.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Изневяра или не...

Здравейте! От 8 месеца имам връзка с едно момче, много го обичам и не искам да се разделяме. В момента той е в чужбина и аз днес направих една глупост.Сетих се за бившото си гадже, с което бяхме заедно 6 месеца и реших да му звънна да го питам как е какво прави.Както казах нямам чувства към бившия и не съм му казала нищо от сорта на обичам те или липсваш ми.Чувствам се виновна и съжалявам.Сякаш съм изневерила на любимия си.Дали тази моя постъпка се смята за изневяра?Дайте съвети...

Мега фен
    хаха, не се излагай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    уАт?
    трол датс уат.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Hilary_
    ДИШАЙ, не си му изневерила ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абе хубаво я успокоявате, ама не се ли замисляте, че това е по-лошо от физическа изневяра Тя казва нямам чувства, за какво тогава му звъниш?Просто ей така?Леко не ми се вярва

Град
    София
    И само да си помислиш за него друг,значи си му изневерила.
    Даже това е по-лошо.Но ти щом си,си помислила за бившият,значи някъде дълбоко в подсъзнанието си все още го обичаш.Това,че ''нямаш чувства към бившия''и пълна илюзия.Иначе щеше ли да си мислиш за него и да му звъниш?Първо,разбери кой обичаш ,после действай.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз се сещам за бившите си любови. Не им звъня, ама се сещам. Голяма работа. Спомените ли да си изтрия! И как това да е по-лошо от сексът с тях? Или от целувката?
    Нищо не си направила, нали? Дори и да ти се е искало - не си направила. Защото това е да си верен - да превъзмогнеш себе си в името на нещо по-добро, което може да имаш с друг човек, в името на бъдещето ви заедно. Чувствата и желанията си рядко можем да контролираме. Във връзката често някои друг ни е симпатичен, привлича ни, харесваме се. И какво - видяла съм Х на улицата, усмихнала съм се или съм изкоментирала, че е готин - и хоп - изневерила съм. Не е така. Това, което може да контролираме е действията си. Да, не е било особено удачно да му звъниш, ама хора сме-можем да се чуваме от време на време с хора, с които сме имали по-близки отношения. Важното е да не прекрачим границата. Това вече си зависи от нас. Ако ходим в бившия, ако излезем само двамата, ако се целунем и правим секс - това е прекрачване на границата! Обаждането, поздравът или засечките в компания - не са.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Аз съм много ревнив и ще откача ако моята звънне на бившия лайняк!Предлагам ти да не му казваш,да не побеснее и той,иначе не е изневяра,но е малко долно!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    ^ На какво сте вие бре?
    К'во като скъсаш с някой/нокоя по една или друга причина вече никога не бива да го/я чуваш, виждаш ли? И к'во като му се е обадила? Значело, че още го обичала...Няма такава глупост просто...Нищо не пречи да държи приятелси отношение с който и да е бивш. Капиш? Лол...
    Това, че тя се чувства виновна.. и тя не знае защо ама карай.

П.П Онзи ден едно момче, с което ходех преди 2-3 години имаше рожден ден и му се обадих?!? Мамка му...май си е помислил, че още го обичам...
    Познато.. и аз сега си имам приятел, но съм в горе-долу приятелски отношения с бившия.. Нищо лошо не си направила .
    ^^^
    Бургас <3

оххх....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си