- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя....
Аз такива типове ги познавам отлично.Първоначално написано от Niakoitam
Съгласна съм с Niakoitam. На мен след 1 година такава връзка ми каза, че не съм негов тип... супер използвач...
Онези втълпени неща от филмите много ни пречат на нас момичетата (всичко онова да се бориш за любовта си, че ако не се бориш, значи не обичаш истински, да слушаш сърцето си и т.н) Та много вярваме на тези неща и само се набутваме между шамарите, играем си с огъня, после ревем...
Интуицията няма да ни излъже, за предпочитане е да следваме разума, всеки знае кое е най-правилното, просто всеки ИСКА да сгреши.
Вече наистина се чудя кой кой познава и кой само казва че познава като наблюдавам жените. Откакто имам Facebook пък наблюдениетп е още по-лесно, защото искаш не искаш наблюдаваш и то много хора едновременно та вече си правя някой изводи.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ами надявам се наистина така да мислиш. Само дето някой хора не могат да го осъзнаят или просто не им стиска да го направят. Пример за това е и това момиче дето споменах. Явно си имала силата да се отдръпнеше като ти е казал че не си негов тип след една година. Не че може би точно това е целял. Най-вероятно е искал просто да те "подчини" още повече, но поне както казваш при теб не е проработило. Е, при споменатото от мен момиче проработи. И освен че още повече се подчинява в последният месец почти загубихме връзка(само през интернет е), защото пак съм бил мъж и той ме бил ревнувал от нея както и всички други мъже. Само ако знаеше че има повод за това. Както и да е. Мисълта ми беше, че която си вкарва филми както ти спомена ще е безгласна нота на някой си и ще страда.Първоначално написано от djipsito
Сигурно. И аз това си помислих.Първоначално написано от Wasilewaa
![]()
Обича я колкото да охлаби жилката отвреме навреме.![]()
Аз вече се бях дръпнала когато ми го каза а и бяха минали няколко месеца, въпреки тва обаче доста кофти ми стана. Като цяло не мога да го виня МНОГО, защото някои неща сама позволих да се случат и донякъде се самонараних (именно щото вярвах в тези неща от филмите и си мислех, че като види колко държа на него и колко значи за мен, ще ме оцени, а тва така и не стана...) Твърдеше, че ме има като приятелка, ама държанието му с нищо не показа ДОРИ приятелство, кво остава за нещо друго...
Както и да е, като цяло винаги вината е и в двамата... Важното е да се научиш да преценяваш сигналите (които ако са смесени, само те объркват) и да знаеш, че ако не си желан, трябва да спреш да преследваш и да гониш с НАДЕЖДАТА, че нещо ще се промени (а то никога не се променя)
И аз съм на това мнение..Всъщност - не.
Другите те заблудиха, но той е имал перфектната сделка - получава секс, а дори и не му се налага да симулира връзка. Ако искаше да е с теб, щеше да е...![]()
П.С. Песничката е много добра![]()
Ако е бил точният човек е щял да те оцени. Човек не трябва да слага на първо място нито разума, нито сърцето. По скоро и двете трябва да вървят в комплект така да се каже, но за всяко нещо трябва да си има граници и достойнство.Първоначално написано от djipsito
За това съм напълно съгласен с теб.Първоначално написано от djipsito
![]()
Всъщност аз му казах,че не става за нищо...От няколко дена се опитва да говори с мен,обаче гледам да седя надалеч...
щом не си щастлива по този начин - казваш му меч. и си търсеш кефа другаде : )
REGGAE BOOM <3
Най-добре!Първоначално написано от mi6eto942
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Днес ми се обади каза,че скъсал с онова момиче заради мен и ме пита дали искам да сме заедно.Нарече ме мило,слънчице.Още не съм му дала отговор.Тия дни трябва да се видим.Между другото вечерта дойде и седна при мен и ме прегърна.
Изцяло зависи от това дали ти искаш да бъдеш с него и дали си готова да поемеш риска, отново да си промени мнението.
Според мен , ако искаш да бъдеш с него, кажи му го, но не бързай да се вхръляш през глава в тази връзка, а малко по-предпазливо![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.