- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко проблемче
Здравейте,
Имам едно малко проблемче от доста време съм влюбен в едно момиче но не мога да изразя чувствата си към нея. Попринцип с нея си говорим всеки ден и си общуваме нормално. Тя ми е съоченичка изпращам я всеки ден след даскало защото ми е по път пък и ми е приятно да общувам с нея но незнам как да и кажатя е много красива и адски много момчета се пробваха с нея но тя отхвърли повечето а аз не смятам че съм най-готиното момче в даскалото и все пак не спадам към загубеняците
но това не ме мотивира особенно
aз не съм особенно контактен защото като цяло не обичам да говоря много, лошото е че и тя е такава и не мога да я заговарям така както другите момчета в даскало. И все пак ако успея да я заговоря имаме доста общо. От известно време смятам да и кажа но не знам как с другите момичета винаги е ставало лесно защото винаги те са ме заговаряли а тя е някак си различна просто не познавам друго такова момиче и не искам да прецакам нещата с нея. Винаги съм се чудел как да и кажа защото не става да и кажа просто влюбен съм в теб
защото така има опасност да ми направи някакъв поглед от сорта на -
и аз къвто съм забутан ще се притесня и ще се чувствам като някакъв идиот... моля помогнете ми
![]()
![]()
![]()