.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

anonymous796009
    Guest

Обичам ли я или си въобразявам,как да постъпя?

Здравейте,аз съм момче на 11г. когато се съберем с приятели и те почнат да си говорят за гаджета ми става малко гадно защото нямам!Мисля че харесвам едно момиче което ми е предлагало когато бяхме по малки и аз не отговорих,но разбрах че тя силно ме обичаше и веднъж когато бяхме у тях ме беше целунала на тръгване!!!Преди две седмици и предложих по skype но тя каза че иска да и го кажа в очите утре на една вила където щяхме да се събираме с приятели ,(не ми повярва с една дума) и аз викам добре!На другия ден тя не дойде на вилата и мисля че това е нещо като отказ !Сега гледам да я отблъсквам в училище , защото ме е срам да говоря!Искам да я целуна но незнам да не объркам още работата!

Град
    София
    Още малко и ще искаш да спиш с нея....
    Докажи и го по някакъв начин,че я харесваш.
    Направи нещо за нея..

anonymous796009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Още малко и ще искаш да спиш с нея....
    Докажи и го по някакъв начин,че я харесваш.
    Направи нещо за нея..
    ами ако нещо се обърка?

Град
    София
    Ще ти отговоря на въпросът с въпрос.
    АМИ,ако не пробваш ще разбереш ли?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Каква обич на 11 години ? Просто симпатии,привличане - нищо повече.. Недей да се занимаваш с гаджета още на тази възраст.. Има си време за всичко... А определено ти е раничко за гаджета.. Какво ще правите ? Ще се държите за ръчичка и ще се целувате по бузите ли ?
    Но все пак ,за да не е спам - Опитай,без да опиташ няма как да разбереш.. Приемаш риска и това е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Smilez,виж му тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398070 и сама прецени

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Каква обич на 11 години ? Просто симпатии,привличане - нищо повече.. Недей да се занимаваш с гаджета още на тази възраст.. Има си време за всичко... А определено ти е раничко за гаджета.. Какво ще правите ? Ще се държите за ръчичка и ще се целувате по бузите ли ?
    Но все пак ,за да не е спам - Опитай,без да опиташ няма как да разбереш.. Приемаш риска и това е..
    сега от рано почват на 12г. вече се чудят дали не са на път да станат млади татковци...
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    aa sorry ама ти си момчето ( не тр да те е срам ) .. и не мисля, че на 11 години вече обичаш
    му boy

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    сега от рано почват на 12г. вече се чудят дали не са на път да станат млади татковци...
    Ама иначе забележете, че се събират на вили
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ти и сега си си малък, ако ме питаш мен,
    много рано ти е за гаджета, човек, после, като пораснеш повече,
    гаджетата ще ти се сипят от небето, сега зарежи,
    няма смисъл от гадже толкова рано..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Бургас
    Мисля, че една целувка няма как да обърка нещата - напротив. Давай смело и безотговорно та ти си едва на 11 рано ти е толкова да ги премисляш нещата забавлявай се.
    Обичам да обичам

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Какво да добавя

Направи нещо за нея. Говори ѝ по - често и повече. За какво да я отбягваш, след като ти си момчето и тя трябва да се почувства харесвана.
    I MISS YOU . . . ;[

Какво е значението дали си на 11-13-14 ? Е вярно, рано е още за по-сериозни работи, но няма лошо да има приятелка?? А инъче каквото и на 11, това и на 14 правиш с гаджето си... А това за вилата наистина...
    Аз на 11 си играех с барбита, пък те на вили ходят...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Обичаш я майна!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Каква е разликата ли? На 11 си дете, сигурно и еякулация няма и не е навлязъл в пубертета. Дори оправдание с хормон няма.
    На 13-14 вече имат тия екстри, което не означава, че трябва да имат гаджета, да правят секс или почие.
    Изчакай 3-4 години (и повече, ако питаш мен) и тогава мисли за гаджета и целувки. Твоите приятели просто се хвалят. Детска работа - като гаджетата от детската градина.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Каква е разликата ли? На 11 си дете, сигурно и еякулация няма и не е навлязъл в пубертета. Дори оправдание с хормон няма.
    На 13-14 вече имат тия екстри, което не означава, че трябва да имат гаджета, да правят секс или почие.
    Изчакай 3-4 години (и повече, ако питаш мен) и тогава мисли за гаджета и целувки. Твоите приятели просто се хвалят. Детска работа - като гаджетата от детската градина.
    Четох предиче от Америка едно момче станало татко на 11 ,майката била на 13..явно и на 11 имат еякулация вече..
    Не мисля,че трябва да чака,за гадже и целувки,но за нещо повече,да.
    Определено да.

anonymous708973
    Guest
    Кви 11 години, кво събиране с приятели на вила, омфг!

anonymous796009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Ама иначе забележете, че се събират на вили
    Че да няма да чакаме да станем на 15-16г. за да ходим и на дискотеки ли?SmilezZz никой не се държи за ръчичка и да се целува по бузките това го правят в първи клас,а при нас се целуваме тайно в тоалетните и не по бузките да ти е ясно!!!

Махнете ги гаджетата на 11,кви са тия вили с приятели
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

anonymous796009
    Guest
    на каквито вие като малки не сте ходили!!!

Цитирай Първоначално написано от valentin1578
    на каквито вие като малки не сте ходили!!!
    Внимавай с тона.

Като си толкова пич, за да ми казваш къде съм бил или не съм бил преди години, защо си я пуснал тази тема. Да се правиш на готин ли?

Ще ти кажа само да си потраеш, а ако има нещо - то ще излезе наяве.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    на 11 години си бе момче животът е пред теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове