.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Moмчето много добре знае какво иска... и си го е получавал.
    HE.Mомчето не знае какво иска..
    Увърта,суче..обичал я не я обичал..
    На това уравновесен човек ли му викаш?
    Странно защо тогава толкова много жени се тюхкат и въздишат по точно такива.
    Аз такива типове ги познавам отлично.

Супер фен Аватара на djipsito
    Съгласна съм с Niakoitam. На мен след 1 година такава връзка ми каза, че не съм негов тип... супер използвач...

Онези втълпени неща от филмите много ни пречат на нас момичетата (всичко онова да се бориш за любовта си, че ако не се бориш, значи не обичаш истински, да слушаш сърцето си и т.н) Та много вярваме на тези неща и само се набутваме между шамарите, играем си с огъня, после ревем...

Интуицията няма да ни излъже, за предпочитане е да следваме разума, всеки знае кое е най-правилното, просто всеки ИСКА да сгреши.

Град
    Bulgaria
    Сигурно и той те обича, поговорете си.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Moмчето много добре знае какво иска... и си го е получавал.
    HE.Mомчето не знае какво иска..
    Увърта,суче..обичал я не я обичал..
    На това уравновесен човек ли му викаш?
    Странно защо тогава толкова много жени се тюхкат и въздишат по точно такива.
    Аз такива типове ги познавам отлично.
    Вече наистина се чудя кой кой познава и кой само казва че познава като наблюдавам жените. Откакто имам Facebook пък наблюдениетп е още по-лесно, защото искаш не искаш наблюдаваш и то много хора едновременно та вече си правя някой изводи.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Съгласна съм с Niakoitam. На мен след 1 година такава връзка ми каза, че не съм негов тип... супер използвач...

Онези втълпени неща от филмите много ни пречат на нас момичетата (всичко онова да се бориш за любовта си, че ако не се бориш, значи не обичаш истински, да слушаш сърцето си и т.н) Та много вярваме на тези неща и само се набутваме между шамарите, играем си с огъня, после ревем...

Интуицията няма да ни излъже, за предпочитане е да следваме разума, всеки знае кое е най-правилното, просто всеки ИСКА да сгреши.
    Ами надявам се наистина така да мислиш. Само дето някой хора не могат да го осъзнаят или просто не им стиска да го направят. Пример за това е и това момиче дето споменах. Явно си имала силата да се отдръпнеше като ти е казал че не си негов тип след една година. Не че може би точно това е целял. Най-вероятно е искал просто да те "подчини" още повече, но поне както казваш при теб не е проработило. Е, при споменатото от мен момиче проработи. И освен че още повече се подчинява в последният месец почти загубихме връзка(само през интернет е), защото пак съм бил мъж и той ме бил ревнувал от нея както и всички други мъже. Само ако знаеше че има повод за това. Както и да е. Мисълта ми беше, че която си вкарва филми както ти спомена ще е безгласна нота на някой си и ще страда.

Цитирай Първоначално написано от Wasilewaa
    Сигурно и той те обича, поговорете си.
    Сигурно. И аз това си помислих.
    Обича я колкото да охлаби жилката отвреме навреме.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз вече се бях дръпнала когато ми го каза а и бяха минали няколко месеца, въпреки тва обаче доста кофти ми стана. Като цяло не мога да го виня МНОГО, защото някои неща сама позволих да се случат и донякъде се самонараних (именно щото вярвах в тези неща от филмите и си мислех, че като види колко държа на него и колко значи за мен, ще ме оцени, а тва така и не стана...) Твърдеше, че ме има като приятелка, ама държанието му с нищо не показа ДОРИ приятелство, кво остава за нещо друго...

Както и да е, като цяло винаги вината е и в двамата... Важното е да се научиш да преценяваш сигналите (които ако са смесени, само те объркват) и да знаеш, че ако не си желан, трябва да спреш да преследваш и да гониш с НАДЕЖДАТА, че нещо ще се промени (а то никога не се променя)

Всъщност - не.

Другите те заблудиха, но той е имал перфектната сделка - получава секс, а дори и не му се налага да симулира връзка. Ако искаше да е с теб, щеше да е...
    И аз съм на това мнение..
    П.С. Песничката е много добра

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз вече се бях дръпнала когато ми го каза а и бяха минали няколко месеца, въпреки тва обаче доста кофти ми стана. Като цяло не мога да го виня МНОГО, защото някои неща сама позволих да се случат и донякъде се самонараних (именно щото вярвах в тези неща от филмите и си мислех, че като види колко държа на него и колко значи за мен, ще ме оцени, а тва така и не стана...) Твърдеше, че ме има като приятелка, ама държанието му с нищо не показа ДОРИ приятелство, кво остава за нещо друго...
    Ако е бил точният човек е щял да те оцени. Човек не трябва да слага на първо място нито разума, нито сърцето. По скоро и двете трябва да вървят в комплект така да се каже, но за всяко нещо трябва да си има граници и достойнство.
    Както и да е, като цяло винаги вината е и в двамата... Важното е да се научиш да преценяваш сигналите (които ако са смесени, само те объркват) и да знаеш, че ако не си желан, трябва да спреш да преследваш и да гониш с НАДЕЖДАТА, че нещо ще се промени (а то никога не се променя)
    За това съм напълно съгласен с теб.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    аз се чудя как може да имаш желание да си с някой, който ти е казал 'не ставаш за нищо'

Всъщност аз му казах,че не става за нищо...От няколко дена се опитва да говори с мен,обаче гледам да седя надалеч...

щом не си щастлива по този начин - казваш му меч. и си търсеш кефа другаде : )
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от mi6eto942
    Всъщност аз му казах,че не става за нищо...От няколко дена се опитва да говори с мен,обаче гледам да седя надалеч...
    Най-добре!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Днес ми се обади каза,че скъсал с онова момиче заради мен и ме пита дали искам да сме заедно.Нарече ме мило,слънчице.Още не съм му дала отговор.Тия дни трябва да се видим.Между другото вечерта дойде и седна при мен и ме прегърна.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Изцяло зависи от това дали ти искаш да бъдеш с него и дали си готова да поемеш риска, отново да си промени мнението.
    Според мен , ако искаш да бъдеш с него, кажи му го, но не бързай да се вхръляш през глава в тази връзка, а малко по-предпазливо
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си