиче, което да ти пасва..
Успех ..![]()
: )
Ако обичаш момичето - то става перфектно за теб. Дано си научил нещо днес.
ваУ рокс
Grell
гледай малко на около сигурен съм че ще намериш някого
Разбира се , че искам да е идеалната ...всмисъл, че намирам чар във всяка една по неин си начин, но все пак искам един ден децата ми да могат и да мислят.Първоначално написано от DreamForYou
Явно много си завишил "изискванията" ..![]()
НЯМА перфектни хора, примири се и слез малко на земята!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Та да не си перфекен? Дори и да същестува перфектната, бъди сигурен, че тя няма да избере теб. Поогледай се наоколо за други, както вече ти казаха, и слез на земята.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Първоначално написано от Hilary_
Напълно съгласна.. и аз точно това се опитвах да кажа..![]()
: )
Е под леглото провери лиАко си.. пробвай в килера
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
tell me what i wanna hear . .
След на земята. Перфектни хора няма. Къде да я намериш ли? Огледай се .. Има толкова много хора .. Отиди, запознай се с някое ново момиче, покани я на кафе, може тя да се окаже перфектната за теб.![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Както ти казаха, търсиш перфектната. Избери си един или макс два критерия и си търси момиче по тях. Ако искаш да е перфектна, може и да не я намериш.И да, когато се влюбиш в някой, недостатъците му се губят. Така че просто недей толкова да се съсредоточаваш в самото търсене, а в любовта.
Do the best - fall in love with yourself![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По твойта логика ти си идеален и си търсиш идеалната половинка.Първоначално написано от velikmitov
Но нали си чувал,че идеални хора няма.
Нито ти си идеален,нито ще намериш идеалната..нито някой друг е идеален,нито пък децата ти ще бъдат идеални.Всеки си има недостатъци,независимо дали са малко дразнещи или много.
Въпросът е дали искаш и имаш волята ,зада ги промениш,защото стига да иска и да има волята всеки може да ги промени,и да промени самият себе си.
Аз пък не мисля, че критериите са му толкова проблем. Всеки иска най-доброто за себе си и няма смисъл да се задоволява с малко.
Мисля, че проблема ти се корени в тва, че просто си приел повечето като сексуални обекти, без мозък. Опитвай се да ги опознаваш, никога не знаеш коя ще те изненада, може да е тази, която най-малко очакваш. Някои момчета просто НЕ ИСКАТЕ да дадете шанс някое момиче да ви покаже какво представлява.
Отблъсква те невежеството и слабата образованост, а пишеш "кАде" и "Обеждавал" ??!!![]()