На 19 години претърпях интервенцията заради фимоза , сега съм на 20 , преди година .Имам сходни с твоите проблеми дискомфорт , знаеш.. стържене ... заради постоянният контакт , парене абе не си спокоен човек в кожата си .Относно кожата колко кожа са оставили - обрязването е под главичката , но при навиване кожата е отпусната и закрива цялата главичка .Един вид Ролинг Ефект .Та аз съм ходил на докторка уроложка за консултация дали знае нещо за тези методи , тя : едно многоточие..... и изкара логика че щом е било с конци нямало как да стане, след дълго търсене видях че растеж е възможен навсякъде и при всеки , намерих и теб което е жив пример . DTR устройството за което става дума създателя на този сайт го е сортирал като устройство за такива които едва започват и нямат достатъчно кожа , после по твоя разказ ,че до 6тия месец не се забелязва голяма разлика кореспондира с каченото от него в сайта , където има снимки 1 месец , 2ри месец , шести месец и до шестия месец не се вижда голяма разлика както и ти каза , но пак е направил някакво количество кожа , и бил преминал на устройства ( защото той през целия си период на възстановяване е преминал през много устройства) под снимката на 7ми месец пише ,че е с друго устройство ( един вид по - агресивен метод изискващ повече кожа за да се използва самият тип устройство ) и после различни други модификации които той си е правил и наистина забелязва се как след 6тия месец нещата тръгват рязко нагоре , някак си има светлина в тунела за добра развръзка и аз мисля да поръчвам , и наистина в сайта има мнения от най - различни места по света в които казват че около 4тата седмица започва да се случва нещо , може ли да те добавя фейсбук , вайбър нещо от сорта за по лесна бъдеща обмяна на опит
Здравей, по повод по-агресивните методи....да ....DTR идва с две различни по дължина пръчки, на които за закачат ластиците....в началото...първите два месеца бях с малката пръчка, след това минах на голямата.....но с един ластик.....скоро вече минах на два ластика....колкото повече усилие прилагаш толкова повече се стресира кожата. Според мен с комплекта на DTR е напълно достатъчно да се възстанови цялата кожа която ще покрие главата. Ако си поръчваш, бих те посъветвал да си вземеш DTR комплекта с извитото дискче което ляга на главата, т.к. Е доста по комфортно и не причинява разтягане и претриване на ципата от долната част на главата. Аз на ден вече го нося спойно по 12 часа и кожата расте бавно но видимо.....да прав си....някъде след 4-тата седмица започва да се усеща ефекта.
Има DTR bell за 50 долара и DTR kit за 80 долара кое от тях двете? За шевовете има някакви белезчета - чертички . Интересувам се във връзка с количеството кожа , което са ти оставили - при теб самото обрязване под главичката ли е , и тъмната кожа ( shaft skin) дали е била плътно прилепнала към вътрешната , нежната - (inner skin ) , в какъв смисъл спомена малко оставена кожа - да стърчи малко shaft skin ли? Щото то някак си няма как , като е било пристягано с шевове е плътно прилепнало с вътрешната кожа . Ето това ми стана интересно , защото не мога да преценя имам ли достатъчно кожа или не ... Дали и в двата случая може да се възстановява препуциума ? Този въпрос ме притеснява...
Последно редактирано от Lambreno : 02-06-2020 на 14:43Причина: Грешки
И при теб е било с конци , значи случаите са сходни , реално погледнато като поставяш отначало устройството трябва да навиеш останалият shaft skin зад линията на обрязване който да покрие главичката и самото устройство да го придържа така . Според места където съм чел shaft skina той трябвало да започне да се разделя от самият inner skin и с течение на времето да се използват вече по - агресивните методи - отговаря ли твърдението на истината?
Така....сега.....да с конци бях....разградиха се сами....големият минус обаче е че останаха белези там където бяха конците....и някак си естетично не изглежда добре.....другия минус с който не знам как ще се справя е че кожата на пениса надоло по ствола след самото обрязване е по-тъмня.....надявам се след време като израсте новата кожа, това да се поправи....при теб така ли е ?
За това което казваш си прав....външната и вътрешната кожа бяха на едно.....и да...в началото слагаш устройството и обръщаш цялата кожа на горе да се качи по камбаната на DTR.....това с разделянето на вътрешна и външна част става с времето.....в началото е най-трудно и е доста некомфортно докато кожата свикне не това стречване.....но след два месеца всичко си идва на място...... абсолютно няма никакъв проблем да започнеш с възстановяването си..... )
Сега ще пратя линк на комплекта който закупих.
Линк не става да пусна но ....като влезнеш в поръчки най-горе избираш : DTR Kit и отстрани имаш два варианта задължително избираш - DTR Notched Plate -85 Долара !
Защото - първо бях закупил стандартния вариант който струва 80 долара НО както писах по-горе, самата плоча е цяла и закача ципата която е от долната част и свързва главичката със ствола.....води до претъркване и е доста неприятно! NOTCHED варианта точно там е изрязан и ципата не се закача и е перфектно!!!
Разбира се след това си поръчах notched варианта а и другия DTR го изгубих на една почивка и така.....
За което стана дума кожата е по - тъмна там да , но базово си беше така и преди , на създателя на сайта след възстановяване прави впечатление че е по светъл , и сигурно е логично при положение че регенерира нови клетки, незнам дали може да се промени цвета на кожата , сигурно може и да има нещо като манипулация ама като за начало най - важно е да се прикрие нацяло Гланца че с тия болки , дискомфорти , парения ако щеш , стържения , чувствителност при допир ако искаш и какво ли още не , щом човек се спаси веднъж завинаги започва да разсъждава по - добре . Като цяло горе долу същото , което каза е и при мен . Само където незнам при мен дали ще излезне различна на цвят , или не . Горе - долу разделянето на Shaft Skina от Inner горе - долу за колко време стана , и вярно ли е , че след като се раздели тогава може ( трябва да се премине към по - агресивните методи , за описанията по устройството още не съм в час защото не са ми в ръцете още ) А друго интересно нещо на мен конците не ми се разградиха а ги вадиха , дърпаха на 1вата седмица , много гадно усещане , Ако искаш да те добавя на Вайбър че знае ли се да не крашне нещо сайта...