.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

каде да я намеря ?

Преди си мислех, че всичките жени са еднакви и няма значение коя ще избера...само, че след като скочих от първа,на втора, на трета, че и после само за секс ги търсех, сега вече не знам, дали изобщо някога ще съм способен да си намеря една, дето да отговаря на всичките ми критерии ....най вероятно няма да мога ..Аз ли съм виновен, че ме отблъсква невежеството и слабата образованост ....Външния вид, има значение ...макар че съм се обеждавал могогократно за по-голямата вярност на нетолкова големите красавици

Проблема ти е че търсиш перфектното момиче..което така или иначе няма да може да отговори на всички твой критерии.. Помисли си .. очакваш много от едно момиче, което може въобще да не съществува! Така че спри да мислиш за твойте принципи и се огледай.. може да намериш момиче, което да ти пасва..
    Успех ..
    : )

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ако обичаш момичето - то става перфектно за теб. Дано си научил нещо днес.
    ваУ рокс
    Grell

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    гледай малко на около сигурен съм че ще намериш някого

Цитирай Първоначално написано от DreamForYou
    Проблема ти е че търсиш перфектното момиче..което така или иначе няма да може да отговори на всички твой критерии.. Помисли си .. очакваш много от едно момиче, което може въобще да не съществува! Така че спри да мислиш за твойте принципи и се огледай.. може да намериш момиче, което да ти пасва..
    Успех ..
    Разбира се , че искам да е идеалната ...всмисъл, че намирам чар във всяка една по неин си начин, но все пак искам един ден децата ми да могат и да мислят.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Явно много си завишил "изискванията" ..
    НЯМА перфектни хора, примири се и слез малко на земята!

Та да не си перфекен? Дори и да същестува перфектната, бъди сигурен, че тя няма да избере теб. Поогледай се наоколо за други, както вече ти казаха, и слез на земята.
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Явно много си завишил "изискванията" ..
    НЯМА перфектни хора, примири се и слез малко на земята!

Напълно съгласна.. и аз точно това се опитвах да кажа..
    : )

Супер фен
    Е под леглото провери ли Ако си.. пробвай в килера

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Ако обичаш момичето - то става перфектно за теб. Дано си научил нещо днес.
    tell me what i wanna hear . .

След на земята. Перфектни хора няма. Къде да я намериш ли? Огледай се .. Има толкова много хора .. Отиди, запознай се с някое ново момиче, покани я на кафе, може тя да се окаже перфектната за теб.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Както ти казаха, търсиш перфектната. Избери си един или макс два критерия и си търси момиче по тях. Ако искаш да е перфектна, може и да не я намериш. И да, когато се влюбиш в някой, недостатъците му се губят. Така че просто недей толкова да се съсредоточаваш в самото търсене, а в любовта.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Do the best - fall in love with yourself
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от velikmitov
    Разбира се , че искам да е идеалната ...всмисъл, че намирам чар във всяка една по неин си начин, но все пак искам един ден децата ми да могат и да мислят.
    По твойта логика ти си идеален и си търсиш идеалната половинка.
    Но нали си чувал,че идеални хора няма.
    Нито ти си идеален,нито ще намериш идеалната..нито някой друг е идеален,нито пък децата ти ще бъдат идеални.Всеки си има недостатъци,независимо дали са малко дразнещи или много.
    Въпросът е дали искаш и имаш волята ,зада ги промениш,защото стига да иска и да има волята всеки може да ги промени,и да промени самият себе си.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз пък не мисля, че критериите са му толкова проблем. Всеки иска най-доброто за себе си и няма смисъл да се задоволява с малко.
    Мисля, че проблема ти се корени в тва, че просто си приел повечето като сексуални обекти, без мозък. Опитвай се да ги опознаваш, никога не знаеш коя ще те изненада, може да е тази, която най-малко очакваш. Някои момчета просто НЕ ИСКАТЕ да дадете шанс някое момиче да ви покаже какво представлява.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Отблъсква те невежеството и слабата образованост, а пишеш "кАде" и "Обеждавал" ??!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си