.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да попитам....

Знам че не трбва тук да питам, но не мога да намеря този раздел! Може и да има такъв, но едва ли та да се върна на мисъл та си "НЯКОЙ ПРАВЕЛ ЛИ Е ИЗПИТА СЛЕД 7-МИ КЛАС?!" и ако да може ли да ми помогнете какви въпроси е имало (доколкото се сещате!)

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Ако не беше го написала с жълто можеше некой да прочете и да помогне!

добре извинявам се, но ми е любим цвета и за това иначе го редактирах и отново се ИЗВИНЯВАМ

Ей,стига си се карал!Защо се заяждаш за глупости???Можеш да й кажеш,а не да се караш

Оо за бога... Има цял раздел - Училище и приятели
    http://www.teenproblem.net/f/viewfor...654659904536d9

Има си спрециална тема за седмокласниците + всичките теми от предишни години, които можеш да си намериш през търсачката...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...801e1a2d3d52f4

P.s. Като ти гледам начина на писане... Доска късно си се сетила, че имаш изпити...

Edit: Малинка, ти същото можеше да и кажеш вместо да пишеш безсмислени мнения.

благодаря, че ми даде линк

ако говориш за кандидатстване след 7 клас за елитните гимназии, да правих ги и по бел и мат, беше пълно преписване, аз не знам нищо по математика изкарах 5, а отличниците на класа имаха тройки ... ирония на съдбата

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от malinkkaa
    Ей,стига си се карал!Защо се заяждаш за глупости???Можеш да й кажеш,а не да се караш
    Е не се карам де,ама не мога да прочета какво пише!Извинявам се ако е прозвучало така,аз съм добро момче,не бих се скарал за подобна глупост на момиче

не се заяждам сега, но кое не можа да прочетеш?

Цитирай Първоначално написано от ri41
    ако говориш за кандидатстване след 7 клас за елитните гимназии, да правих ги и по бел и мат, беше пълно преписване, аз не знам нищо по математика изкарах 5, а отличниците на класа имаха тройки ... ирония на съдбата

не за кандидатстване а за съмите изпити просто сещаш ли се някои от въпросите какво представляваха?

Цвета ти е бил жълт? Знаеш ли колко дразни очите на бял фон?
    Оф няма ли да мине някой мод да заключи темата.
    Имаш линковете, а и е грешен раздел.

P.s. В нета има примерни изпити... Ако искаш и аз мога да ти изровя и да ти снимам моите. Пиши ЛС.

Цитирай Първоначално написано от mimimimi123
    Цитирай Първоначално написано от ri41

не за кандидатстване а за съмите изпити просто сещаш ли се някои от въпросите какво представляваха?
    има книжки с тестове за след 7 клас в тях е пълно с упражнения, ето това представляват въпросите на изпита

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от mimimimi123
    не се заяждам сега, но кое не можа да прочетеш?
    Нищо не можах да прочета Мименце,защото както каза sm_95 жълтото дразни очите на бял фон и почти нищо не се вижда!

добрем съжалявам аа и вече може да се заключва темата ии знам че е грешен раздела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си