- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ехх... тази боя!!!
Писма ми вече, която и да е боя като се къпя все пада... паада ли пада... и палете и аромите и какви ли не... все пада!!!
Не стига, че израства бързо ами и пада, да ми препоръчате боя ?
П.С. - черна![]()
пробвай с кана от нея ревът, че не се маха, майка ми се правеше с черната на престиж, няма махане
Купи си професионална! Майка ми ползва някаква италианска, но не знам как се казва![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
аз се правя черна с обикновена индийска къна вече 4ти месец не ми е мръднала !!!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не си съсипвай живота с къна!Не става на клечки, не се изтощава, но много трудно пада.
даже подхранва косата
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Можеш да пробваш с къна, обаче ако и с нея не се получи значи просто самият ти косъм не може да задържи боята. Но все пак опира и до фризьора.
Аз се боядисвах с къна и после майка ми беше в Египет и от там ми донесе оригинална и косата ми беше супер лъскава и хубава, но сега от почти година не съм слагала и до скоро имах червен отенък.Така че ако не ти отива просто къната не е начина.На мен много ми отиваше червеното но сега искам да се изсветля и за това.
Wellaton!
От години съм черна,а попринцип естествния ми цвят е русо.Кви ли бои не пробвах - всичко падаше и много трудно ми хващаше русите корени.
Обаче тази няма падане и веднага покрива,отделно,че и от както ползвам нея,косата ми не изгаря толкова при боядисване.
http://ba.fimgs.net/system/pics/3541...jpg?1295682408
И стига с тая къна.. Тва нещо няма махане.
опитай с Garnier номер 1 :P аз откакто се боядисвам съм само с нея и съм доволна :P и аз се боядисвам в черно![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..