На 19 години претърпях интервенцията заради фимоза , сега съм на 20 , преди година .Имам сходни с твоите проблеми дискомфорт , знаеш.. стържене ... заради постоянният контакт , парене абе не си спокоен човек в кожата си .Относно кожата колко кожа са оставили - обрязването е под главичката , но при навиване кожата е отпусната и закрива цялата главичка .Един вид Ролинг Ефект .Та аз съм ходил на докторка уроложка за консултация дали знае нещо за тези методи , тя : едно многоточие..... и изкара логика че щом е било с конци нямало как да стане, след дълго търсене видях че растеж е възможен навсякъде и при всеки , намерих и теб което е жив пример . DTR устройството за което става дума създателя на този сайт го е сортирал като устройство за такива които едва започват и нямат достатъчно кожа , после по твоя разказ ,че до 6тия месец не се забелязва голяма разлика кореспондира с каченото от него в сайта , където има снимки 1 месец , 2ри месец , шести месец и до шестия месец не се вижда голяма разлика както и ти каза , но пак е направил някакво количество кожа , и бил преминал на устройства ( защото той през целия си период на възстановяване е преминал през много устройства) под снимката на 7ми месец пише ,че е с друго устройство ( един вид по - агресивен метод изискващ повече кожа за да се използва самият тип устройство ) и после различни други модификации които той си е правил и наистина забелязва се как след 6тия месец нещата тръгват рязко нагоре , някак си има светлина в тунела за добра развръзка и аз мисля да поръчвам , и наистина в сайта има мнения от най - различни места по света в които казват че около 4тата седмица започва да се случва нещо , може ли да те добавя фейсбук , вайбър нещо от сорта за по лесна бъдеща обмяна на опит