---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- БЕЗ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА !!!
ми не, че искам да е обидно, ама престанете с тоя фейсбук. Вмето мозъци в главите ви има само тоя пуст фейсбук.изброй ми 5 неща, които ще постигнеш, когато имаш 5 000 "приятели" във фейсбук?
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Пиши лс. Съжалих те, и те така.![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
не съм тръгвала да постигам нещо ама просто ми е ску4но вече с едни и същи хора да лафя . плъс това за моята възраст в момента съм си пстигнала всичко нужно така че : влязла съм си в едно от най - елитните у-ща в България , имам си отли4ни оценки тъй че що да не си вися в фб
Като ти гледам правописа,не ми се вярва да имаш отлични оценки,най-малкото да учиш в "най-елитното училище в България".. Нищо лично,но в България вече няма елитни училища.. А и всеки разбира по различен начин понятието - елит,елитно..
По темата:
Във фейсбука си има "Търсене".. Пишеш ,например ако си от София,че търсиш хора от София и ще ти излязат.. Пращаш покани и готово.. Не мисля,че беше нужно да пускаш тема,само защото ти е "омръзнало да "следиш" познатите и приятелите си"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе вие не си ли давате сметка, че всичките ви приятели в фейсбук имат достъп до опасно количество информация за вас и ако решат много сериозно могат да ви навредят? Приятели само хора, които наистина познаваш и имаш доверие (то е от оносително), ама най-малкото на които знаеш, че ако направят нещо може после да им начупиш калника, а не някакви непознати дето не ги знаеш какви са, защо са...
Моите бижута http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=391647
то си има сайтове за запознанства за тая работа
фейсбук е само за хора които познаваш
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
На фейсбук целта е на получаваш информация какво става с приятелите и познатите ти. А не да си скролнеш новините ии вместо да си кажеш "А, Пенка има рожден ден" или "Гошо ходил на ски", да гледаш непознати имена навсякъде и информация която не те засяга по абсолютно никакъв начин. Не че те засяка дали бившият ти съученик, който не си виждал от 10 години е обвързан или дали 5тата ти братовчедка се е боядисала руса, но това е друга тема.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Дай на www от моя профил и ще го намериш фб ми ;д
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Smilezzz Уча в първа немска езикова гимназия в софия или казано 91 НЕГ . Тъй кат съм осми клас сега балът ми беше 34,987 , за първа немска под 34 не влизаш . Кво ми е на правописа . Не слагам запетаи и кво толко сега просто не ми се слагат . Вие не сте ли чели - (Фейсбук сайт за запознанства можеж да комуникираш с целия свят) . Казах ви ако не сте заинтересовани по темата просто не пишете . Доста лични съобщения получих от хора които са съгласни .
За запетаите да не говорим.. А после имала отлични оценки.. А дори и да учиш в "най-елитното в целия свят" ти ако си си идиот,ще си останеш идиот.. Нищо лично.. А защо ли си имам чувството,че в скоро време и Фейсбука ще заприлича на Импулс`а .. Както и да е.. Спирам да спамя.. ;]Първоначално написано от gab4ooo
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Че той не е ли заприличал вече?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ти незнам момиче ли си момче ли си ама кой ти каза на теб че съм идиот . много добре знам кога се слагат запетаи просто ти казах че не ми се слагат . а за теб да не говорим . по две точки да не би да се слагат . я хои се гръмни некъде и ако не ти харесват темите просто не спами окей !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моят така или иначе съм го дала, така че все ми е тая..
Иначе да, това не е правилният начин да си намериш приятели, защото, по дяволите, това е интернет.. -.- Не можеш по цял ден да висиш тук, или можеш, както и да е, няма да се меся, но принципно фейсбук-а е за хора, които се познават, а не сайт за запознанства.. примерно аз имам фейсбук поради една единствена причина и т'ва са роднините ми, които живеят на майна си райна и няма друг начин да контактуваме, освен телефони и други глупости..
А относно твоят правопис.. мдам, зле е, то си личи, няма значение къде учиш.. :]
Подкрепям горните мнения относно това..
Не можеш да пишеш ' не знам ' заедно, как не се научихте, че ' не ' се пише отделно от глаголи.. -.-
Ако искаш нови приятели - в парка, с книжката. Все някой ще те заговори или ти него. Това с тия компютри, скайпове, фейсбуци и прочие ви изпи мозъците. Вече на живо не можете да кажете 2 думи и да се запознаете с някого, и по цял ден киснете вкъщи пред компа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, то така става, излизаш и изведнъж хората почват да ти говорят без да те познават.Първоначално написано от SisiStrange
Не, тъжната истина е, че без фейсбук или общи приятели, няма начин, без да се натрапиш. Всеки знае, че с непознати не се говори, освен в случаи на изключение.
Окей , какво всички я нападате ? .. Пуснала е такава тема и това е , аз или някой друг да тръгва да ви търси кусурите на ваще теми - не .. тей , че... ако искате да си дадете фб-ка просто го дайте,няма смисъл от такива коментари .. Не е питала ''какво да правя с фб-ка , нямам фр ,помогнете ми '' ... аа само ако искате да си го дадете да не и е тъпо.. чак и за образованието си горовим вече...мога да кажа ,че всяко 2-ро дете има фб.. дори и хора на 50 години
нищо лошо,айде казвайте че и те нямат образование .. Лично за мен ми харесва темата
![]()
![]()
^ Ще ви харесва и още как, след като нямате реални приятели, с които да излизате и т.н..
И все пак аз ви казах къде можете да откриете моят, така че.. :]
Аз пък не виждам защо не?Първоначално написано от WaterLilly
Преди скайпа и фейсбука хората как са се запознавали? Така съм се запознавала с много хора, двама-трима от тях са ми много близки приятели, с които си излизам от време на време и досега. И какво му е толкова странното двама души в парка, които в този момент не са в компания да седнат един до друг и да си говорят вместо да си седят сами?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
на мен не ми се е случвалоПървоначално написано от SisiStrange
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
първо изобщо не ми дреме как пиша по форуми и изобщо няма се старая да пиша без грешки да слагам запетаи да пиша главни букви и тем подобни . аз кога треа си ги пиша . и колко пъти да повтарям кой не му харесва темата да не пише подяволите . досега не съм видяла тема по която да няма обидни коментари само руптаете че темата била тъпа и други подобни . барби1997 мс поне ти ме разбираш . немога да намеря коментара сега но някой каза че си търсим приятели в фейсбук защото сме си нямали истински приятели . мога ти кажа че имам такива приятели с които съм всеки божи ден за които някои могат само да мечтаят . не казвам че вие нямате напротив но две от най - добрите ми приятелки ги срещнах във фен сайт защо следващите да не ги открия в фейсбук .
И аз искам да сме приятели, много си падам по непознати изроди![]()