.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

vapros samo za momi4etata(anketa)

kakav e idealat vi za mom4e?
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Може ли да кажа къв ми е идеала за момиче(ако имам такъв де..)
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Според мен такова нещо като идеал за момче не съществува. Няма идеален или перфектен човек, всеки има своите недостатъци и точно това понякога ни прави красиви, привлекателни или искани от човека с/у нас. Да, верно е, че харесвам сини очи .. и не само ги харесвам - обожавам сините очи. Но човекът, който обичам с цялото си сърце е с кафяви. Значи ли това, че той не е идеалния за мен? Не мисля!
    Идеалът за момче би трябвало да е човек, който те обича, изслушва, разбира. Някой, който е мил с теб и приятелите ти, човек, с който имате поне мъничко общо по между ви ... такива простички неща.
    Е все пак това е моето мнение, вероятно много от вас няма да се съгласят с мен, но .. всеки е прав за себе си, нали
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Нямам идеал!Не определям човека до себе си по някви специални критерии.Стига ми когато съм с него да се чувствам жива,да обичам и да бъда обичана

Guest
    To verno si e obi4ai tozi koito te obi4a a ne tozi koito te privli4a ama az to4no obratnoto idealut za mom4e li ami te6kar su6toto vreme romanti4en i strasten tova e :P

Супер фен
    Град
    София
    К'ви идеали...кви 5 лева?!Аз лично не си ги избирам по каталог

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    To verno si e obi4ai tozi koito te obi4a a ne tozi koito te privli4a ama az to4no obratnoto idealut za mom4e li ami te6kar su6toto vreme romanti4en i strasten tova e :P
    то верно ама какво разбираш под тежкар ?
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    София
    Eми не ги подбирам..но никога не съм харесвала така наречените чалгари,диви рапъри,или тия дето от много фитнес немогат да ходят нормално по улиците(обикновено са ниски набити)с такива немога да общувам и не общувам
    Колкото до идеалния-достатъчно е да имаме СХОДНИ ИНТЕРЕСИ,за предпочитане по-висок от мене ако ще ми е нещо повече от приятел,и просто да го харесвам аз самата а и той да изпитва същото разбирасе
    А да и да не е глупак и лиглио!Останалите неща не са от значение

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    oki zarejete tazi tama napalno sam saglana s vas
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

az namerih idealniq,no go izgubih poradi bezrasydstvoto si i sega mnogo syjelqva((
    Mislete ne vreme kakvo imate i go cenete zashtoto posle shte syjelqvate
    Az sym pokvarena,az sym krasiva,az sym ambiciozna i Znam Kakvo Iskam!Ako tova me pravi Kuchka...Dobre! http://i.yoosms.com/i/uploaded/wall/1111485592120.jpg http://www.boaundwolf.de/bc-erotik-6.gif

аухаухаахаахахаау естт , че човека , който харесвам

Супер фен
    Забележка само към теб - !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПИШИ НА КИРЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да ме обича до толкова, че да не си и помисля за друга

Мега фен Аватара на Hilary_
    Вто Яну 03, 2006 5:48 pm

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?? ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си