С него се виждахме само,за да правим секс,но аз го правех,защото го обичам,но преди 3 дена реших,че това не ми е достатъчно,между другото с него се виждахме вече 2 години,казах му,че не ме устройва да се виждаме само за секс и,че не съм леко момиче.Той ми каза,че не е готов за връзка.Аз му казах,че ще е по-добре всичко да свърши до тук.Той ме пита защо съм му писала,че го обичам.Аз му казах,че това е вярно,но не променя обстоятелствата.Той ме целуна и ми каза сбогом.Каза ми също,че ще е по-добре да не се поздравяваме,че така щяло да ми бъде по-лесно.И от тогава,където и да се засечем дори и здрасти не ми казва.След като се разделихме вечерта ми се обади и ми каза,че иска да ме види.Аз го питах защо и той и каза,че ще разбера.Аз му казах,ако иска да ми се обади на другия ден,но така си и остана.Между другото докато ме изпращаше онази нощ,след като се разделихме, беше пуснал някви тъжни песни и караше като обезумял.А преди да му кажа всичко ми каза,че не може без мен.Какво да направя,аз все още много го обичам...Моля за съвет