.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от barbie1997
    все пак е сайт за ЗАПОЗНАНСТВА !!!!!!!!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    първо изобщо не ми дреме как пиша по форуми и изобщо няма се старая да пиша без грешки да слагам запетаи да пиша главни букви и тем подобни . аз кога треа си ги пиша . и колко пъти да повтарям кой не му харесва темата да не пише подяволите . досега не съм видяла тема по която да няма обидни коментари само руптаете че темата била тъпа и други подобни . барби1997 мс поне ти ме разбираш . немога да намеря коментара сега но някой каза че си търсим приятели в фейсбук защото сме си нямали истински приятели . мога ти кажа че имам такива приятели с които съм всеки божи ден за които някои могат само да мечтаят . не казвам че вие нямате напротив но две от най - добрите ми приятелки ги срещнах във фен сайт защо следващите да не ги открия в фейсбук .
    Хах, идиот!

Аз имам чувството, че ако го няма тоя фейсбук или интернет не дай Боже, ще си останете без приятели, ще си лафите сами в кенефа и така.

Повече от фен
    Първо minionka направих си фейсбук преди 5 месеца , защото живеех в Америка . Трябваше някакси да се свързвам с наще . После ми стана интересно , че всички новини за приятелите кой с кого се е обвързал и други подобни ми станаха интересни . И за това продължих да си влизам във фейсбука (сега вече съм в Бг) и така си намерих много нови приятели . На никого нищо не съм направила , за да ме обижда просто питах кат човек и доста хора проявиха интерес , като ми писаха лично , така че ако не ви харесва темата просто спрете да коментирате

Smilezzz Уча в първа немска езикова гимназия в софия или казано 91 НЕГ . Тъй кат съм осми клас сега балът ми беше 34,987 , за първа немска под 34 не влизаш . Кво ми е на правописа . Не слагам запетаи и кво толко сега просто не ми се слагат . Вие не сте ли чели - (Фейсбук сайт за запознанства можеж да комуникираш с целия свят) . Казах ви ако не сте заинтересовани по темата просто не пишете . Доста лични съобщения получих от хора които са съгласни .
    Баси егото и самочувствието за осмокласничка
    Научи се да приемаш ''критика'' и съвети и тогава разправяй колко си велика.
    Това не е начина да си намериш приятели, ама то нали повечето станаха няк'ви киборги
    Еххх...

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Smilezzz Уча в първа немска езикова гимназия в софия или казано 91 НЕГ . Тъй кат съм осми клас сега балът ми беше 34,987 , за първа немска под 34 не влизаш . Кво ми е на правописа . Не слагам запетаи и кво толко сега просто не ми се слагат . Вие не сте ли чели - (Фейсбук сайт за запознанства можеж да комуникираш с целия свят) . Казах ви ако не сте заинтересовани по темата просто не пишете . Доста лични съобщения получих от хора които са съгласни .
    Баси егото и самочувствието за осмокласничка
    Научи се да приемаш ''критика'' и съвети и тогава разправяй колко си велика.
    Това не е начина да си намериш приятели, ама то нали повечето станаха няк'ви киборги
    Еххх...
    Каква е тази критика,хахааа фб-ка ли .. ами и вие се научете да не се бъркате,там.. където не ви питат.Какво и има на самочувствието хях,и вие май не знаете какво по точно искате,а ?Ако няма самочувствие,ще започнете да и викате тъпа(или на който и да е),хубаво е човек да има самочувствие,ако вие явно нямате,е ваш проблем ..аз спирам да спамя,защото това е супер глупаво

Ъъ, к'во общо имат с темата моите интереси и искания
    К'во забъркваш някакви съвсем различни неща в темата. Хората тука ѝ дават съвети, вместо да си пилее времето във фейсбук и да си търси приятели-киборги, да излезе с свои приятели, които примерно да си вземат по още един и ето ти нови хора. Баси толкова ли е трудно не мога да разбера, та чак във фейсбук ще си търсите приятели. Скоро нищо няма вече да намирате там..

К'во забъркваш някакви съвсем различни неща в темата. Хората тука ѝ дават съвети, вместо да си пилее времето във фейсбук и да си търси приятели-киборги, да излезе с свои приятели, които примерно да си вземат по още един и ето ти нови хора. Баси толкова ли е трудно не мога да разбера, та чак във фейсбук ще си търсите приятели. Скоро нищо няма вече да намирате там..
    Апфф,абе хора,това е сайт за ЗАПОЗНАНСТВА,вие ако неможете да си намерите приятели там... спри се малко човек ,тя си решава къде да си търси приятелите не е ли така,неможе някви хора,от някав форум да и дават съвети,как да излиза , от къде да си търси приятели и така нататък... обзалагам се ,че и ти си намерила някой друг приятел тука 0т къде знаеш ти ,че си пилее времето,аз лично влизам в сайта за 10 минути сигурно,да видя какво ново има и това е .. ако имаш някакъв приятел от друг град,няма как да се видиш с него нали тей,пффф... айде не ми се пише по тая тема,иначе трябва да изпиша цял роман ;P)

barbie1997, нямаш грам акъл, честно..
    Как може да твърдиш, че ФЕЙСБУК е сайт за запознанства ?!
    Изглежда , че ти сама не знаеш за какво е предназначен този сайт
    и с каква цел, така че спри да се дръвчиш, защото не ти отива да се правиш на интересна, сещаш ли се ? ;]
    И като е супер глупаво, защо още спамиш, м?

Цитирай Първоначално написано от barbie1997
    Апфф,абе хора,това е сайт за ЗАПОЗНАНСТВА,вие ако неможете да си намерите приятели там... спри се малко човек ,тя си решава къде да си търси приятелите не е ли така,неможе някви хора,от някав форум да и дават съвети,как да излиза , от къде да си търси приятели и така нататък... обзалагам се ,че и ти си намерила някой друг приятел тука 0т къде знаеш ти ,че си пилее времето,аз лично влизам в сайта за 10 минути сигурно,да видя какво ново има и това е .. ако имаш някакъв приятел от друг град,няма как да се видиш с него нали тей,пффф... айде не ми се пише по тая тема,иначе трябва да изпиша цял роман ;P)
    Ти пък и ти, к'во отговаряш на всеки, който ти е крив. Умрях от смях, докато ти четях "романите" .

Повече от фен
    Хора колко пъти да повтарям , че аз си имам приятели . Всеки божи ден излизам в 14:00 часа на обяд и се прибирам към 22:00 или 23:00 (сега през ваканцията) . Просто искам нови запознанства , нови приятели например от друг град , защото аз много често пътувам и така . Един ден може да работим заедно или да учим . Просто да се запознаваш с нови хора не е лошо според мен само трябва да внимаваш да не е с всеки случаен . Моля ви без повече обиди . Аз като гледам как вървят нещата света няма да свърши от природни бедствия , а от караниците м/у хората като започнем от Либия !!! И много ви се моля без повече обиди , на никого нищо не съм направила . И нямам толкова голямо самочувствие , но като ме псуват няма да мълча .

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    barbie1997, нямаш грам акъл, честно..
    Как може да твърдиш, че ФЕЙСБУК е сайт за запознанства ?!
    Изглежда , че ти сама не знаеш за какво е предназначен този сайт
    и с каква цел, така че спри да се дръвчиш, защото не ти отива да се правиш на интересна, сещаш ли се ? ;]
    И като е супер глупаво, защо още спамиш, м?
    А според теб за какво е ? .. за нямащите грам алък(като теб) ? Мисля,че е време темата да бъде заключена ;] Че такива 'умници' са съществували,че какво да кажа..

Сама не осъзнаваш колко тъпа и ограничена си, ндам.. ^.^

Ами мисля,че ти не си човека,който да определя каква съм .. ти да не би да си перфектна,съъмнявам се ,хахахаа

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Ти сигурна ли си, че можеш да вържеш над 3 изречения едно след друго смислено, защото от по-дългите ти постове разбрах отделните думи и общия смисъл горе долу.
    ПП. Фейсбук не е сайт за запознанства. Ако беше, щеше да е като импулс, гепиме и тн. и никой нямаше да си пише истинското име. Фейсбук е за хора, които познаваш. Нещо като е един гигантски общ чат с много екстри.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За последно да вмъкна, че Facebook не ти е Aha, Impulse, Flirtche и т.н

Там си, за да видиш к'во правят приятелите ти в момента примерно. Не да си търсиш приятели.
    Ама то заради такива, дето си мислят, че Facebook е по - модерна версия на Impulse, става така, че почнаха и там да си пишат КоОлКуУуУуУуУу мНоОгОоОо сЪъ УбИчкЪЪъъТ и да се запознават с няк'ви

Авторката да влезе в Impulse и там производните му (малко реклама правя вече.. :Д) и да си се запознава наволя

Супер зле

Стига толкова.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си