.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Скъсан презерватив

Здравейте,снощи с приятеля ми правихме секс с презерватив,но той се оказа скъсан,за щастие част от спермата изтече на вън,когато той си го извади,но се боя,че може да е останало нещо в мен.Веднага се прибрах вкъщи и се измих обилно,защото мисля че това би помогнало.Тази сутрин ми дойде както и трябваше да стане,но въпросът ми е дали все пак е възможно да е станало нещо,въпреки че ми дойде? Много съм притеснена,за първи път ми се случва и не знам какво да мисля

am... ako iskash da si napylno sigurna otidi do aptekata i si kupi eskalele-to (znaq 4e ne se pi6e taka)... i go izpii,no se pie do 3 dni sled seks...
    Black is the night, metal we fight...!

ili Postinor-samo ne znam do kolko dni sled sex be6e

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от Patetu
    Май не си много в час..постинора го спряха преди повече от година.Аз обаче не виждам смисъл момичето да пие нещо.Нали ти е дошло,защо ще пиеш тогава?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Май не си много в час..постинора го спряха преди повече от година.Аз обаче не виждам смисъл момичето да пие нещо.Нали ти е дошло,защо ще пиеш тогава?
    абе простинор март месец купувах за една фр... не е от мн отдавна спрян
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Spoko nqma6 problemi na za vseki slu4ai vzemi eskapel.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Град
    Sofia
    Абе не сте в ред ...Можеш да бъдеш напълно спокойна, няма никакъв шанс да забременееш, дори цялата сперма да е останала в теб!!!Това, че ти е дошло означава, че яйцеклетката ти е изхвърлена.Нова ще имаш след 2седмици(например), а спермазадоидите в теб не могат да живуркат повече от 24ч...не пий нищо-няма смисъл.
    Situatin normal-All fucked up...

Abe nali ti e do6lo..niama kakvo da vzima6, ima 0 6ans da se slu4i ne6to, ob6to vzeto dnite w koito moje da zabremenee6 sa mejdu 11 - 17 den ot zapo4vane na cikula ti..

spoko e!sled katy ti e do6lo nqa nikyf 6ans da e stanal gaf..

Според мен тва че и е дошло няма значение...важното е и другия месец да и дойде.Поне аз така мисля...аз на твое място бих пила Ескапел...всъщонст аз пих...горе долу случая е като твоя :P

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Според мен тва че и е дошло няма значение...важното е и другия месец да и дойде.Поне аз така мисля...аз на твое място бих пила Ескапел...всъщонст аз пих...горе долу случая е като твоя :P
    Абе сладур...пишеш глупости.Жена си, поинтересувай се малко...прочети нещо по въпроса...Можеш да забременееш само по време на овулация.Ако имаш полов контакт до 24ч преди ову-то също можеш да забременееш, защото спермазадоидите толкова могат да изкарат в тялото ти живи.От там на татък няма никакъв шанс да забременееш.Няма как да си правила секс 2 дена преди цикъла и да забременееш.Що си седите толкова неограмотени не знам...

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от Ico_
    Абе сладур...пишеш глупости.Жена си, поинтересувай се малко...прочети нещо по въпроса...Можеш да забременееш само по време на овулация.Ако имаш полов контакт до 24ч преди ову-то също можеш да забременееш, защото спермазадоидите толкова могат да изкарат в тялото ти живи.От там на татък няма никакъв шанс да забременееш.Няма как да си правила секс 2 дена преди цикъла и да забременееш.Що си седите толкова неограмотени не знам...
    Евала =D>
    Никакъв постинор не ти трябва, никакъв ескапел или каквото и да е там скапано хапче. Земи и понаучи нещо за анатомията си. Разбери за какво по дяволите го имаш този месечен цикъл (не, не е за да ти е гадно). Самият факт, че ти е дошла менструацията означава, че и да искаш, вече няма яйцеклетка, която да бъде оплодена.

Айде бе хора, за какво я учите тая биология в училище...
    When I love, I love.

Я ти се поинтересувай малко...случайно ако не знаеш може да се забременее даже и по време на цикъл Шанса е малък но все пак го има

Град
    Sofia
    Я ти се поинтересувай малко...случайно ако не знаеш може да се забременее даже и по време на цикъл Шанса е малък но все пак го има
    Хехехе...не знам колко трябва да ти е объркана половата система, за да имаш овулация по време на цикъл ...МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУ...Никакъв шанс няма!!!

Хехехе...не знам колко трябва да ти е объркана половата система, за да имаш овулация по време на цикъл ...МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУ...Никакъв шанс няма!!!
    Пфф...ако си се подлагал на лечение или нещо подобно може да ти се обърка цикъла и овулацията може да е по време на цикъла,малко преди него или малко след него

Град
    Sofia
    Пфф...ако си се подлагал на лечение или нещо подобно може да ти се обърка цикъла и овулацията може да е по време на цикъла,малко преди него или малко след него
    Гледай сега...знам, че много искаш а блеснеш с ум, но първо се научи на нещо...Защо според теб се казва цикъл(погледни в тълковен речник какво е цикъл)...
    Цикличните промени в женския организъм ще наричаме за кратко “цикъл”. Продължителността на цикъла е броят на дните от началото на една менструация до деня преди следващата менструация.

При повечето жени продължителността на цикъла е средно 28 дни.Всеки цикъл се състои от 3 фази: фоликуларна, овулаторна и лутеална. Фоликуларната фаза продължава от първия ден на цикъла до овулацията – средно 10-14 дни. След това настъпва Овулаторната фаза. При нея фоликулът е вече узрял, и се спуква, като освобождава една яйцеклетка. Именно този процес, на освобождаването на яйцеклетката се нарича “овулация”. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12 часа. След Овулаторната настъпва Лутеалната фаза. Тя продължава от овулацията до края на цикъла.

Ако не си разбрала ще поясня...Когато ти дойде, няма как да си в ову, защото в този момент тепърва започва да се образува новата ти айцеклетка.

Гледай сега...знам, че много искаш а блеснеш с ум, но първо се научи на нещо...Защо според теб се казва цикъл(погледни в тълковен речник какво е цикъл)...
    Цикличните промени в женския организъм ще наричаме за кратко “цикъл”. Продължителността на цикъла е броят на дните от началото на една менструация до деня преди следващата менструация.

При повечето жени продължителността на цикъла е средно 28 дни.Всеки цикъл се състои от 3 фази: фоликуларна, овулаторна и лутеална. Фоликуларната фаза продължава от първия ден на цикъла до овулацията – средно 10-14 дни. След това настъпва Овулаторната фаза. При нея фоликулът е вече узрял, и се спуква, като освобождава една яйцеклетка. Именно този процес, на освобождаването на яйцеклетката се нарича “овулация”. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12 часа. След Овулаторната настъпва Лутеалната фаза. Тя продължава от овулацията до края на цикъла.

Ако не си разбрала ще поясня...Когато ти дойде, няма как да си в ову, защото в този момент тепърва започва да се образува новата ти айцеклетка.
    Хаха да и аз мога да вадя от wikipedia...чела съм го това няколко пъти и все пак смея да твърдя,че по време на цикъл има шанс да се забременее

Град
    Sofia
    Ами хайде обясни ми тогава как стана, защото ми е адски интересно дали всъщност имаш някакво обяснение или просто си си го решила???

Ами хайде обясни ми тогава как стана, защото ми е адски интересно дали всъщност имаш някакво обяснение или просто си си го решила???
    Не не съм си го решила просто...до сега четох разни неща за това как може да се забременее по време на цикъл(има и такива случай на хора...да не мислиш,че и тях съм си измислила),освен това и в този форум и доста теми,в които се споменава,че по време на цикъл може да се забременее...не го твърдя само аз.Ако не ми вярваш се разрови из форума и тогава може пак да поспорим

6ans da zabremenee6 po vreme na cikul e ako ima6 anomalii v cikula ili niakolko ovulacii (koeto e izklu4itelno rqdno i ne se nabludava pri normalen cikul)

6ans da zabremenee6 po vreme na cikul e ako ima6 anomalii v cikula ili niakolko ovulacii (koeto e izklu4itelno rqdno i ne se nabludava pri normalen cikul)
    Да и все пак има малък шанс нали Няма значение,че е рядко просто искам да кажа че го има

аз те саветвам да изчакаш да ти свърши цикъла и ако е напълно нормален, да не пиеш никакви хапчета и т.н. просто няма да има смисал само да си тровиш тялото, ако свичко е наред

Град
    Inside the temple
    Айде ся и аз малко да ви шашна...

Според вас като й е дошла менструацията някакви сперматозоиди останали ли са в нея???
    When I love, I love.

Няма повод за притеснение щом ти е дошло!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Айде ся и аз малко да ви шашна...

Според вас като й е дошла менструацията някакви сперматозоиди останали ли са в нея???
    Именно...а и да е имало те са умрели преди да и дойде.Освен това от овулацията до менструацията има окло 15дена..., което означава, че ако по време на менструацията имаш овулация, трябва да ти дойде отново след 2 седмици!!!Което си е чиста глупост.И не ми е нужно да се ровя по теми след като по-голямата част тук са доста необразовани...овулация по време на цикъл...ако след няколко години ти дойде акъла, много ще се смееш сама на себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си