.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Iphone ..

Hybrid View

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Аз няма да се учудя и ако няма такава опция тоя боклук :Д
    Боклук е щот го нямаш нали ?
    Не може да се слага,каквато искаш мелодия освен ако не ти е джейлбрейкнат тогава можеш да си изтеглиш програмата iRinger или нещо от сорта (забравих) и готово
    Без Айтюнса,тоя телефон не може

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Боклук е щот го нямаш нали ?
    Боклук, щото е боклук... За същите пари мога да си взема нещо 3 пъти по-добро. Да не говорим, че компютъра ми е по-малко пари от тоя Айфон (до колкото знам е около 1500-1600лв.)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Искам да ви попитам спешно .. Някой можели да ми препоръча реплика на Iphone защото нямам толкова пари за оригинален .. Пишете ми на скайп : pepi_9846 ! Благодаря предварително !!

Реплики

Здравейте,
    Има страхотен интернет магазин за реплики, в който са включени таблети,телефони,разгледай те го.Хубавото е,че има винаги гаранция,тестване и ако не ви хареса,може да го върнете в 7-дневен срок. Вижте: http://superpodaraci.mymall.bg/

Цитирай Първоначално написано от pepi9846 Виж мнението
    Искам да ви попитам спешно .. Някой можели да ми препоръча реплика на Iphone защото нямам толкова пари за оригинален .. Пишете ми на скайп : pepi_9846 ! Благодаря предварително !!
    Не ти трябва реплика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си